facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Besured

Besured

Info

Besured is dé verzekeringsaanbieder die zich specifiek richt op studenten en young professionals: https://www.besured.nl/

Geschiedenis

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het regelen van je financiële zaken. Toch wordt er weinig rekening gehouden met de financiële wensen van jonge mensen. Daarom is er Besured. Speciaal voor Young Professionals.

Met een verzekering of hypotheek van Besured profiteer je van gunstige voorwaarden en bespaar je al snel honderden euro's per jaar. Bovendien weet je zeker dat alles goed is geregeld. Geen gedoe, maar maximale zekerheid.

Besured is ingeschreven bij de autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12004986

Adres:
Telefoonnummer: 078 - 6 118 111
Stad: Dordrecht



op zoek naar gerelateerd: besured declareren, besured 2019, besured basisverzekering, besured aanvullende verzekering, besured review, besured 2018, besured contact, besured opzeggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OMNIA OMNIA 860 meter Ons doel is bewustwording creëren in de zorgbehoeften van kleurrijk Nederland en bij ...
Promovendum Promovendum 1 km Jaren verzekerd bij Promovemdum geweest alle 8 verzekeringen voor alles en nog wat, i...
Findigo Financiële Diensten Findigo Financiële Diensten 4 km Door de reviews bladerend is eigenlijk alles al gezegd. Super begeleid door Eric, bij...
Ingenius Hypotheekadvies Ingenius Hypotheekadvies 4 km Nathan heeft ons professioneel en ontspannen begeleid vanaf oriëntatie, advies bij aa...
Recensies
Verschrikkelijk!!! Ik adviseer iedereen nóóit met hun in zee te gaan, vergoeden niks! Maar dan ook écht niks!
Erg fijne zorgverzekering waarbij het niet nodig is om declaraties in te dienen, deze worden namelijk toch niet uitbetaald door Besured. Begin April heb ik een declaratie ingediend welke ook bevestigd is via de e-mail, tot op heden heb ik deze declaratie nog niet uitgekeerd gekregen. Meermaals contact opgenomen met de klantenservice die ook niet goed wist wat er mee aan de hand was, het bleek dat de declaratie in aanmerking was gekomen voor een 'test'. Inhoudelijke informatie over deze status kon niet gegeven worden en heb hier ook nooit bericht van gehad bijvoorbeeld via de e-mail. Inmiddels zijn we bijna 3.5 maanden verder en ben ik geen stap verder gekomen. Dat het bij een simpele en relatief lage declaratie zo misgaat zegt in mijn ogen wel iets over de zorgverzekering.
Een beetje minder irritante reclame aub
Goede prijs en je krijgt er kwaliteit voor terug. Ik ben zelf een student en dat betekent dat sommige maanden er iets minder op de bankrekening staat dan andere. Indien een declaratie in een moeilijke maand komt dan is het geen probleem om na een telefoontje de betaling een maand te verschuiven. Echt goede klantenservice, je wordt als een mens behandeld en niet 1 van de vele cliënten.
Ik ben absoluut tevreden met mijn zorgverzekering bij Besured. Voor het pakket wat ik nodig heb zijn zij de voordeligste en ik heb nog nooit problemen gehad met declaraties. Helaas hebben ze hiervoor nog geen app, maar je kunt via de website gewoon een foto van de rekening toevoegen.
Besured belazerd de boel! Ik betaal elke maand netjes mijn premies en toch krijg ik brieven dat ik nog niet heb betaald. Vervolgens ook gewoon onterecht een incassobureau inschakelen. Maar mijn mailtjes op tijd beantwoorden ho maar! Ze maken je helemaal gek! De klantenservice is super slecht! Ik ga vanavond weer bellen maar zie het resultaat niet zonnig in. Besured geef mijn teveel betaalde geld terug en houd op met geld van mensen jatten!
***OPLICHTERS!*** Denk aan: -Kosten die nooit of te nimmer uitgekeerd worden, terwijl dat wel in het zorgpakket zit. -Onverwachte kosten die voor eigen rekening komen, omdat ze verrekend worden met het nieuwe eigen risico 2 jaar na dato. -Niet kunnen overstappen wegens een openstaand bedrag van 3 jaar geleden wat niet eens verhaald mag worden. Plus zijn ze er met elk openstaand bedrag als de kippen bij, overduidelijk dat dit wordt ingezet om te voorkomen dat mensen overstappen- er zijn meer verhalen te vinden op internet over deze praktijken. -Veel studenten maken gebruik van adhd-medicatie, ook dit wordt opeens niet meer vergoed. -Evenals brillen, tandartsrekeningen etc. -Shady reclame maken en brieven versturen naar willekeurige studenten. -Verschillende bankrekeningen, waarvan 1 in Luxemburg. Vreemd?! -Klantenservice is bagger, kunnen nooit concreet uitleggen waar alle kosten vandaan komen en wanneer je om een overzicht vraagt is dat minstens zo onduidelijk. -Dubbele rekeningen incasseren, en vervolgens incassobureaus op je afsturen. Wanneer ik bel om te vertellen dat de rekeningen al betaald zijn, wordt dit afgeschoven op fouten in het verwerkingssysteem. - Rekeningen ontvangen van vreemde bedrijven. In mijn geval ging het om een levensverzekering, die ik nooit heb afgesloten. Vervolgens wordt deze levensverzekering teruggekoppeld aan Besured; en hebben ze de reden van de kosten natuurlijk nooit uit kunnen leggen. Ik mocht maar weer ruim 100 euro ophoesten, geen idee waarvoor normaliter zou ik niet betalen, maar ook hier werd weer gedreigd met Jansen en Jansen- een incasseaubureau. -Nooit excuses voor alle bovenstaande ongemakken. -Er zijn ontzettend vaak bedragen afschereven van mijn rekening, waardoor ik het overzicht simpelweg niet meer heb. Inmiddels zit ik bij Menzis en krijg ik mijn Ritalin 100% vergoed, ook naar de tandarts gaan en het uitzoeken van een nieuwe bril is nu weer mogelijk omdat zij wel vergoeden wat ze beloven. ~ Besured, ik zit niet zeker niet te wachten op een reactie: ik heb al ontelbare keren met jullie gebeld in de jaren dat ik bij jullie ×verzekerd× was en dit heeft nooit tot een oplossing of enige verheldering geleidt. De enige oplossing die ik momenteel zie, is een schade vergoeding, jullie hebben mijn rekeningnummer waar jullie op kunnen storten ; ~ AAN DE EXVERZEKERDEN VAN BESURED: Ik zit er aan te denken om hier een zaak van te maken, omdat ik zie dat ontzettend veel mensen soortgelijke, vervelende ervaringen hebben met Besured. Mocht dit bij jou ook het geval zijn dan zou ik graag in contact komen met elkaar. Ook mag dit bericht uiteraard overal gedeeld worden.
Ik ben al jaren verzekerd bij Besured en heb al die jaren goede service ontvangen. Contact met Besured gaat altijd soepel en de antwoorden die je krijgt op je vragen helpen je daadwerkelijk verder. Daarnaast gaat declareren via mijn besured makkelijk en snel. De declaraties worden snel geregeld. In 2016 heb ik blijkbaar te veel aan kosten betaald. In 2017 heb ik hier een bericht van gehad en het teveel betaalde bedrag de volgende dag op mijn rekening ontvangen. Super! Een verzekering die je verder helpt!
Sinds een jaar overgestapt naar Besured en deze overstap is vlekkeloos verlopen. Hier heb ik zelf weinig actie voor hoeven ondernemen, wat een fijne bijkomstigheid is. Het afgelopen jaar heb ik meerdere malen contact gehad over declaraties of om informatie te verkrijgen en ben hierbij goed geholpen door de medewerkers; vriendelijk en deskundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid