facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Isola Bella

Info

Pizzeria Ristorante Isolabella

Geschiedenis

Isola Bella is een restaurant dat de warmte en intieme sfeer van Italië ademt. Op onze menukaart vindt u dan ook een keur aan Italiaanse specialiteiten: van 133 verschillende soorten pizza's tot een groot aantal traditionele keukengerechten.
Tevens bieden wij u een ruim assortiment Italiaanse wijnen aan. Onze medewerkers geven u graag uitleg over onze gerechten en dranken.
Wat u ook kiest, elk gerecht staat garant voor een gezellige, geslaagde en bovenal smaakvolle avond, die bij ons zeker niet duur hoeft te zijn.

Adres: Markt 3 , Assen 9401 GS, NL
Telefoonnummer: 0592 311 106
ln.liamtoh@allebalosi_airezzip
Stad: Assen
Route: Markt 3
Postcode: 9401 GS


Openingstijden

Maandag: 16:00-23:00
Dinsdag: 16:00-23:00
Woensdag: 16:00-23:00
Donderdag: 16:00-23:00
Vrijdag: 16:00-23:00
Zaterdag: 16:00-23:00
Zondag: 16:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: isola bella bezoeken, isola bella lago maggiore, isola bella italy, isola bella taormina, boot naar isola bella, isola bella sicily, isola bella sicilie, isola bella rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bella Italia Bella Italia 28 meter Wat een geweldig restaurant. Heerlijk eten goede bediening. Een goede tip om hier uit...
Zusjes De Boer Zusjes De Boer 28 meter Ondanks dat alles niet helemaal lekker liep, hebben ze het prima opgelost, lekker ete...
Fellini Fellini 129 meter Onlangs heerlijk gegeten met gezin. Deze keer hadden we zijn in een salade. De keuze ...
Happy World Happy World 4 km Mijn ervaring bij happy world was heel divers. Bij binnenkomst werd je begroet door e...
Recensies
Goed, maar geen eten delen. Toen we na 2 voorgerechten en een fles wijn een pizza wilden om samen te delen werd ons verteld dat ze dat niet doen. Ook niet 1 persoon bestellen en dan wat aan de ander geven. Echt een belachelijke regel, wij houden van eten delen. De kwaliteit van het eten is goed 8/10 met Italiaanse chefs. De pizza's, vers brood, en salades zijn aan te raden. De prijzen waren redelijk, maar toen we gingen afrekenen werd ons tot 2 keer toe een rekening gegeven met eten van een andere tafel erbij en het was blijkbaar ingewikkeld om die te corrigeren, maar gewoon aangehouden uiteraard. We gaan ervan uit dat dit een eerlijke vergissing was. De service was prima, maar wel een beetje pushy, veel keer gevraagd of we klaar waren om een hoofdgerecht te bestellen en of we uitgegeten waren, vanwege omzet neem ik aan. In conclusie, goede kwaliteit eten, redelijke prijs, ok service, maar vooral gezien deze rare regel van geen eten mogen delen, 3 in plaats van 4 sterren, en ik weet niet of we nog teruggaan helaas.
Het was best druk maar er liep voldoende personeel. Toch werd niet goed opgelet of er ergens glazen leeg waren. Ook jammer dat in eerste instantie gezegd werd dat er geen grote fles bruisend water te bestellen was terwijl we het later wel op de kaart zagen staan. We hebben er iets van gezegd en de eerste drankjes zijn van de rekening afgehaald, dat is netjes. Het eten was verder prima en de bediening was vriendelijk. Veel keuze aan deserts ook. Helaas kwam er later een luidruchtig groepje naast ons zitten wat ons heeft doen besluiten het kopje koffie maar thuis te doen. De keuze qua thee was ook niet echt mijn smaak. Voornamelijk kruiden- en groene thee of gewone Engelse melange, maar geen bosvruchten of iets anders met een smaakje. Maar al met al wel lekker gegeten. De pizza was wel wat nattig. Hij was groot ook ik kreeg hem niet op. Ik heb de rest meegenomen en een dag later opgewarmd, hij smaakte weer prima.
Lekker gegeten! Service wat minder, tijdens de hele zit kwamen ze alleen in het begin vragen wat we te drinken wensten. Verder geen vraag gehad of we nog wensen hadden en of het smaakte.Eten: 5/5
"Mama, mogen we hier nog een keer eten?" "Jazeker, schat! Vond je het er zo fijn?" "Ja! Ik vond het eten heel lekker en de mensen superlief."
Slechte service, lawaai van een groep waar niks mee wordt gedaan. Bij betaling werd niet gevraagd of alles naar wens was, pizza was namelijk veels te zout.
Op moederdag hier wezen eten. Voorgerecht was een plank antipasti. Het smaakte prima maar we misten toch wat olijven en brood. Het bestond voornamelijk uit vleeswaren, kaas en wat rucola. Hoofdgerecht was een ruim portie alleen bij een grilgerecht is een sausje of kruidenboter iets wat er eigenlijk gewoon bij hoort, het was allemaal wat te droog. Bijgerechten waren voldoende alleen als je friet serveert doe er dan mayonaise bij. Serveer je brood doe er dan kruidenboter bij. Het is nu alsof het allemaal net niet af is. Verder was de bediening wat passief en duurde het lang voordat iedereen van ons gezelschap de hoofdmaaltijd had. Nagerecht smaakte trouwens prima.
Eerst een voorgerecht genomen voor twee personen zie foto. Dit was lekker maar in verhouding veel vlees en weinig kaas helaas. Heerlijke pasta en lasagne als hoofdgerecht gehad! Daarna nog een dessert van roomijs, karamel en witte chocolade. Lekker eten en gezellige sfeer!
Waardeloze bediening, na 1,5 uur alleen drinken en komen ze vertellen dat ze geen bestelling van ons meer hebben sorry kregen we te horen. Waardeloos, ons zien ze niet weer!! Kwamen hier geregeld maar dit spant de kroon!
Heerlijk gegeten. De kabeljauwfilet was precies goed. Ook de ossenhaas met champignons heerlijk. De jongens gingen voor wat eenvoudiger: spaghetti bolognese en carbonara. Bordjes schoon leeg. En ook nog eens prettige bediening en mooi weer. Aanrader.
Waardeloos restaurant. Bel je op dinsdag om te reserveren voor buiten ivm het mooie weer en kom je daar en zeggen ze dat doen we nooit. Slechte service, wouden totaal niet meedenken om het wel mogelijk te maken. Voor ons nooit weer.Eten: 2/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid