facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BONS - Borsele Na School

BONS - Borsele Na School

Info

Bons is een intiatief van de Gemeente Borsele voor de basisschoolkinderen in Borsele om na school kennis te maken met brede school activiteiten op het gebied van sport, kunst en cultuur.

Geschiedenis

Na schooltijd is er nog zóveel te beleven en te leren. Activiteiten waarmee je op school, thuis of bij de buitenschoolse opvang misschien niet zo snel mee in aanraking komt, maar die o zo leuk en leerzaam zijn. Bons doet ze, samen met kinderen uit de gemeente Borsele!

Het leuke van Bons is, dat het dichtbij georganiseerd wordt in en rondom één van de basisscholen. Het maakt niet uit op welke basisschool je kind zit. Hij/zij mag meedoen aan alle activiteiten. Samen met dorpsgenootjes plezier maken, sporten, leren en groeien. Bons vergroot je wereld!

Adres: Stenevate 10, 4451 KB Heinkensand, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0113 - 23 84 75
Stad: Heinkensand
Route: Stenevate 10
Postcode: 4451 KB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R & B Wonen R & B Wonen 196 meter
In4FOOD - Fit en Gezond door Goede voeding In4FOOD - Fit en Gezond door Goede voeding 543 meter Ik zit nu al een tijdje bij Mascha in4food onder begeleiding voor het verbeteren van ...
Fotografie Christella Fotografie Christella 722 meter aardige man. erg mooie foto’s. heel blij mee!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid