facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CS Telecom

CS Telecom

Info

CS Telecom is UW Zakelijke Telecompartner binnen Nederland!
Of het nu gaat om mobiele telefonie, vaste telefonie, hosted voice, IP-telefonie, telefooncentrales of geïntegreerde oplossingen, overal kunnen wij u bij helpen.

Geschiedenis

CS Telecom is uw zakelijke telecompartner binnen Nederland!

Of het nu gaat om mobiele telefonie, vaste telefonie, hosted voice, IP-telefonie, telefooncentrales of geïntegreerde oplossingen, met onze unieke en servicegerichte aanpak bereiken wij altijd de best mogelijke oplossing voor onze klanten.

De beste oplossingen gaan bij CS Telecom altijd hand in hand met onze excellente service. Korte lijnen, zodat u altijd een contactpersoon heeft. CS Telecom is een onafhankelijk telecomadviesbureau, wij werken samen met de meest vooraanstaande telecomoperators, hierdoor kunnen onze klanten altijd rekenen op een onafhankelijk en objectief advies.

CS Telecom werkt met een team van zo'n 10 specialisten door het hele land, deze specialisten kunnen u verder helpen in het doolhof van de Telecomwereld.
50% besparen op de huidige kosten is niets, maar 'we' moeten er wel even induiken!

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Kijk dan op www.cstelecom.nl of mail [email protected] voor het maken van een vrijblijvende afspraak.



"CS Telecom & IT is een jonge, innovatieve groep met alle disciplines in de telecommunicatie onder één dak. Als u een betrouwbare en kostenefficiënte partner zoekt, die met passie voor telecom adviseert, realiseert en beheert, bent u bij CS Telecom & IT aan het juiste adres."
Adres: Havenpark 31, 4301 JG Zierikzee
Telefoonnummer: 0111745500
Stad: Zierikzee
Route: Havenpark 31
Postcode: 4301 JG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MobileGoods MobileGoods 7 meter MobileGoods.nl Online shop voor het verkopen van producten voor de mobiele telefoon. ...
iPhone Repair Zierikzee + Phone Repair Zeeland iPhone Repair Zierikzee + Phone Repair Zeela... 562 meter Ik had software problemen met mijn iphone 12 pro max, liep ik de winkel binnen en bin...
Brapa.com Brapa.com 564 meter Display besteld en betaald in april, nooit geleverd, website niet meer actief, mails ...
Aecom Aecom 937 meter Sales, Service & Engineering in draadloze communicatie-oplossingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid