facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor InstaGames

InstaGames

Info

Lasergames, Escape Rooms, Laser Quest en ongelofelijke VR Experiences nu te boeken bij InstaGames.
InstaGames is de ideale gelegenheid voor uw personeelsfeest, verjaardag of avondje uit. Vanaf medio 2019 zijn wij geopend in Ede op Maanderweg 12c.



"InstaGames is gelegen in het gezellige centrum van Ede, een gezellige stad in Gelderland met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Naast de beste en populairste Escaperooms bieden wij ook Lasergames aan waarbij onze pakken een van de modernste pakken zijn op dit moment. InstaGames heeft daarnaast ook een GameZone, een kleine Arcade afdeling met oa Airhockey Arcadekasten en game stations waarvan onze gasten gratis gebruik mogen maken. Bij ons kunt u na uw activiteit alle tijd nemen in het horeca gedeelte, ideaal voor kinderfeestjes, bedrijfsfeesten of gewoon een avondje uit. Bekijk onze activiteiten en boek een uitje om niet snel te vergeten!"
Adres: Maanderweg 12C, 6711ND Ede
Telefoonnummer: +31 6 16468962
Stad: Ede
Route: Maanderweg 12C
Postcode: 6711ND


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 12:00
Vrijdag: 10:00 - 01:00
Zaterdag: 10:00 - 01:00
Zondag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: VR Game Ede, Lasergamen Ede, Gotcha Ede, Ede indoor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escape Ede Escape Ede 2 km Mooie escaperoom met veel aandacht voor detail en veelzijdig uitdagingen. Spannend, v...
Recensies
Vandaag samen met mijn zoon van 11 de VR Escape Room gedaan. Superveel lol gehad! Bovendien fijne uitleg, gastvrije ontvangst, helemaal top!
De VR-escaperoom en het lasergamen waren een super leuke ervaring voor ons gezin met 2 dochters van 13 en 10. En ook een heel gastvrij ontvangst! Voor herhaling vatbaar.
Met een groep van 6 geweest, vriendelijke ontvangst en een superleuke avond gehad. Echt een aanrader. Wij komen zeker nog een keer terug.
Super!! Echt een aanrader. Betaalbaar, Zeer vriendelijk personeel, heel enthousiast en erg meedenkend met de mogelijkheden wat we konden doen. Niet heel groot, maar dat maakte het eigenlijk alleen maar fijner door de persoonlijke aandacht. We zijn hier op vakantie, en met 2 pubers is het altijd lastig om echt iets leuks te vinden, als je het zwembad wel weer hebt gezien. Dus besloten om dit te doen en geen spijt van.
Vriendelijk ontvangst met duidelijke uitleg. Super leuk gehad, we komen zeker een keer terug.
Top avond gehad bij InstaGames, goede uitleg veel keuze. Komen zeker nog een keer terug. Bedankt
Kom er regelmatig. Altijd gezellig en al verschillende escape rooms geprobeerd. Lasergamen ook erg leuk.
Super leuke vr escaperoom ervaring gehad hier! Vriendelijk personeel! Super leuk!
Super leuke plek met het gezin lasergames en vr gedaan was erg leuk en gezellig personeel super aardig en behulpzaam top plek om terug te komen en lekker eten en drinken echt top
Leuke spellen, bizarre ervaring om zo een spel te spelen en een aardige eigenaar. Echt een aanrader om eens te doen, ik ben zelf erg benieuwd naar de mogelijkheid om met meerdere spelers in één spel te zitten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid