facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor In de Roos

Info

Welkom bij Lunchcafé In de Roos! In dit buitengewone lunchcafé werken mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. In een ongedwongen sfeer zijn zij erop uit om u als gast in de watten te leggen.

Geschiedenis

Lunchcafe.
Bij In de Roos kunt u genieten van geurige koffie, verse appeltaart, seizoentaart uit eigen bakkerij en eersteklas lunchgerechten. In onze keuken gebruiken wij zo veel mogelijk biologische en streekproducten.
Maar het meest bijzondere van In de Roos is dat er mensen werken met een beperking. Deze super gemotiveerde medewerkers zorgen voor een vorstelijk onthaal en bediening met een brede glimlach.

Vergaderen en zaalverhuur.
Onze accommodaties zijn buitengewoon geschikt voor vergaderingen, workshops, bedrijfsborrels, recepties, feesten, vergaderdiners en dergelijke. Informeer gerust naar alle mogelijkheden die wij hebben!

Label

Bijzonder gastvrij, sfeervol, betrokken, onthaasten, lunch, vergaderen, borrel.

Adres: Markt 10 , Zaltbommel 5301 AL, NL
Telefoonnummer: 088 345 2785
ln.groz-ollec@lemmobtlazsooredni
Stad: Zaltbommel
Route: Markt 10
Postcode: 5301 AL


Openingstijden

Maandag: 10:00-23:00
Dinsdag: 10:00-23:00
Woensdag: 10:00-23:00
Donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag: 10:00-23:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: in de roos zaltbommel, in de roos zaltbommel menukaart, in de roos raadskelder den bosch, in de roos betekenis, in de roos den bosch openingstijden, in de roos zaltbommel openingstijden, in de roos den bosch menu, lunchcafé in de roos 5216 he s hertogenbosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stadscafe Stadscafe 32 meter Leuk terras in het centrum van Zaltbommel. Zeer uitgebreide kaart. Personeel was behu...
De Verdraagzaamheid De Verdraagzaamheid 99 meter De 19e eeuwse Heerensociëteit De Verdraagzaamheid in Jip&Janneke stad Zaltbommel ...
De Poorterij De Poorterij 350 meter Geweldige locatie Goede programmering Huiselijk gezellig theater
't Zusje 't Zusje 377 meter Zeer goede ambiance. Heerlijk gegeten. Gerechtjes kwamen ondanks de drukte snel.Eten:...
Recensies
Mooi terras met volop zon vrolijke rode kussens maken het een aantrekkelijker keus dan het buurterras. Het was druk - laatste mooie dag van het seizoen - dus je moest wel geduld hebben. Geen probleem: we waren een dagje uit. Personeel bestaat uit mensen 'met afstand tot de arbeidsmarkt', vriendelijk, bereidwillig, maar niet altijd even efficiënt je zag ze vaak dwalen met een vol bord, zonder dat ze wisten wie het besteld had. Dus beter even zelf opletten en gebaren als je denkt dat dit jouw bestelling is. Eten was echt lekker. En de milkshake was helemaal top!
Altijd heerlijke lunch. Goede koffie, geweldige bediening.Eten: 5/5
Voor het eerst bij In de Roos geweest voor een High Tea met het gezin. Een leuke en lekkere ervaring. Iedereen heeft zich vermaakt en de betrokkenheid van het personeel maakt het extra bijzonder. We gaan er zeker nog eens lunchen.
Wat een fantastische plaats waar mensen met een beperking ook een kans krijgen. Geweldig. De sfeer ,de service en het eten. We hebben genoten van alles. Speciale dieetwensen: Knoflook vrij.
Waar voor je geld. Heel goed belegd en dan ook nog super lekker. Meer wil je niet. Bediening is super vriendelijk. En ook nog met een zeer mooie achterliggende gedachte ivm de medewerkers hier.
Super lekker gegeten. Ik zie dat het personeel met plezier naar het werk gaat. Super snel en lekker!
Heerlijk gegeten en op het terassje gezeten. Personeel is super gastvrij, heel vriendelijk en altijd in voor een praatje. De prijs van het eten viel erg mee, ik kreeg echt een flink bord vol, rijkelijk gevuld! Zeker een aanrader, het zat er heerlijk.
Prima, maar ook daar koude ham op de uitsmijter, de eieren zijn dan gelijk niet warm meer.
Best ever! En wat een lieve, leuke mensen. Doen alles om je tevreden te houden & terug te laten keren!
Altijd gezellig om er te lunchen. We komen er vaker. Er wordt supergoed rekening mee gehouden, dat mijn man en ik een maagverkleining hebben. Porties worden al verdeeld over 2 borden geserveerd Speciale dieetwensen: Omdat mijn man en ik een maagverkleining hebben, delen we onze lunch. Hier wordt goed rekening mee gehouden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid