facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golfoutlet.nl

Golfoutlet.nl

Info

Hn-golfoutletl is een site waar u golfkleding, golfschoenen en accessoires kan vinden met kortingen van 30% tot wel 80% op de reguliere winkelverkoopprijs. Tevens hebben wij een winkel in Bussum waar u vrijblijvend kan komen passen tegen dezelfde korting.



"Bent u op zoek naar heren golfkleding, dames golfkleding met hoge kortingen of golfschoenen van o.a. Footjoy, Daily sports, Backtee dan bent u bij Golfoutlet aan het juiste adres!"
Adres: Huizerweg 76, 1402 AG Bussum
Telefoonnummer: 035 - 697 55 50
Stad: Bussum
Route: Huizerweg 76
Postcode: 1402 AG



op zoek naar gerelateerd: Heren golfschoenen sale, Zomer Golfschoenen heren, Golfrokje Zwart, Footjoy golfschoenen Outlet, Golf outfit kopen, Tweedehands golfkleding dames, Golfkleed, Golf vest dames
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Runnersworld Bussum Runnersworld Bussum 484 meter Goede adviezen, straalt rust uit. De medewerkers nemen de tijd voor je.
in2golf in2golf 942 meter Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik super goed geholpen ben bij in2golf!! Zeer desk...
YogaSway YogaSway 944 meter Yogasway is dé winkel als je op zoek bent naar perfect zittende yoga-kleding. De keuz...
Recensies
Fijne winkel. Zeer overzichtelijk. Warm ontvangst van de medewerkers. Ze zijn vriendelijk en attent.
Goedgeprijsde artikelen. Dat is ook de kracht van de winkel. Geen moderne uitstraling.
Ik ben niet zo'n "webwinkelaar" en al helemaal niet voor schoenen. Toch de stoute schoenen maar aangetrokken en gister een wat afwijkende leest Footjoy besteld. Alles zit precies goed en ik ben echt superblij, binnen 24 uur keurig afgeleverd en de prijs was meer dan top. We gaan daar snel s kijken voor meer..
Erg goed geholpen, in alle rust door de winkel begeleid en onze wensen werden uitstekend vertaald. Erg gastvrije dames die een goede kijk op de sport hebben. Komen zeker vaker terug!
Uitstekende service, breed aanbod, goede kennis van golf, geduldig en behulpzaam personeel, goeie strakke zaak, ruimtelijk opgezet en een mooie makkelijk bereikbare locatie.
uitstekend en eerlijk goed advies geholpen met een lekker bakje koffie
Wij zijn al enige tijd enthousiast klant via de online service van golfoutlet.nl. Gisteren zijn we voor het eerst naar de fysieke winkel in Bussum gereden. Toen we met een van de verkoopsters tijdens het afrekenen in gesprek kwamen, bleek dat men pas één maand in dit pand gevestigd was. Wij hebben het als een zeer geslaagde exercitie ervaren. Een ruime en moderne winkelruimte. Wat voorheen een garagefunctie had, schept nu het gevoel van een golfwinkel met een industriële uitstraling, met mooie ruime pashokjes. Voldoende assortiment tegen outletprijzen en vriendelijke bediening. Wij hebben met een aantal mooie kledingstukken de winkelverlaten, en komen zeker terug. Een dikke vijf verdiende sterren!
Leuke winkel! Mooie trolley gescoord en nog een gratis zakje potloodtee's meegekregen.
Voor mij een stuk rijden. Maar de keren dat ik er geweest ben zijn ons zeer goed bevallen. Een kop koffie en een gezellige groep aan personeel. En ze nemen ouderwets de tijd voor je. Lekker doorgaan zo
Leuke winkel om rond te neuzen. Veel merk artikelen tegen verrassend lage prijzen. Je wordt er fijn geholpen. Echt zo'n winkel waar je regelmatig langs moet gaan. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid