facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Venray

Expert Venray

Info

Dé consumentenelektronica- en huishoudelijke apparaten speciaalzaak voor Venray en omstreken!

Geschiedenis

Expert Venray is onderdeel van Expert Deurne: dé beste Expert winkel van 2009, 2010 en 2012!!
Consumentenoordeel wederom in 2013 eerste plaat en derde plaats overall in 2013.

Expert Deurne, al jaren een begrip in Deurne en de verre omtrek zal nu met de nieuwe extra winkel in Venray de Expert formule nu verder gaan uitbreiden. De service en kwaliteit zoals u deze in Deurne van ons gewend bent kunnen we nu ook in Venray aan gaan bieden.
Onze service in combinatie met een uitgekiend aanbod staat garant voor een tevreden klant.
We zijn in staat om u, door middel van de Expert-formule en door onze persoonlijke benadering, een zeer goede prijs/kwaliteit te leveren op het gebied van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten.

We zijn dan ook met recht trots op de naam EXPERT.

Wij leveren alles!
Een selectie uit de merken die wij verkopen:
Miele, AEG, Bosch, Siemens, Samsung, Philips, Sony, Loewe, LG, Sharp, Bose, Marantz, Denon, Boston, Pioneer, Apple, HP, Canon, Brother, Braun, Babyliss, Saeco, Nespresso, Senseo Sarista, Dyson, Liebherr, Whirlpool, Zanussi, Synology, Asus etc.



"Wij zijn een echte Expert in de verkoop van home-elektronica en onderscheidend in het ontzorgen van onze klanten. Wij staan bekend om onze service zowel in de winkel als bij de klanten thuis. Het hele jaar door hebben wij mooie producten en scherpe aanbiedingen. Onze verkoopadviseurs en buitendienst medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van gepast advies op maat over oa wasmachine, wasdrogers, TV, Audio, computers, Inbouw vaatwassers, koelkasten, vriezers en nog veel meer. Kom bij ons langs, we ontvangen u graag en de koffie of thee staat klaar zodat we u kunnen voorzien van het beste advies op maat."
Adres: Schoolstraat 24, 5801 BP Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 31493319389
Stad: Venray
Route: Schoolstraat 24
Postcode: 5801 BP


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: BCC Venray, Expert EK poule, Expert winkels, Expert Enschede, Expert winkel Heerlen, Expert Wormerveer, Mijn Expert, Expert Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In2Sound In2Sound 3 km Ik ben zeer tevreden over In2Sound. Voor mijn auto was ik op zoek naar betere luidspr...
Laptopdelivery Laptopdelivery 90 km laptop kopen dat doe je alleen bij laptopdelivery.nl Goedkoopste laptops
Recensies
Super service, vriendelijk personeel Aanrader!
De kwaliteit van de klantenservice hangt erg af van wie je spreekt in de winkel. Vriezer werd met schade geleverd, frequent contact gehad met Expert en het reparatiebedrijf. Hier hebben wij helaas vaak het initiatief voor moeten nemen. Uiteindelijk na meer dan een maand en velen vormen van contact leggingen na een nieuwe vriezer gekregen. Helaas zorgde medewerker Emiel er voor dat we alsnog niet terug zullen komen bij Expert door zijn chagrijnige en niet klantgerichte werk attitude.
Na aankoop van een koffiemachine, thuis geprobeerd maar vond het niet lekker. Expert, petje af. Kon het gewoon terug brengen en kreeg mijn geld allemaal terug.
Behulpzaam personeel en perfecte service.
Fijn geholpen in de winkel
Heel goede informatie en service.
Vandaag langs geweest rond vier uur voor pakket aflevering. Verkoper m was chagrijnig, geïrriteerd en niet behulpzaam. Niet voor herhaling vatbaar, lever liever ergens anders mijn pakketten in.
Vriendelijk en behulpzaam personeel, ik kom hier alleen om pakketjes af te leveren van DPD, voor de daadwerkelijke elektronica vind ik Expert nogal aan de prijzige kant. Wel fijn dat ze een DPD punt hebben natuurlijk.
Redelijk. Expert heeft bijna niets op voorraad en 9 van de 10 keer moeten ze dat bestellen. Kan je net zo goed gelijk thuis online gaan bestellen. Zonde van je tijd om na expert tegaan. Wat je kopen wilt. Loop je 9 van de 10 kans dat je voor niets daar heen gaat. Expert die bijna niets in voorraad blijkt te hebben
Goed geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid