facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gier Adviesgroep Hypotheken & Verzekeren

De Gier Adviesgroep Hypotheken & Verzekeren

Info

Second opinion op de lopende hypotheek of verzekeringen?
Wij dagen je uit met onze historische lage rentes en scherpe premies. Mail ons voor een check.

Geschiedenis

Onafhankelijk, deskundig en persoonlijk zijn de kernbegrippen bij De Gier Adviesgroep! Ruim 20 jaar gespecialiseerde ervaring vormt de basis voor een gedegen advies. Voorheen bekend als Lancyr de Gier en (FDC) Financieel DienstenCentrum te Wijk bij Duurstede, gelegen centraal in de oude binnenstad.

Wij hebben in het belang van onze klanten een samenwerkingsverband gesloten met Van de Roest Volmacht (VDRD). Zei hebben bewezen een betrouwbare organisatie te zijn waarbij wij goede producten tegen concurrerende premies voor onze klanten kunnen regelen. Door de snelle polisafgifte en schadebehandeling en de centraal geregelde administratie, kunnen wij nu meer dan ooit alle tijd en aandacht besteden aan u. En u krijgt waar voor uw geld door concurrerende huismerken én onze inzet om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wij werken samen met vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. U krijgt bij ons dus zeer scherpe aanbiedingen op gebied van rente, voorwaarden en premies. Wij zijn aan geen enkele bank of financiële instelling verbonden en kunnen u dus volledig objectief adviseren en vergelijken.

Als financieel specialist met erkend hypotheekadviseurs in dienst, leveren wij niet alleen maatwerk op het gebied van hypotheken. Voor uw complete financiële planning kunt u ook rekenen op de expertise van onze adviseurs. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen, besteden wij daarom veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Dat geldt niet alleen voor uw hypotheek maar ook voor de advisering op gebied van uw lijfrente, banksparen, begrafenisverzekeringen en al uw privé verzekeringen. Op bedrijfsmatig gebied zijn wij ook van alle verzekeringen op de hoogte en bieden wij u een passende oplossing. ZZP-ers en het MKB zijn onze specialiteit.

Vanuit de onafhankelijke positie die we in de markt innemen, adviseert De Gier Adviesgroep u de best denkbare financiële producten. Daarnaast is servicegerichtheid een kwaliteit die we koesteren. Uw vertrouwen – die zekerheid heeft u – zijn wij dubbel en dwars waard. Wij staan u graag te woord.

Adres: Klooster Leuterstraat 29, 3961AX Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 0343573273
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Klooster Leuterstraat 29
Postcode: 3961AX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Hypotheekadviseur Wijk bij Duurstede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In2leasing In2leasing 89 meter In2leasing is een zeer betrokken, open en fijne partij om mee te werken. Zowel Willem...
Heuvelrug Notarissen Heuvelrug Notarissen 146 meter Na de geboorte van ons kleine wonder kwam bij ons het besef dat we toch echt onze zak...
FIDIOM FIDIOM 2 km Hypotheken / Verzekeringen / Financiële planning en nog veel meer!!!
Recensies
Onafhankelijk hypotheek en verzekeringskantoor
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid