facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor in2golf

Info

Golfwinkel



"Welkom bij In2Golf, dé golfwinkel van 't Gooi! U vindt ons aan de Vlietlaan 28 in het centrum van Bussum. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment golfclubs, schoenen, tassen, trolleys, kleding en accessoires."
Adres: Vlietlaan 28, 1404 CA Bussum
Stad: Bussum
Route: Vlietlaan 28
Postcode: 1404 CA



op zoek naar gerelateerd: Golf Naarden, Golfstore Nederland, Golfmateriaal, Golfwinkel Nijmegen, Golf winkel leiden, Golf accessoires online shop, Golf Outlet Uithoorn, Golf shop Seve
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YogaSway YogaSway 330 meter Yogasway is dé winkel als je op zoek bent naar perfect zittende yoga-kleding. De keuz...
Runnersworld Bussum Runnersworld Bussum 521 meter Goede adviezen, straalt rust uit. De medewerkers nemen de tijd voor je.
Golfoutlet.nl Golfoutlet.nl 942 meter Fijne winkel. Zeer overzichtelijk. Warm ontvangst van de medewerkers. Ze zijn vriende...
Recensies
Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik super goed geholpen ben bij in2golf!! Zeer deskundig en prettig! Ik kan dan ook niet anders dan in2golf bij iedereen aanraden. Inmiddels mijn nieuwe Titleist T300 ijzers hier besteld. Dank Richard voor de top service!!
Ik kende Richard en Pauline nog van hun vorige golf winkel in Naarden. De combinatie met Peter Paul is een hele goede. Kennis, klantvriendelijkheid en een ontspannen atmosfeer. Kan me geen betere plek in het gooi bedenken om clubs of andere mooie golf-spulletjes te kopen. En die linkshandige clubs voor Dwina waar niemand moeite voor wilde doen hebben we net bij hun besteld!
Een mooie frisse zaak met gedreven en enthousiast personeel wiens enige doel het is om je nog meer plezier in golf te geven.
Goede service, er wordt tijd voor je genomen en geluisterd. Voor clubfitting wordt de nieuwste techniek gebruikt. Heel veel putters om uit te proberen. En ook nog eens leuke kleding en meer. Een winkel om naar terug te komen. Koffie staat klaar.
Mooie overzichtelijke golfshop. Ze hebben een van de beste golfsimulators in de shop waardoor je zeer betrouwbaar je nieuwe clubs kan testen. Goed advies, van buitengewoon kundig en vriendelijk personeel. Van mijn oude Nike houten 3/5 en Driver nu overgestapt naar Callaway Mavrik. In2Golf ....mijn complimenten!
Mooie winkel met super goede kwaliteit producten. Super mooie tas van Titleist gekocht. Bij ontvangst direct een prettig gevoel van thuiskomen. Lekker kopje koffie gekregen. Dit is een geweldige golf winkel waar klantvriendelijkheid betekenis heeft!
Knusse golfshop met verrassend veel op voorraad. Vakbekwame en vriendelijke adviseurs. Ook de simulator is een pre.
Goed en rustig advies, gezellige sfeer in de winkel
Wat een goede service! En altijd een eerlijk advies!
Topzaak. En fijne service! Puttertje meegekregen om te proberen ;-
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar in2golf met het openbaar vervoer


Bussum, Olmenlaan 80 meter
5
Bussum, Olmenlaan 80 meter
5
Bussum, Bussum Centrum 220 meter
109
Bussum, Bussum Centrum 340 meter
109
Bussum, Nieuwe Brink 350 meter
109

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid