facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intratuin

Intratuin

Info

Intratuin geeft kleur aan groen!

Label

Tuincentrum, alles voor binnen en buiten

Adres: Stationsstraat 5, 3161 GH Rhoon
Telefoonnummer: +31105017755
ln.niutartni.noohr@ofni
Stad: Rhoon
Route: Stationsstraat 5
Postcode: 3161 GH


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: intratuin vestigingen, intratuin groningen, intratuin folder, intratuin halsteren uitverkoop, intratuin webshop, intratuin openingstijden, intratuin halsteren, intratuin duiven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intratuin Intratuin 15 meter Mooi en schoon intratuin. Ook de wc en vooral de restaurant was goed schoon. Mogen ve...
De Plantenhal B.V. De Plantenhal B.V. 171 meter Vooral veel planten. Mijn vrouw noemt ze “ blijmakertjes”
Recensies
Mooie groot tuincentrum met veel planten en toebehoren die je in de tuin nodig kan hebben. Ook veel benodigdheden voor huisdieren. Een leuke plek om te wandelen en wat inspiratie op te doen. Zelf vind ik de prijzen aan de hoge kant, waardoor ik geneigd ben bij de twee naastgelegen plantencentra mijn geld uit te geven.
Leuke zaak en daarlijk als de horeca weer open mag kan je er ook lekker zitten om iets te eten of drinken. Check onze nieuwe aanwinst op de foto.
Echt belachelijk duur. Aantal producten die hier worden verkocht staan voor 200% minder bij de Action in de schappen. Financieel ook echt de moeite waard om eerst op internet te zoeken voordat je hier wat koopt.
Het was lang geleden dat we daar waren geweest .maar het ziet er geweldig uit na hun verbouwing. En natuurlijk altijd hun mooie spullen.prachtig gewoon
Altijd erg leuk tuinshoppen bij Intratuin. Zo'n ruime keus, wel altijd op zoek naar de aanbiedingen. Dit keer ook geluncht, mooie locatie en ook hier veel keus, gezond, hartig of zoet.
Mooi geworden na de verbouwing, helaas hebben ze wel op de airco bezuinigd, en de kwaliteit van de foodcorner laat echt te wensen over.
Hallo intratuin Rhoon wat is het mooi geworden bij jullie van de week met mijn dochter en kleinzoons en overgrootoma zijn we bij jullie wezen kijken en natuurlijk wat lekkers gegeten echt toppie.
Erg groot bij deze intra tuin. Zag er zeer verzorgd uit. Ruime keuze wel redelijk ik je druk. En niemand neet met een mondkapje. Toch jammer.
Groot en overzichtelijk filiaal. Fijn om eens een paar uurtjes rond te neuzen. Ruime gratis parkeergelegenheid. Gezellige kleine bistro met lekkere hapjes.
Heel groot en mooi tuincentrum waar je heerlijk even kunt drinken of eten op het nieuwe binnenterras
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid