facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intratuin

"- Ons PostNL-punt is geopend overeenkomstig de openingstijden van de winkel. Dit, voor afhalen en retourneren van pakketten, evenals het Click & Collect afhaalpunt. Je kunt terecht bij de servicebalie entree Intratuin."
Adres: Stationsstraat 5, 3161 GH Rhoon
Telefoonnummer: 010 501 7755
Stad: Rhoon
Route: Stationsstraat 5
Postcode: 3161 GH



op zoek naar gerelateerd: Intratuin Rhoon webshop, Intratuin Rhoon openingstijden zondag, Intratuin Rhoon Kerst, Korting Intratuin Rhoon, Intratuin Rhoon honden, Intratuin Rhoon openingstijden, Intratuin Rhoon corona, Intratuin Rhoon adres
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intratuin Intratuin 15 meter Mooie groot tuincentrum met veel planten en toebehoren die je in de tuin nodig kan he...
De Plantenhal B.V. De Plantenhal B.V. 186 meter Vooral veel planten. Mijn vrouw noemt ze “ blijmakertjes”
Antwan Tuin Totaal Antwan Tuin Totaal 902 meter Mooie bomen bij BoomNL. Goede prijs. Vriendelijk geholpen.
Myosotis Bloemen Myosotis Bloemen 1 km Bestelling telefonisch gedaan en was prima op tijd klaar. Klasse.
JWP hoveniers JWP hoveniers 1 km Toppers! . Hebben veel tijd in de voorbereidende fase gestoken incl uitgewerkt 3D on...
Lindsy's bloemen en planten Lindsy's bloemen en planten 3 km Super service; al 2 x 'last minute' een boeket besteld en laten bezorgen op dezelfde ...
Pure & Trust Pure & Trust 4 km Voor een creatief stoere sfeer van Wedding flowers, Afscheidsbloemen of event styling...
Recensies
Mooi en schoon intratuin. Ook de wc en vooral de restaurant was goed schoon. Mogen veel andere locatie een voorbeeld aan nemen. Ook gezellig alle kleuren bij elkaar nu alle planten bloemen bloeiend zijn. Misschien nog een kleine speeltuintje erbij en je kunt er nog langer blijven. Min punt was personeel was te weinig, je moest echt zoeken en best lang wachten voor ze je konden helpen met een vraag, jammer. Voor de rest prima fijn om te winkelen genoeg parkeerplaats wat ook belangrijk is. Het is gratis parkeren.
Vandaag geweest voor kerst, grote intratuin , mooi bloemen, heel veel producten, ik ga zeker terug. Ik vind wel horeca beetje duur.
Het is een grote winkel, mooi aangekleed met kerst thema De wandelpaden zijn op sommige stukken smal, behoorlijk druk, dus met die 1,5m afstand wordt het lastig. Nieuwe restaurant is prachtig, heel veel keuze, vers en goede kwaliteit. Wat ik als tip aan Intratuin Rhoon wil geven is toch voor een extra stukje hygiëne te zorgen. Tafels blijven vol staan, er staat niet duidelijk aangegeven waar dat je een vol dienblad kan plaatsen. De tafels en grond zijn echt heel vies. Zonde, want dit zou nét de indruk van het restaurant af maken.
Zeer groot en ruim opgezet. Alles wat je nodig hebt voor de tuin. Ook kamerplanten zijn er volop te koop. Er is een restaurant en er zijn toiletten. Ruime parkeerplaats. Parkeerplaats en de toegang is zeer geschikt voor rolstoelgebruikers.
Gezellige Intratuin, Vooral met kerst een bezoekje waard. Goede sfeer en altijd mooi ingericht. Ook genoeg parkeergelegenheid.
Kerst komt eraan ,supermooi hoeveel moeite hun erin stoppen om al die kerst spullen uit te stallen . zelfs mijn hond vind het geweldig
Intratuin Rhoon is een geweldige zaak. Niet alleen voor planten en en om huis, maar ook voor je interieur. Een tijd geleden hadden wij een tafelset gezien die wij graag wilden kopen. Half oktober zijn wij dit gaan doen, maar doordat men nu al de winkel vol met kerstspul heeft, waarbij ook de 'sluiproutes' zijn geblokkeerd is het 'normale' assortiment moeilijk te vinden, en ben je gedwongen om -vooral op drukke dagen- met een trage mensen massa mee te lopen. is soms niet zo handig. Voor de rest topwinkel met vriendelijk personeel.
Was weer erg knap en mooi gedaan.
De intratuin in Rhoon was op het moment van bezoek druk bezocht, het was dan ook op een Zaterdag. De kerst was al volop aanwezig. De intree was aantrekkelijk al in de kerstsfeer met bewegende figuren waar de kinderen graag voor blijven staan om te kijken . Verder vind ik de intratuin een mooi tuincentrum waar echt heel veel te koop is. Nu vooral dan in kerstsfeer met allerlei lampjes, bewegende figuren, huisjes ect ect, teveel om op te noemen. Er zijn 2 gedeelten met kerstspullen, daarnaast veel herfstonderdelen voor de buitendeuren. Tuin en binnenplaatsen ontbreken ook niet. We hebben er same ruim 2 uur gestruind, ben je mie kun je even iets lekkers nemen in de cafetaria.
Update... De kerstshow is vele malen mooier geworden, ten opzichte van de voorgaande jaren. Mijn complimenten. Vandaar dat ik nu ipv 2 , 4 sterren geef. .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid