facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bulters Auto's

Bulters Auto's

Info

Wij kopen en verkopen zowel B2B als aan particulieren. Wij werken uitsluitend op afspraak zodat u na een simpel telefoontje bij ons terecht kan.



"In- en verkoop van auto's"
Adres: De Houtakker 29, 6681CW Bemmel
Telefoonnummer: 31639332018
Stad: Bemmel
Route: De Houtakker 29
Postcode: 6681CW



op zoek naar gerelateerd: Occasions Bemmel, Autobedrijf, Van Dalen Huissen Auto, Autobedrijf Molenberg Heerlen, Autobedrijf Dalen, Alliance auto, Autobedrijven Huissen, Hegeman Huissen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Alliance Bemmel Auto Alliance Bemmel 70 meter Goede service, snelle reparatie en vriendelijk personeel. Ook goed vervangend vervoer...
Iwan Hegeman Autobedrijf Iwan Hegeman Autobedrijf 173 meter Begin dit jaar een tweedehands auto hier gekocht. Keurig bedrijf, waar ik heel netjes...
Autobedrijf van Meegen Autobedrijf van Meegen 1 km Auto gekocht bij Autobedrijf van Meegen te Bemmel. Vriendelijke ontvangst bij bezoek ...
Check: Doe Het Zelf Garage Check: Doe Het Zelf Garage 2 km Was een super goeie doehetzelf-garage...goede service en hulp...goede kennis en uiter...
Recensies
Prima bedrijf! In mei 2020 een MX-5 gekocht die echt in topconditie was. Gelukkig maar want de garantie is zeer beperkt, waar Patrick ook heel helder over is. De prijs was zonder meer scherp voor zo'n mooie uitvoering. Toch zou ik zelf liever net iets uitgebreidere garantie willen voor een extra bedragje. Gelukkig bleek dat niet nodig. Ik rij alweer 9 maanden vrolijk rond!
Top service, goed geholpen en meegedacht. Wij zijn blij met onze nieuwe auto
Drie maanden terug een MX5 gekocht bij Bulters auto's. De auto voldoet volledig aan de verwachtingen. Zeer tevreden mee. Het contact met Patrick verliep zeer plezierig. Hij komt over als een eerlijke, serieuze eigenaar van het bedrijf.
Een Keer een hele mooie Mini Cooper S F55 gekocht top zaak en goede auto
Afgelopen week bij Patrick Bulters voor een andere auto wezen kijken, had van te voren gebeld en bij aankomst stond de wagen netjes klaar bij de ingang van de showroom. We werden vriendelijk ontvangen en konden op ons gemak de wagen bekijken, ook een proefrit maken was geen probleem. Na de proefrit onder het genot van een bak koffie en een eerlijk/vriendelijk gesprek een goede inruilprijs voor onze oude auto gekregen en de deal rondgemaakt. De nieuw aangekochte wagen kon de volgende dag na sluitingstijdop ons verzoek met verse apk en service beurt al opgehaald worden. Top service en zeker aan te raden.
Bij Patrick gaan kijken voor een nette Seat Mii die in zijn voorraad stond. Toen we aankwamen stond de auto al netjes klaar voor ons zodat we hem goed konden bekijken. Op het gemak de auto bekeken waarbij Patrick zich redelijk op de achtergrond hield, maar wel zeer accuraat reageerde op vragen of opmerkingen. Proefrit gemaakt welke erg overtuigend was dus onder het genot van een bakje koffie de deal rond gemaakt. Patrick kwam zelf met een heel scherp prijs voorstel wat de aankoop nog makkelijker maakte. Auto ten naam gesteld en meegenomen. Top service kan niet anders zeggen.
Mijn Opel Karl gekocht bij PatrickBulters' Auto's. Vriendelijke, eerlijke, transparante voorlichting, proefrit ter plekke geregeld, goede inruilprijs voor mijn vorige auto en TOPSERVICE ; kleine gebreken kosteloos gerepareerd.
Droom auto van mijn man hier gekocht. We werden erg vriendelijk ontvangen en kregen alle tijd om de auto te bekijken ook werd er keurig antwoord gegeven op al onze vragen. Na dat we ca 2 weken de auto in ons bezit hadden kreeg deze een mankement. Echt balen natuurlijk dat hadden we niet verwacht. Daarop met Bulters gebeld en de situatie uitgelegd. Aangezien wij niet uit de buurt van Bemmel kwamen mochten we de auto bij een garage in de buurt door hen laten maken. De auto rijd weer super!!!! Ik kan daarom auto Bulters echt aanraden.
Vandaag heeft garage Bulters alle moeite genomen om een Volkswagen Caddy Maxi af te leveren bij een zeer tevreden klant. De tijd en moeite die ze hebben genomen om het extra te laten keuren is geweldig. Absolute aanrader.
Eerlijk, betrouwbaar en transparant! Twee maanden geleden auto aangeschaft, na aanschaf wat gebreken geconstateerd en deze heeft de garage keurig opgelost zonder enkele bijbetaling. Kortom ik raad Bulters Auto’s van harte aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid