facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ingenius Hypotheekadvies

Ingenius Hypotheekadvies

Info

Wij zijn door Independer verkozen tot beste hypotheekkantoor in de regio. Van de 138 onderzochte kantoren bieden we de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Geschiedenis

Ingenius Hypotheekadvies geeft onafhankelijk en op maat gemaakt advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen. De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend en kan plaatsvinden op één van onze vestigingen of bij u thuis, ook in de avonduren.



"Door Independer verkozen tot beste hypotheekkantoor in de regio ZHZ."
Adres: Dubbelsteynlaan West 94, 3319EM Dordrecht
Telefoonnummer: 078-6163360
Stad: Dordrecht
Route: Dubbelsteynlaan West 94
Postcode: 3319EM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Findigo Financiële Diensten Findigo Financiële Diensten 1 km Door de reviews bladerend is eigenlijk alles al gezegd. Super begeleid door Eric, bij...
Yilmaz Financieel Adviescentrum BV Yilmaz Financieel Adviescentrum BV 3 km Nimmer zaken gedaan, geen persoonlijke ervaring met de Turkse Hypotheekverstrekkers​....
OMNIA OMNIA 3 km Ons doel is bewustwording creëren in de zorgbehoeften van kleurrijk Nederland en bij ...
Promovendum Promovendum 4 km Jaren verzekerd bij Promovemdum geweest alle 8 verzekeringen voor alles en nog wat, i...
De Hypotheekshop Dordrecht Stadspolders De Hypotheekshop Dordrecht Stadspolders 4 km Tot op heden alleen maar goed advies gehad en goeie uitleg op vragen.
Besured Besured 4 km Verschrikkelijk!!! Ik adviseer iedereen nóóit met hun in zee te gaan, vergoeden niks!...
Recensies
Nathan heeft ons professioneel en ontspannen begeleid vanaf oriëntatie, advies bij aankoop tot en met het afsluiten van de hypotheek en alles wat daar voor nodig is. Op meerdere vlakken een complexe casus maar daar had hij geen enkele moeite mee. Top!
Wij zijn super goed geholpen door Johan. Zeer vriendelijk en heel duidelijk ook als we vragen hadden dan werd hier altijd op gereageerd. Werd ook zeer met ons mee gedacht en over dingen na gedacht. Ook collega's van Johan zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, als we er niet uit kwamen met dingen uploaden dan hielpen ze altijd vanaf afstand mee of legde dingen heel vriendelijk uit. Zou Ingenius Hypotheekadvies dan ook zeer aanraden om eens langs te gaan en informatie aan te vragen. Zeer net en vriendelijke mensen.
4 maanden geleden hebben wij ons eerste huis gekocht. Via familie zijn wij bij Ingenius terecht gekomen. De hypotheek was voor ons een nieuwe en ingewikkelde wereld. Maar Johan van Ingenieurs heeft ons er stap voor stap door heen geloodst. Door ons werk konden we alleen in de avonduren terecht. Dit was voor hen geen enkel probleem. Via de portaal konden we gemakkelijk alle benodigde documenten aanleveren. Wij raden ingenieus en vooral Johan zeker aan als hypotheek adviseur. Een snelle, betrouwbare en betaalbare hypotheek adviseur! Enorm bedankt Johan voor je tijd en geduld met ons!
Zeer professioneel en onafhankelijk hypotheekadvies. Dhr. van Lingen heeft ons stapsgewijs meegenomen door het proces en ons daarbij geïnformeerd over de mogelijkheden. We zijn als starters geheel ontzorgd bij de aankoop van onze eerste woning en kunnen Ingenius van harte aanbevelen.
We hebben onze gesprekken met Nathan als zeer positief ervaren. Hij denkt met je mee, geeft heel goed advies en is zeer flexibel. Zelfs in de avonden reageert met de grootste passie op onze vragen. Hij houdt van zijn werk en dat merk je. Ook probeert hij altijd een stapje extra te zetten en is hij veel meer dan alleen een hypotheekadviseur. Nathan, nogmaals heel erg bedankt voor je goede zorgen! We komen zeker weer terug voor onze toekomstige villa ;-
Athan Jongejan is een fijne gesprekspartner,mijn vrouw en ikzelf zijn erg tevreden over het verloop van diverse gesprekken. Staat altijd klaar voor hulp en je kan ook buiten de reguliere werktijden terecht. Weet waar hij het over heeft en een brede kennis betreffende producten. Indien wij ooit een ander huis in nederland kopen gaan wij naar Ingenius Hypotheek advies,Topper
Goede begeleiding gehad voor het oversluiten van mijn hypotheek! Eerlijk advies en er wordt echt moeite gedaan om het allemaal rond te krijgen. Geholpen door Nathan en Marisol.
Voor de aankoop van mijn eerste woning kwam ik terecht bij Ingenius. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar ben ontzettend goed begeleid door André. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd en mij heel goed geadviseerd. Fijn persoonlijk contact en ze zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ik zou ze zeker aanraden!
Fijn gesprek gehad met hypotheekadviseur Johan van Lingen. Hij reageert en adviseert snel en kundig, wij zijn zeer tevreden. Omdat wij in het verleden elders ook andere ervaringen hebben gehad, raden wij Ingenius Hypotheekadvies voor iedereen aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid