facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor InStijl Media | Creatief in communicatie

Info

Welkom op de Facebookpagina van InStijl Media. Op deze pagina zullen wij ons werk met jullie delen, discussiëren en verbeteren. Daarnaast zullen wij regelmatig leuke en nuttige tips/voorbeelden plaatsen. www.instijlmedia.nl

Geschiedenis

Een online reclamebureau met pit. Dat is InStijl Media. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket in stijl: van website, webshop en socialmedia tot drukwerk en marketingactiviteiten.

Opvallende communicatie begint met een verassend idee. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Sterker nog, de beste ideeën blinken vaak uit in hun eenvoud. Bij InStijl Media komen we niet alleen met creatieve plannen, we vertalen deze ook naar de juiste communicatiemiddelen.

Zo bieden we een compleet pakket: van website en webshop tot activiteiten op social media en van huisstijl tot drukwerk. Steeds met de boodschap van uw bedrijf in ons achterhoofd. Om uw producten nog beter in beeld te brengen, maken we gebruik van ons eigen uitgebreide netwerk. Zo komen we met originele ideeën voor joint promotions. Of creëren we een niet te missen virale marketingcampagne.

Ons jonge en enthousiaste team bruist van de ideeën. Die we dankzij de nodige ervaring ook echt wáármaken. En dat tegen een eerlijke prijs. We staan te popelen om kennis te maken. Klikt het? Dan gaan we graag samen voor uw zaak!



"InStijl Media is de eCom-specialist uit het oosten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van webshops, templates thema’s, technische maatwerk aanpassingen, unieke designs, koppelingen en apps voor voornamelijk Lightspeed en Shopify. Zo hebben wij al vele succesvolle webshops mogen opleveren. Wij denken tijdens het gehele proces proactief mee met de klant. Zo komen wij samen met de klant tot krachtige en mooie resultaten waar iedereen trots op kan zijn."
Adres: Mors 11c, NL-7151MX Eibergen
Telefoonnummer: +31(0)88 023 33 55
Stad: Eibergen
Route: Mors 11c
Postcode: NL-7151MX



op zoek naar gerelateerd: Lightspeed thema, Lightspeed webshop laten maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IndeMedia.nu IndeMedia.nu 32 meter Ik vindt het een hardstikke gezzelig werk plek met veel leuke collegas
Helios Kalenders Helios Kalenders 163 meter Ik werk daar
Studio thuismus Studio thuismus 414 meter Een freelance grafisch vormgever met een passie voor typografie en mooie illustraties...
ReneRegelt ReneRegelt 1 km René is altijd helder in zijn communicatie en komt afspraken na. Ons contact was heel...
JET JET 2 km -
Idea-Online Idea-Online 2 km Op dit adres is het bedrijf IDEA-ONLINE gehuisvest. Daar heeft onze Historische Kring...
Recensies
Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor Instijlmedia en in het bijzonder voor de geweldige medewerker, Danny. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, expertise en professionaliteit die ik heb ervaren tijdens onze samenwerking. Het is een verademing om met Danny samen te werken. Hij is niet alleen deskundig en bekwaam, maar ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft me op alle mogelijke manieren ondersteund en heeft altijd mijn wensen en behoeften serieus genomen. Ik waardeer zijn geduld en inzet enorm. De service die Instijlmedia biedt is uitstekend. Het team is altijd bereid om een stapje extra te zetten om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is. Ze luisteren naar je ideeën en denken graag met je mee om het beste resultaat te behalen. Ik waardeer hun proactieve houding en het feit dat ze altijd klaarstaan om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Kortom, ik kan Instijlmedia en specifiek Danny ten zeerste aanbevelen. De kwaliteit, expertise en professionaliteit die ze bieden, in combinatie met de fijne samenwerking en uitstekende service, maken hen tot een betrouwbare partner. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat echt met je meedenkt en zich inzet voor jouw succes, dan ben je bij Instijlmedia aan het juiste adres!
Helaas doen ze niet wat ze zeggen. Op aanraden van een groot marketingbureau zouden wij van WooCommerce naar Ligthspeed over moeten gaan en raden ze Instijlmedia aan. Uiteraard hebben wij diverse offertes opgevraagd. Ondanks het feit dat Instijlmedia ruim € 1000,- duurder uit was hebben wij ze toch de order gegund omdat de eerste indruk contact accountmanager en template goed was. De oplevering zou 1 oktober 2021 zijn. Dat is niet gelukt, de volgende deadline 1 december ook niet maar pas 24 januari 2022. Helaas werkte toch nog niet alles maar wel voldoende om live te gaan. Uiteraard de laatste termijn niet betaald maar dat moest na het opleveren. Heel veel e-mails, een bezoek aan Instijlmedia maar niets mocht baten. Op goed vertrouwen toch de laatste termijn overgemaakt en in een persoonlijk gesprek beloofden ze beterschap en het laatste probleem op te lossen. We zitten nu in juni 2023 en ondanks vele herinneringen van onze kant laten ze niets meer van zich horen. De kennis van Lightspeed is bij Instijlmedia onvoldoende aanwezig. Elke vraag, probleem, aanmerking konden zij niet oplossen en werden wij doorverwezen naar Lightspeed zelf. Uiteraard hebben wij dit voorgelegd aan het desbetreffende marketingbureau en zij herkenden zich wel in ons verhaal. Het marketingbureau zelf levert overigens wel uitstekend werk af! Eens maar nooit weer…………………
Ik heb onlangs samengewerkt met Danny van Instijlmedia als webontwikkelaar en ik ben enorm onder de indruk van hun expertise en professionaliteit. Ze begrepen mijn behoeften en leverden uitstekende service.
Uitstekend geholpen door uw medewerker Danny. Heeft een aantal wijzigingen gratis doorgevoerd na aanschaf van het thema PERSONA Lightspeed. Zeer tevreden over de service!
Wil je maatwerk laten doen aan je webwinkel dan is deze partij de enige goede keuze. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en men doet wat ze beloven. Jurjen is net zolang doorgegaan tot het precies was zoals wij wensten. Hier gaan we zeker nog meer maatwerk opdrachten plaatsen.
Slechte communicatie met dit bedrijf. Reageren niet of heel laat op mailtjes. Misschien dat ik via deze weg wel een reactie krijg... Ik ben benieuwd. Aanvulling: Binnen 48 uur na mijn 1-sterren review was er een reactie. Het kan dus wel. Het excuus wat ik ontving was dat al mijn mailtjes niet ontvangen waren. Hoewel de eerste eerdere mails wel aankwamen, bijzonder. Het zal een misverstand zijn geweest. Uiteindelijk via de mail mijn vraag nogmaals gesteld en daarna na 48 uur kreeg ik de uitleg op mijn vraag wat voor de oplossing zorgde. Al met al: Er kan nog een aantal dingen beter qua communicatie, maar mijn vraag is beantwoord. Verder prachtige designs/templates voor je webshop.
Fijne samenwerking met Karlijn en Douwe van Instijlmedia!
Een beoordeling van een Enthousiaste Medewerker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid