facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Innvolve

Innvolve

Info

WE ARE INNVOLVE. WE ARE INN IT TOGETHER

Geschiedenis

Innvolved, is wat we zijn. Want alleen zo kunnen wij ons werk goed doen. Onze klanten helpen om prettiger en efficiënter om te gaan en te werken met IT, dat is ons doel.

De mensen die bij ons werken zijn cruciaal voor het succes van Innvolve. Het Innvolve team bestaat uit gepassioneerde specialisten die werken binnen een toegankelijke, platte organisatie.



"Met een team van ruim 100 Innvolvers werken wij voor klanten in heel Nederland. Op locatie van de klant of vanuit ons kantoor in Vught. Dit doen wij met een focus op de Microsoft Cloud, Migratie, Application Modernization en de Moderne Werkplek. Wij werken aan projecten en beheer onder eigen regie en leveren daarnaast ook tijdelijke ICT capaciteit op basis van detachering."
Adres: Rembrandterf 9-11, 5261 XS Vught
Telefoonnummer: +3173 684 38 33
Stad: Vught
Route: Rembrandterf 9-11
Postcode: 5261 XS



op zoek naar gerelateerd: Innvolve traineeship, Innvolve linkedin, Innvolve me
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hostje.nl Computerwinkel en Reparatie Vught Hostje.nl Computerwinkel en Reparatie Vught 2 km Ik was op zoek naar een nieuwe pc en iemand die je kan helpen bij problemen etc. ik b...
Recensies
Mooiste IT bedrijf ter wereld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid