facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hostje.nl Computerwinkel en Reparatie Vught

Hostje.nl Computerwinkel en Reparatie Vught

Info

Computer problemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres bel: 073-8500538

Geschiedenis

Hostje is een kleinschalig computerwinkel bedrijf, dat tegen scherpe tarieven betrouwbare computer- en internet diensten aanbiedt.
Wij verkopen computer hardware en hebben een eigen werkplaats om uw pc/desktop, laptop/notebook, tablet of rand-apparatuur (printer, scanner, muizen etc.) te kunnen repareren.

Ons streven is om u zo snel en goed mogelijk te kunnen helpen bij uw vragen of problemen.

Heeft u nu last van een virus/trojan horse, blauwe schermen, kapotte TFT schermen of vastlopers, laadt uw laptop/notebook niet meer op. Misschien is uw computer of laptop erg langzaam en duurt het 20 minuten voordat uw desktop of laptop is opgestart?

Met dit soort en andere problemen op computer gebied kan Hostje u van dienst zijn.

Bent u misschien toe aan een nieuwe pc? Heeft onze computer APK-controle geen zin meer? Of misschien zoekt u wel een (extra) laptop, computer of tablet?
Ook hierin kunnen wij u helpen. Wij doen dit graag op een persoonlijke manier, met een bakje koffie, bij ons op kantoor.
Hiermee kunnen wij tot een persoonlijk en passende oplossing komen, zodat u niet te veel betaalt en te weinig krijgt.

Wij werken alleen met A-merken, goede garantievoorwaarden en bouwen onze pc's zelf. Wij installeren dit systeem gebruiksklaar, zodat wij weten wat we verkopen.

We hebben van alles in ons assortiment, zoals printers, muizen, laptoptassen, speakers, kabels, een gedeelte van wat we kunnen leveren staat natuurlijk op onze webshop, maar voor de beste service en advies, kunt u het beste even bellen (073-8500538) naar ons.



"Wij zijn de computerwinkel van Brabant. Of je nu opzoek bent naar een nieuwe laptop of problemen hebt ermee. Wij weten er wel raad mee. Van reparatie tot het verwijderen van virussen of het oplossen van een trage computer. Er is een eigen reparatie werkbank en we verstoppen niks achter gordijntjes..Gewoon eerlijk en open advies.We zijn ook al een paar keer uitgeroepen tot beste computerwinkel van Noord Brabant.Wij zijn er voor Verkoop, advies en reparatie van van je computer of laptop."
Adres: De Ring 34, 5261 LM Vught
Telefoonnummer: 073 850 0538
Stad: Vught
Route: De Ring 34
Postcode: 5261 LM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Telecombinatie Maas Telecombinatie Maas 1 km We zijn net fantastisch geholpen door de eigenaar. Goede uitleg eerlijk en ook ons a...
De Smartmakers De Smartmakers 1 km Clearplex screenprotector laten aanbrengen op een gsm-scherm met gebogen randen. Glas...
Innvolve Innvolve 2 km Mooiste IT bedrijf ter wereld
Recensies
Ik was op zoek naar een nieuwe pc en iemand die je kan helpen bij problemen etc. ik ben bij Hostje terecht gekomen, het voelde meteen goed en heel goed geholpen bij aanschaf nieuwe pc. ook hele snelle goede hulp bij probleem met mail op afstand. Ben er zeer tevreden over!!
Mijn computer is prima opgeschoond en is weer snel als van ouds goede uitleg en niet duur en vergeet bijna te vertellen moest hem maar een dagje te missen dus
Ben door Hostje uitstekend geholpen. Was een uitgaande poort van de e-mail geblokkeerd. Hij heeft het programma van windows 8.1 naar 10.1 gezet en een APK keuring uitgevoerd. Alles werkt weer uitstekend. A.v.d.M.
Hostje is een zeer vakkundig ICT-specialist voor software en hardware. En door het overnemen op afstand van jouw computer kan hij ook netwerkzaken printers, scanners en software updates op afstand regelen. Nick is de beste ICT-specialist voor particulieren en het kleine MKB in Vught e.o.!!!
Ik ging erheen met een wat oudere win 7 pc die niet wilde opstarten. Bij Hostje deed ie het meteen. Hij adviseerde een nieuwe veiligere pc aan te schaffen. Ik hoefde niets af te rekenen. Service !!
Al jaren klant bij Hostje. Computer weer gerepareerd, nagelopen en voorzien van nieuwe onderdelen. Snelle service en is goed bereikbaar :-
Prima bedrijf, snelle service.
Prima service en een snelle reactie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid