facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In2Sound

Info

In2Sound verzorgt voor u diverse oplossingen op het gebied van audio.
Levering, advies en installatie van uitsluitend de beste producten.

Geschiedenis

In2Sound verzorgt voor u diverse oplossingen op het gebied van audio. Ons bedrijf richt zich daarbij voornamelijk op drie verschillende onderdelen:

Mobiele audio (auto, camper, vrachtauto, boot etc.)
Werkplek audio (kantoorpanden, bedrijfshallen, werkplaatsen)
Home audio
Binnen deze drie onderdelen leveren wij aan onze klanten niet alleen de hoogwaardige apparatuur maar zorgen we ook voor een complete installatie, bekabeling en afstelling. Ook uitleg van de apparatuur zodat u optimaal kunt genieten behoort tot onze diensten.

In2Sound kiest voor de apparatuur alleen uit componenten van betrouwbare en kwalitatieve fabrikanten. Geen autoradio’s of speakers die je op bijna elke hoek van de straat kunt kopen maar degelijke en duurzame apparatuur waar u ook lang van kunt genieten. In2Sound levert onder andere apparatuur van DLS, Canton en ArtSound.

Bij installatie van de apparatuur gaan we uiterst zorgvuldig te werk. Niemand zit bij inbouw van speakers in een auto te wachten op beschadigingen aan het interieur van de auto. Ook is het wel zo prettig als bij de installatie van uw home audio systeem de kabels netjes en vakkundig worden weggewerkt. De medewerkers van In2Sound werken precies, keurig én veilig. Alles wordt volgens de juiste normen aangesloten en afgewerkt. Ook hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw audio systemen.

Indien u geïnteresseerd bent in de producten en/of diensten van In2Sound neem dan gerust contact op. We kunnen dan een afspraak maken waarin u uw wensen kenbaar kunt maken. Samen komen we tot een perfecte oplossing, volledig afgestemd op uw vragen. Uiteraard volgt er een scherpe offerte waarna de installatie op locatie wordt afgerond. Snel, via korte lijnen én persoonlijk.

We verwelkomen u graag bij In2Sound!




René Kuenen, eigenaar In2Sound:

“In2Sound gaat voor kwaliteit, niet voor massa. Klanten die tevreden zijn met de apparatuur en de geleverde service, daar is het ons om te doen”

Adres: van Broekhuizenstraat 21, 5807 AJ Venray (gemeente)
Telefoonnummer: +31614653208
Stad: Venray
Route: van Broekhuizenstraat 21
Postcode: 5807 AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expert Venray Expert Venray 3 km Super service, vriendelijk personeel Aanrader!
Recensies
Ik ben zeer tevreden over In2Sound. Voor mijn auto was ik op zoek naar betere luidsprekers voor in mijn auto. Ik had nog wat vragen en heb deze op zondagmiddag gemaild. Binnen 1 uur had ik antwoord op mijn vragen. Hij adviseerde mij goedkopere speakers als die ik in gedachte had. "Deze klonken beter zonder gebruik van een losse versterker". Dus besteld en dinsdag netjes afgeleverd door de postbode. Ik heb de speakers gemonteerd en ze klinken SUPER!! Bedankt voor de snelle en goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid