facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IndeMedia.nu

IndeMedia.nu

Info

IndeMedia.nu het PR bureau voor Free Publicity, Joint-Promotions & Social Media
Wij werken op No-Cure No Pay! www.indemedia.nu

Geschiedenis

De impact van een redactioneel artikel is veel groter dan een advertentie.
Wij zorgen dat journalisten uw producten de nodige aandacht geven. Omdat we veel journalisten en bloggers persoonlijk kennen, lukt dit bijna altijd. U betaalt slechts een gering bedrag aan opstartkosten en daarnaast een klein percentage van de bereikte mediawaarde. Dit zijn de kosten van een vergelijkbare advertentie in dezelfde media.
Voorbeelden van ons werk
• Redactioneel artikel
• Product review
• Sneak preview
• Blogartikel
• Nieuwsbericht

Joint promotions
Uw product in de schijnwerpers
De hoofdprijs in een puzzel of een prijsvraag, een aantrekkelijke lezersaanbieding. Van een slimme joint promotion plukt iedereen de vruchten. Wij brengen partijen samen die elkaar versterken. We kennen de juiste mensen bij kranten, bladen, radio en tv. Met gerichte joint promotions genereren we maximale exposure en de positieve aandacht, zonder hoge kosten. Want ook hier betaalt u ons een fractie van de vergelijkbare mediawaarde.
Voorbeelden van ons werk
• Winactie
• Lezersaanbieding
• Product placement
• Belspel

Fanbase building
Maak van klanten ambassadeurs
Niets is geloofwaardiger én effectiever dan mond-tot-mond-reclame. Met een slimme online strategie helpen wij u aan een vaste fanbase op uw social media pagina’s. Waarbij u ons niet per uur, maar per ‘like’ betaalt. Zo wordt resultaat de graadmeter.
Voorbeelden van ons werk
• Fanpagina
• Volg-ons actie
• Like-ons actie



"Nyink is dé werkplekafscheidingen specialist. Van anti spiekschermen en concentratieschermen voor het onderwijs tot akoestische panelen voor kantoren.Nyink ontwikkelt en vermarkt werkplekafscheidingen voor onder andere het onderwijs, kantoren, callcenters, exameninstanties en bibliotheken. Het aanbod varieert van concentratieschermen voor multifunctionele ruimtes tot akoestische panelen voor rumoerige werkplekken.Flexibiliteit is een belangrijke drijfveer voor Nyink als jong bedrijf. Niet alleen onze manier van werken is flexibel, maar ook de producten die door ons geleverd worden hebben als doel meer flexibiliteit te creëren bij onze klanten."
Adres: Mors 11, 7151MX Eibergen
Telefoonnummer: 0031(0)88 02 333 55
Stad: Eibergen
Route: Mors 11
Postcode: 7151MX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
InStijl Media | Creatief in communicatie InStijl Media | Creatief in communicatie 32 meter Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor Instijlmedia en in het bijzonder voo...
Helios Kalenders Helios Kalenders 131 meter Ik werk daar
Berkellandse Uitdaging Berkellandse Uitdaging 856 meter Ondernemers uit voornamelijk Berkelland, die hun netwerk uitdagen om lokale maatschap...
Recensies
Ik vindt het een hardstikke gezzelig werk plek met veel leuke collegas
We hebben via Nyink prachtige panelen in ons trappenhuis gekregen. Wij zijn een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. In het trappenhuis was de akoestiek erg slecht, waardoor dit ook veel prikkels bij de cliënten op riep. In overleg met Jim hebben we prachtige panelen kunnen ophangen, waardoor er veel meer rust is. Dat heeft zijn uitwerking op het welbevinden van de clienten én het personeel ;-. Dank Nyink! Erg prettig hoe er is mee gedacht om tot de beste oplossing te komen!
Nyink heeft voor onze school Titus Brandsma, Arentheem College spiek-/studieschermen geleverd. Correctie service en goede communicatie over de levering. Leuk dat een studenteninitiatief tot een professioneel bedrijf kan uitgroeien.
Een leuke en gezellige werkplek
Zeer leuke stage bij Nyink gehad! Leuk een leerzaam bedrijf op alle vlakken.
Het zijn 2 bevlogen ondernemers die een prachtig product leveren! Ook zijn het erg fijne partners om mee samen te werken.
Akoestische fotopanelen van Nyink hangen in mijn restaurant skik & zo in Lichtenvoorde. Zien er fantastisch uit en zorgen voor fantastische akoestiek.
Korte lijnen, heldere dienstverlening. Tot op heden 50 spiekschermen afgenomen en 10 akoestische schermen. Tot op heden geen klachten!
Geweldig bedrijf. Goede producten, goede service en lekkere koffie! :- Deze mensen denken met je mee om de juiste oplossing te vinden.
Onlangs een wandpaneel gekocht met een foto van mijn favoriete band. Zeer tevreden over de kwaliteit en levertijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid