facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In2leasing

Info

In2leasing ontzorgt, adviseert en coacht jou als MKB ondernemer op mobiliteitsgebied, van inrichting van je mobiliteitsbeleid tot en met de uitvoering ervan, waarbij het persoonlijke en directe contact ons fundament is.

Geschiedenis

In2leasing ontzorgt, adviseert en coacht jou als MKB ondernemer op mobiliteitsgebied, van inrichting van je mobiliteitsbeleid tot en met de uitvoering ervan, waarbij het persoonlijke en directe contact ons fundament is.

Adres: Flavius 16, 3962MA Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 06-44802880
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Flavius 16
Postcode: 3962MA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Gier Adviesgroep Hypotheken & Verzekeren De Gier Adviesgroep Hypotheken & Verzekeren 89 meter Onafhankelijk hypotheek en verzekeringskantoor
Kennis Translations Kennis Translations 199 meter More than words, cultures!
Heuvelrug Notarissen Heuvelrug Notarissen 215 meter Na de geboorte van ons kleine wonder kwam bij ons het besef dat we toch echt onze zak...
het Ontwikkelaarsgilde het Ontwikkelaarsgilde 849 meter Het Ontwikkelaarsgilde is een veranderkundig advies- en trainingscollectief, dat mens...
Erf goedt Erf goedt 1 km Met kennis van zaken en zeer plezierig word je goed op weggeholpen. Je nalatenschapsb...
FIDIOM FIDIOM 2 km Hypotheken / Verzekeringen / Financiële planning en nog veel meer!!!
Lease Result Lease Result 2 km Zeer fijn bedrijf!! Een echte aanrader met vakkundige mensen..
TerrierCom - Communicatie & Content TerrierCom - Communicatie & Content 2 km Adviesbureau voor communicatie, PR, (social) media, copywriting, content & events
Recensies
In2leasing is een zeer betrokken, open en fijne partij om mee te werken. Zowel Willem als Sem zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en zullen alles op alles zetten om hun klanten tevreden te houden. Ondanks er wat tegenslagen waren in mijn zoektocht naar een geschikte auto wat niet aan in2leasing lag hebben ze altijd hun best gedaan mij zo goed mogelijk te helpen en te informeren. Aan de inzet van deze heren zal het niet liggen. Bedankt In2leasing en keep up the good work.
Absoluut een fantastische service! Van selectie van auto's aan het begin tot tussentijds overleg alswel de oplevering. Altijd vriendelijk, altijd bereikbaar, eindeloos geduld, denken mee en zijn een ware toevoeging! Zoals deze mensen hun best hebben gedaan om mijn wensen mogelijk te maken is next level. Ook de nazorg is kwalitatief hoogwaardig. Nogmaals ontzettend veel dank!
In2Leasing staat altijd snel paraat om vragen te beantwoorden en actie te ondernemen. De informatievoorziening is duidelijk en de omgang prettig. Ik kan het zeker aanbevelen.
Zeer goede service! Denken goed mee, luisteren naar jouw wensen en reageren snel. We blijven zeker gebruik maken van hun diensten!
Hele fijne ervaring met mijn eerste lease auto. Als beginnend zelfstandige zijn er weinig partijen die moeite voor je willen doen. In2lease heeft de tijd genomen om naar mijn situatie te kijken en met verschillende aanbiedingen te komen. Uiteindelijk zijn we bij een passende auto uitgekomen.
Ik heb via hen mijn leaseauto. In het proces van kiezen en testen van mijn nieuwe leaseauto hebben ze me supergoed geholpen. Ik kon alle vragen stellen. En toen de auto door hen persoonlijk thuis werd afgeleverd was de overdracht best een feestje.
Erg tevreden met de top service van Willem Hardeman en zijn collega Brigitte! Ik was op zoek naar een Kia Proceed en Willem kwam na goed vergelijk tot het beste voorstel, met de snelste levering. Waar andere partijen aangaven dat de auto pas weer leverbaar was vanaf januari, wist Willem door zijn connecties de auto wel snel te leveren en dus ook met de scherpste prijs. Kortom ben je op zoek naar een lease auto, laat dan zeker even een voorstel maken door in2leasing!
Super tevreden met de persoonlijke aanpak van Willem! Heeft mij enorm snel geholpen met het vinden van de juiste auto. Ik wilde op erg korte termijn een leaseauto Hyundai Kona EV vinden en hij heeft mij daar heel vakkundig en snel bij geholpen. Top service! Vooral het persoonlijke contact is echt geweldig.
Onlangs zijn wij gebruik gaan maken van de diensten van in2leasing. Willem bleek voor ons de oplossing te hebben en te zijn om alle administratieve zaken omtrent ons wagenpark beheer van ons over te nemen. Naast een behoorlijke tijdsbesparing leverde dit ook nog eens een aanzienlijke kostenreductie op. Kortom, vooraf gemaakte afspraken zijn volledig en goed nagekomen.
In2Leasing regelt voor ons bedrijf alle lease gerelateerde zaken voor 75 auto's. Ons bevalt het zeer goed, want wij kunnen onze aandacht maximaal richten op klanten en medewerkers. In2Leasing vraagt offertes bij diverse leasemaatschappijen aan en zorgt voor de inzet en beheer van de contracten. Geheel ontzorgd dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid