facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Indian Sweets

Indian Sweets

Info

Bedrijf gespecialiseerd in het maken van vers gemaakte mithai

Geschiedenis

Heeft u een speciale gelegenheid, o.a. een trouwerij, verjaardag, geboorte of feestdag? Bestel dan bij ons vers gemaakt mithai! Geef uw gasten een smaakvolle ontdekking. Bestel optijd om teleurstellingen te voorkomen. Ook verzorgen wij catering en partyservice. Bezorgen doen wij in heel Nederland.

Adres: Nieuwstraat 15, 1601 JJ Enkhuizen
Telefoonnummer: 06-34977722
Stad: Enkhuizen
Route: Nieuwstraat 15
Postcode: 1601 JJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poolse Delicatessen Truskawka Poolse Delicatessen Truskawka 126 meter Polski sklep spozywczy enkhuizen
Albert Heijn Enkhuizen Albert Heijn Enkhuizen 765 meter De winkel is mooier nu met de schermen boven de kassa's. Leuk en vriendelijk personee...
DEEN Supermarkten DEEN Supermarkten 2 km Niet meer van deze tijd dat alle koelingen open zijn en de supermarkt tegelijkertijd ...
Recensies
Dit restaurant is ons secret pleasure! Elke keer als we in Enkhuizen zijn smullen we hier van de heerlijke gerechten! De bediening is niet service gericht maar dat kan je gerust op de koop toe nemen want het eten stelt nooit teleur. Het is ook niet duur en je kan het ook nog laten bezorgen, gratis in de haven. Geweldig !! Vegetarische menuopties: Heel veel keuze in vegetarische gerechten Parkeren: Voor de deur.
Heerlijk gegeten, vlotte bezorging: De bezorging was sneller dan voorspeld, wat ik erg fijn vond. Hij stond al na 30 minuten op de stoep, en dat op vrijdagavond. Vriendelijke beleefde bezorger, vlot maar niet gehaast. Saag paneer en een Peshwari nan besteld. Voor de geïnteresseerden: spinazie met witte kaas, rijst apart verpakt en een platbrood met daarin hele zoete kokos en een beetje rozijnen. De Saag paneer was naar mijn smaak misschien ietsje te zoutig, maar daar ga ik geen ster voor vanaf halen. Ik heb heerlijk gegeten. De Peshwari nan, daar kun je mij altijd voor wakker maken. Het was ruim ruim voldoende voor 1 persoon, met 2 personen heb je hier een goede maaltijd aan.
Enorme keus aan gerechten en heerlijk gegeten. Gerechten waren dagvers bereid en zagen er mooi uit bij serveren. Uiterst vriendelijke bediening. Ambiance viel ons tegen; kijk daar echter doorheen, het eten is fantastisch! Ze bezorgen ook aan huis. Naam wellicht misleidend voor wie iets Surinaams-Hindoestaans verwacht wij dus : maar ze bieden wel verrukkelijke toegang tot de regionale rijkheid van de Indiase keuken.
Elke bestelling weer om de vingers af te likken. Rijst, garlic nan en diverse kipgerechten superlekker. Het is niet goedkoop maar als weer een bestelling wordt geplaatst elke keer een feestmaaltijd.
2 dagen ziek van het eten geweest . Slechte service nog nooit zoń chagrijnige vrouw in de bediening gehad. Scooters die in de zaak staan . Geen muziek in de zaakEten: 1/5
Duurt lang. Half 5 besteld, 10 over 7 nog niks. Nummer onbereikbaar. Helaas niet de eerste keer. Wel heerlijk gegeten om kwart voor 8!
Heerlijke Indiase gerechten. De smaak is uitstekend! Jammer dat het restaurant er onverzorgd uitziet en niet alles echt schoon is. Geen uitnodigende sfeer. Volgende keer maar afhalen want het eten is zeer goed.
Heerlijk Indiaas gegeten! Super lieve bediening en eigenaren! Ons favoriete restaurant in Enkhuizen met op de menukaart fantastische Korma's en gevarieerde bijgerechten. Een restaurant waar er op porties zeker niet bezuinigd wordt...het eten wat over is bieden ze aan om in te pakken om mee te nemen...Bedankt!
Op zondag half zes besteld en om tien over zeven werd het pas geleverd. Gebeld waar het eten bleef en in dat gesprek amper tot geen antwoord. Koerier aan de deur had het ene excuus na het andere en de meest toonaangevende was toch wel "het is zondag". Alsof dat van enige meerwaarde is. Eenmaal aan het eten werd duidelijk dat onze bestelling als klap op de vuurpijl nog incompleet was ook. Daarover gebeld en wederom hetzelfde excuus "het is zondag". We wachten tot op heden nog steeds op de rest van onze bestelling. Bij de laatste hap vonden we ook nog eens twee haren in het eten. Eerlijkheid gebied mij wél te zeggen dat het prima smaakte. Maar de ervaring omheen is echt dramatisch.
Bij toeval terecht gekomen,,en we hebben fantastisch gegeten. Zeer goede kwaliteit, ruime porties,goed geprijsd en sympathieke bediening. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid