facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy World

Info

Kom naar HappyWorld en ga op een heerlijke ontdekkingsreis van gerecht naar gerecht. Heerlijk wereldbuffet en live-cooking.

Geschiedenis

Wilt u onbeperkt genieten van vele soorten gerechten? Dan bent u bij Happy World aan het juiste adres. Onze arrangementen zijn all-you-can-eat en inclusief onbeperkt genieten van frisdranken, verse sappen, koffie en thee. Ook aan de kinderen is gedacht: naast de speciale kindergerechten is er een aparte speelruimte onder toezicht van ons Kids-Team.



"wereld restaurant"

"wereld restaurant"
Adres: Aziëweg 3 , Assen 9407 TC, NL
Telefoonnummer: 0592 481 755
ln.nessadlrowyppah@ofni
Stad: Assen
Route: Aziëweg 3
Postcode: 9407 TC


Openingstijden

Dinsdag: 16:30-22:00
Woensdag: 16:30-22:00
Donderdag: 16:30-22:00
Vrijdag: 16:00-22:30
Zaterdag: 16:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: happy world assen reserveren, foto's happy world assen, happy world assen kerst, happy world goes, happy world assen recensie, happy world pesse, happy world assen openingstijden, azieweg 3 assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Isola Bella Isola Bella 4 km Goed, maar geen eten delen. Toen we na 2 voorgerechten en een fles wijn een pizza wil...
Recensies
Mijn ervaring bij happy world was heel divers. Bij binnenkomst werd je begroet door een lieve dame die achter een plastic scherm een vrolijke glimlach had. Wel jammer dat ze nog niet zijn ontsprongen aan de recente corona pandemie. Vervolgens ga je zitten en begin je aan je maaltijden. Het eten is goed maar je hoeft in deze tent niet te komen voor sterren kwaliteit vreten. Het bier is daar in tegen goed te drinken. Behalve het chinese bier, dit is net water naar mijn mening. De service in deze tent is naar behoren. De serveerster zien er verzorgd uit en zijn vriendelijk wat de ervaring compleet maakt.
Het eten is goed maar niet speciaal. Van de vijf sterren voor het eten zijn vier echt verdiend door de grillkoks. Deze mannen verstaan hun vak. Het eten wordt perfect gegrild. De laatste ster voor de rest van het eten. De Hollandse lijn smaakt kant en klaar en zout. De Aziatische lijn smaakt deels kant en klaar en heeft bij vlagen een flauwe kartonachtige smaak. Weliswaar is het bedienend personeel aardig maar komt het helaas erg verplicht over. Daarbij kregen wij geen uitleg ondanks dat wij er voor het eerst waren. Met enige regelmaat werden drankjes al weggehaald voordat het glas leeg was. De sfeer is over het algemeen goed. Dus ga voor de grill en neem verder van de verse saladebar; dan eet je echt in een toprestaurant.
Genoeg keuze, prima om met kids heen te gaan vanwege speelmogelijkheid en natuurlijk zelf pakken wat je lekker vind en uitgebreid toetjesbuffet. Gewoon goed voor een concept als dit restaurant. Tip: kauwgom heb je nodig de volgende dag..
Heerlijk gegeten en vermaak voor een ieder. Kids konden na het eten lekker boven spelen, via de tv's beneden kun je af en toe een blik werpen. Voldoende parkeer gelegenheid, prettige ontvangst en lekker gegeten, alles oogt hygiënisch. Wat mijn ervaring betreft is dit restaurant zeker te adviseren, geniet zoals wij er van hebben genoten.
Prima eten en ze hebben er eigenlijk voor alle smaken wel genoeg keuze. Je hebt keuze uit een koud buffet met salades, koude vlees- en vissoorten en sushi, aan de andere kant zit het Europese menu met onder andere pizza, gehaktballen, lasagne, verschillende soorten aardappeltjes en groentes. Aan de kopse kant vind je de gefrituurde gerechten. Bij het andere "eiland" kan je verse maaltijden laten wokken met een saus naar keuze. Aan de andere kant kan je vlees en vis laten bakken. Om de hoek hiervan zit het Chinese/Indonesische buffet met de gangbare gerechten die je bij iedere Chinees moet kunnen krijgen Om het af te sluiten kan je terecht bij het toetjesbuffet met verschillende soorten cakejes en fruit, maar ook ijs en chocoladefontijnen. Drinken kan je zelf onbeperkt pakken. Alcoholische dranken kan je met muntjes halen bij de bar.
Wij waren op vakantie in Drenthe en zijn voor het eerst bij dit restaurant geweest. Naar ons mening erg goed! Alles wordt bijgehouden en netjes schoon gehouden wat erg fijn is! Personeel is vriendelijk en ruime keus aan eten. Een aanrader! Parkeren: Genoeg plaatsen voor de deur.
Het enige wat ik niet zo lekker vond was de gerookte zalm , ik persoonlijk vind dat die rooksmaak lang blijft hangen ,Eten: 4/5
Wij hadden voor 2 uur geboekt maar zijn na een uur weg gegaan. Bij elk gerecht wat wij namen was er iets. Niet warm, of lag er al te lang, sommige vleesgerechten waren echt heel zout. De borden gingen dus telkens niet leeg. Garnalen van de wok waren niet gaar. Dessert werd er ook helaas niet beter op. Weinig tot geen smaak. Bij binnenkomst loop je op de balie af maar personeel staat achter plexiglas wat niet echt uitnodigend is. Bij het weg gaan werd er ook geen gedag gezegd. Jammer! Het oogt namelijk best gezellig.
Prima eten, keuze uit van alles en nog wat. Reden genoeg om hier regelmatig terug te komen. Parkeerruimte soms wat krap, maar meestal voldoende. Vriendelijk en vlot personeel, ga zo door.Eten: 5/5
Echt een all you can eat. Handig met families, vriendengroepen. Per ongeluk terecht gekomen, zou nooit mijn keus zijn op deze manier. Druk, rijen bij het warme eten. Maar er was extreem veel keus en alles was echt heerlijk. Voor mij veel vis, sushi en de witte chocoladefontein!!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid