facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In4FOOD - Fit en Gezond door Goede voeding

In4FOOD - Fit en Gezond door Goede voeding

Info

in4FOOD biedt hulp bij het veranderen van je leefstijl bij o.a. onder- en overgewicht, lichamelijke klachten of als je gewoon fitter wilt worden.



"Wil je écht iets veranderen aan je conditie, gewicht of leefstijl? Believe you can, and you're halfway there! Met de andere helft help ik je graag! Samen maken we een realistisch stappenplan om balans te creëren in je eet-en leefpatroon zodat je weer trots wordt op jezelf en lekkerder in je vel zit.Behalve de individuele begeleiding geef ik ook workshops en lezingen voor bedrijven en verenigingen en worden op maat gemaakt."
Adres:
Telefoonnummer: 0640623355
Stad: Heinkensand


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BONS - Borsele Na School BONS - Borsele Na School 543 meter Bons is een intiatief van de Gemeente Borsele voor de basisschoolkinderen in Borsele ...
Fotografie Christella Fotografie Christella 1 km aardige man. erg mooie foto’s. heel blij mee!!
Recensies
Ik zit nu al een tijdje bij Mascha in4food onder begeleiding voor het verbeteren van mijn eetpatroon. Mascha geeft je lekkere recepten. Wat geen dieet is, maar juist afvallen met gezond eten wat bij jou aansluit. Ze doet dit op een positieve manier en krijgt mij hier altijd goed gemotiveerd mee om verder te gaan. Ik vind dit een rustige en fijne omgeving om hierover te praten. Mascha luistert aandachtig en je kan ook bij haar terecht als je het even niet meer ziet zitten of het even niet lukt. Ze geeft je dan goed en duidelijk advies en helpt je verder op weg. hiervoor is ze ook gediplomeerd Al met al ben ik meer dan tevreden over Mascha en zou ik haar bij iedereen aanraden als je opzoek bent naar afvallen zonder dieet maar vooral met lekker eten wat heel erg gezond is.
Met een prettige en professionele ondersteuning heeft Mascha mij geholpen om het doel te bereiken voor een gezonde leefstijl met voeding en beweging waardoor ik me veel prettiger voel en mijn gewicht in evenwicht blijft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid