facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Ede

Info

Escape Room

Geschiedenis

Spannende Escape room vol met verrassingen.
Durf jij de uitdaging aan?



"Opzoek naar een spannend uitje of een gezellige activiteit? Bij Escape-Ede ben je aan het goede adres. Neem contact op voor de vele mogelijkheden."
Adres: Galvanistraat 1, 6716 AE Ede
Stad: Ede
Route: Galvanistraat 1
Postcode: 6716 AE



op zoek naar gerelateerd: Kamer 1803, Escape room Ede, Escape Room Wageningen, Escape Room Gelderland, Veenendaal escape, Escaperoom Amersfoort, Escape Nova Zembla, Nova Zembla Ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
InstaGames InstaGames 2 km Vandaag samen met mijn zoon van 11 de VR Escape Room gedaan. Superveel lol gehad! Bov...
Recensies
Mooie escaperoom met veel aandacht voor detail en veelzijdig uitdagingen. Spannend, veelzijdig en leuk voor iedereen. Een echte aanrader!
Leuke en goed onderhouden escape room met veelzijdigheid aan puzzels. Vriendelijk personeel, aanrader!
Erg leuke escaperoom met goed doordachte puzzels. Geen standaardpuzzels, waardoor het ook voor de ervaren escaper een uitdaging is om uit deze kamer te komen. Afwerking is erg goed, waardoor je helemaal in het thema zit.
Super leuke escape experience. We hebben het kunnen oplossen, wat als de kers op de taart was. Vol leuke effecten en breinbrekers. De bar is ook een fantastische ruimte om voor of na of allebei een lekker drankje te doen. De gastvrijheid is top! En de previeuw van de nieuwe kamer beloofd heel veel goeds. Iedereen aan te raden
Leuke uitdagende escaperoom! Mooi decor en verrassende effecten. Heel leuke ontvangst en prima hapjes en drankjes. Wat mij betreft een echte aanrader.
Wat een ervaring wij hebben 30-7-22 om 18:30 uur de escaperoom geprobeerd te kraken, helaas kwamen we 5 minuten te kort !!!!! Maar wat een aanrader. Zeer doordacht met een verhaal en erg goed in elkaar stekende ruimten. Kortom wij hebben er enorm van genoten, en de gast dames waren uit de kunst.
Super leuke escape room met vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
goed onthaald, hele leuke kamer. wij hebben met 2 gedaan. echte aanrader!
Erg spannende maar hele gave escape room! Veel effecten waardoor het erg realistisch wordt en je er helemaal in zit. Ook het personeel is erg gast vriendelijk. Dikke aanrader! Wij komen zeker terug als de nieuwe kamer af is!
Wat een escaperoom, echt een dikke vette aanrader. Ben bij meerdere escaperooms geweest, de één wat minder dan de ander maar deze heren snappen hoe het werkt! Zodra hun volgende kamer klaar is sta ik vooraan de rij om het te ervaren! Mocht je twijfelen; bespaar jezelf de energie en ga gewoon!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid