facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Enkhuizen

Albert Heijn Enkhuizen

Info

Op de hoogte blijven van alle acties in ons filiaal? Onze openstaande vacatures of evenementen? Like ons en we houden contact!

Geschiedenis

Volop keuze, de allerbeste service en altijd een vriendelijke glimlach. Dat vind je bij deze, vorig jaar verbouwde, Albert Heijn in Enkhuizen. Ons behulpzame personeel loopt graag met je mee als je iets zoekt. Als klant geniet je bovendien van interessant drogisterijvoordeel, versgebakken brood en met als extra service: een zelfscansysteem en vrij parkeren. We staan 365 dagen per jaar voor je klaar met onze ruime openingstijden.

Adres: Westerstraat 188, 1601 AP Enkhuizen
Telefoonnummer: 0228312412
ln.neziuhkneha@ofni
Stad: Enkhuizen
Route: Westerstraat 188
Postcode: 1601 AP


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00
Zaterdag: 07:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: albert heijn enkhuizen openingstijden, albert heijn hoogkarspel, albert heijn enkhuizen vacatures, albert heijn enkhuizen zondag open, albert heijn enkhuizen eerste paasdag, deen enkhuizen, albert heijn enkhuizen pasen, albert heijn koningsdag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poolse Delicatessen Truskawka Poolse Delicatessen Truskawka 644 meter Polski sklep spozywczy enkhuizen
Indian Sweets Indian Sweets 765 meter Dit restaurant is ons secret pleasure! Elke keer als we in Enkhuizen zijn smullen we ...
DEEN Supermarkten DEEN Supermarkten 1 km Niet meer van deze tijd dat alle koelingen open zijn en de supermarkt tegelijkertijd ...
Recensies
De winkel is mooier nu met de schermen boven de kassa's. Leuk en vriendelijk personeel, grote parkeerplaats, fijne ruime winkel.
De medewerker hing de hele winkel met me door om aan te wijzen wat ik zocht.
De ham kaas croissant zijn pas over een maand weer leverbaar
Zeer uitgebreid assortiment- gemakkelijk en goed parkeren in de binnenstad
Goede plek om producten te vinden die de andere supermarkten niet hebben. Nette ruime winkel. Ruime parkeergelegenheid.
Grote Albert Hein met niet al te vriendelijk personeel. Weinig oog voor de klant. De een wil geen plaats maken als ik iets wil pakken uit een vitrine, de ander dringt al kwetterend voor. Een derde aan de balie bedient me terwijl hij aan het bellen is en legt mijn krant op de natte toonbank. Zo moet het dus allemaal niet.
Heel klantvriendelijk aan de balie en kassa deden super tof tegen mn zoontje.. High five en boks.. net verzorgde winkel en gelukkig niet heel druk.. Grote parking en als je het vraagt mag je zelfs gebruik maken van het toilet!
Niet koninklijk. Vanaf week 19 van 2022,geen plastic zakje om je broodjes nu moet je zelfs hiervoor betalen echt gierige honden. Week 43 2022 Co2 tax voor het gepeupel. Koninklijk nee hoor en trouwens maxima moet gewoon het land worden uitgetrapt.
Fijne supermarkt. Duidelijk en overzichtelijk
Super slechte zaak, nog nooit zulke slechte service gezien. Aanbieding luid: alle basismaaltijden en maaltijdsalades 2 voor 5 euro. Moet blijkbaar 10 euro betalen, zeggen ze bij de service balie: ja deze actie geld alleen op de basismaaltijden en BASISmaaltijd salades... zeg ik: dat staat er toch niet? Wordt ik simpel afgepoeierd door een medewerker met de tekst: ja mevrouw ik snap u heel goed maar technisch gezien is het correct nederlands dus u heeft gewoon pech. Ik ga wel weer lekker mijn boodschappen doen bij de DEEN waar ze wel normaal om kunnen gaan met hun klanten en niet bang zijn om een foutje toe te geven. Geen aanrader AH Enkhuizen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid