facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iPhone Repair Zierikzee + Phone Repair Zeeland

iPhone Repair Zierikzee + Phone Repair Zeeland

Info

Smartphone of tablet stuk?

Bij Phone Repair Zeeland bent u aan het juiste adres. Wij repareren snel en vakkundig uw toestel.

Meer info op de website

Geschiedenis

Bij Phone Repair Zeeland bent u aan het juiste adres. Wij repareren snel en vakkundig uw toestel zodat u weer aan de slag kunt.
Maak een afspraak voor een reparatie.

0111-745588
Kerkhof 28
4301 EP Zierikzee

Geen tijd om langs te komen?
Wij hanteren ook haal en brengservice!
Voor verdere info neem contact met ons op.

Team Phone Repair Zeeland



"Phone Repair Zeeland is een jong innovatief bedrijf wat is overgenomen door twee vrienden die elkaar al sinds de middelbare school kennen. In Januari 2017 hadden Harut en Andriy de kans om het bedrijf over te nemen dat hebben ze gedaan en met succes. Het bedrijf is sinds februari 2017 onder leiding van deze twee jonge heren en is uitgegroeid tot niet alleen een reparatie winkel maar een echte telecom winkel. U kunt naast het repareren van uw toestel ook verschillende accessoires van A kwaliteit, abonnementen en zowel nieuw als refurbished toestellen kopen.U bent van harte welkom in onze winkel, de winkel bevindt zich pal naast de St. Lievens Monstertoren in de volksmond beter bekend als de ‘Dikke Toren’."
Adres: Kerkhof 28, 4301 EP Zierikzee
Telefoonnummer: 0111745588
ln.dnaleezriaperenohp@ofni
Stad: Zierikzee
Route: Kerkhof 28
Postcode: 4301 EP



op zoek naar gerelateerd: telefoon reparatie zierikzee, telefoonwinkel zierikzee, gsm reparatie zierikzee, telefoon reparatie schouwen duiveland, iphone reparatie goes, telefoon reparatie zeeland, iphone repair brouwershaven, gsm schouwen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CS Telecom CS Telecom 562 meter CS Telecom is UW Zakelijke Telecompartner binnen Nederland! Of het nu gaat om mobiele...
MobileGoods MobileGoods 563 meter MobileGoods.nl Online shop voor het verkopen van producten voor de mobiele telefoon. ...
Brapa.com Brapa.com 1 km Display besteld en betaald in april, nooit geleverd, website niet meer actief, mails ...
Aecom Aecom 1 km Sales, Service & Engineering in draadloze communicatie-oplossingen.
Recensies
Ik had software problemen met mijn iphone 12 pro max, liep ik de winkel binnen en binnen 2 minuten was het opgelost. Wat een top service! Qua vakdeskundigheid scoren ze zeker 5 sterren! Snel en super vriendelijk.
Al een aantal keer telefoons of losse onderdelen besteld voor mijn bedrijf. Altijd klantvriendelijk en er wordt altijd meegedacht wat de beste of voordeligste oplossing is. Een jong team met ouderwets goede service!
Prima geholpen weer! Scherm van IPhone zat los. Uiteindelijk niet meer te repareren. Ook niet onnodig geprobeerd te repareren. Kregen gelijk te horen dat dat er niet in zat. Geholpen met mooie refurbished iPhone. En alles weer omgezet naar nieuwe telefoon!
Zo super blij dat mijn iPhone het weer deed binnen een half uurtje ipv opsturen voor reparatie en alles kwijt zijn nu gewoon alles er nog op ben je eeuwig dankbaar dat ik de geboorte foto’s van mijn dochtertje niet kwijt ben ! De schrik zat er goed in….
Vriendelijk personeel, weten waar ze over praten. Geven van te voren een indicatie op van de prijs en hoe lang ze bezig zijn met repareren. Erg prettig. Het probleem met de telefoon was keurig verholpen, top service.
Top service en vakmanschap! Telefoon was snel gerepareerd en zag er weer uit als nieuw!
Altijd hele goeie service, en die knappe reparateur met krullen kan super goed repareren
Al met al bleek er niets met mijn telefoon aan de hand te zijn. De magic fingers van de eigenaar bleken voldoende te zijn om mijn telefoon weer op te starten. Heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Als het werkelijk nodig is, kom ik zeker terug.
Vandaag goed advies gekregen om de ING App geïnstalleerd te krijgen. En het werkt dus ik ga hier vaker terug komen en niet alleen voor advies.
Goede service! Heb hier mijn MacBook laten repareren, constant was fijn en het eindresultaat zoals gewenst;
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar iPhone Repair Zierikzee + Phone Repair Zeeland met het openbaar vervoer


Zierikzee, Gemeentehuis 310 meter
132
133
Zierikzee, Gemeentehuis 390 meter
132
133
633
Zierikzee, de Wieken (Centrum) 430 meter
592

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid