facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Verdraagzaamheid

De Verdraagzaamheid

Info

Beleef de culinaire gastvrijheid van Grand Café Brasserie Restaurant de Verdraagzaamheid. Puur genieten aan de Waal in een magnifieke ambiance.



"Op een magnifieke locatie aan de Waalkade in Zaltbommel vindt u Grand-Café – Brasserie – Restaurant De Verdraagzaamheid. Ons authentieke pand heeft in 2015 een metamorfose ondergaan. Iedereen is van harte welkom om de unieke Bourgondische sfeer te beleven tijdens een heerlijke lunch, diner of borrel. Dit kan in onze brasserie, restaurant of bij mooi weer op ons heerlijke terras.De Verdraagzaamheid is een oud sociëteitsgebouw. Onze ruimtes lenen zich bij uitstek voor het houden van feesten, partijen, bruiloften, vergaderingen, uitvaarten en high tea‘s. Alles tot in de puntjes verzorgd, zoals u het van de Verdraagzaamheid mag verwachten."
Adres: Waalkade 6 , Zaltbommel 5301 CH, NL
Telefoonnummer: 0418 518 394
moc.sc@diehmaazgaardrev
Stad: Zaltbommel
Route: Waalkade 6
Postcode: 5301 CH


Openingstijden

Dinsdag: 10:30-23:00
Woensdag: 10:30-23:00
Donderdag: 10:30-23:00
Vrijdag: 10:30-23:00
Zaterdag: 11:00-23:00
Zondag: 11:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: grand café brasserie restaurant de verdraagzaamheid 5301 ch zaltbommel, jeszebels zaltbommel, stadscafe zaltbommel, in de roos zaltbommel, restaurants zaltbommel, biologisch restaurant zaltbommel, de eetgelegenheid zaltbommel, brasserie zaltbommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In de Roos In de Roos 99 meter Mooi terras met volop zon vrolijke rode kussens maken het een aantrekkelijker keus da...
Stadscafe Stadscafe 115 meter Leuk terras in het centrum van Zaltbommel. Zeer uitgebreide kaart. Personeel was behu...
Recensies
De 19e eeuwse Heerensociëteit De Verdraagzaamheid in Jip&Janneke stad Zaltbommel werd - mede door RTL4 en Herman den Blijker - weer op het goede spoor gezet. Het is dan ook anno nu een hippe tent, smaakvol ingericht en een fraai uitzicht biedend over de Waal. De twee jongens-standbeelden voor de deur zijn het bekijken waard. Het personeel is uitermate vriendelijk en meedenkend. Maar belangijker is wat je op je bord krijgt. Ook dat was perfect. Ik koos voor de lunch voor het 12-uurtje. Die bestond uit een mooi kopje pompoensoep, kroket met brood en een goed gevuld carpacciobroodje. Goede waar voor een nette prijs. En, met een smakelijke Carolus Tripel erbij... die zie je ook niet overal.
Gezellige brasserie, sfeelvol ingericht. Op het terras kijk je uit op de waal. Vooral in de zomer lekker zitten. Het eten is prima, ik was er voor lunch alles smaakte prima werd ook vlot geserveerd en de bediening was erg vriendelijk. Aanrader als je in de buurt bent.Eten: 4/5
De twee sterren zijn voor de bediening en de en de ambiance. Die krijgen eigenlijk 5 sterren. Zij probeerden de de door ons ervaren fouten van de keuken goed te maken. Een salade in een diepe plas saus, 2 garnalen in een surf en turf. Het was ten dele lekker, vandaar die 2,5.
Dinsdagmiddag 11 juli gereserveerd met vier personen, deels uit Amersfoort en deels uit Vaals, ontvangst door Vivian was heel charmant en hartelijk, je voelt je gelijk welkom! Eerste indruk is erg belangrijk, deze ondernemers snappen het, ook zelf op de werkvloer, chapeau! Ook al het personeel even vriendelijk, heerlijk geluncht, zelf had ik de wrap met crispy chicken, toppertje. Mede door een klein dealtje met Anthony afgesloten maakte ons bezoek helemaal af! Wat een geweldig bedrijf, veel succes toegewenst.
Helaas zijn wij, na 15 min wachten, niet geholpen,.. wel gezien. Gasten die ruim na ons het terras op kwamen werden geholpen. Helaas is dit niet de eerste keer. De onvriendelijke dame vindt het prima om ons te negeren. Niet de eerste keer, maar je accepteert haar vanwege de locatie en de collega’s. Jammer, jammer. Maar goed,.. wij kiezen er nu voor om elders een drankje en een hapje te doen bij een terras waar we wel welkom zijn. Tip: laat die onvriendelijke dame achter de schermen werken,.. nog nooit een spontane glimlach bij haar gezien,…. Behalve die grijns net toen we van het terras afgingen.
Eerste keer dat ik hier was. Ik informeerde naar de mogelijkheid of er een gerecht was wat ik in een kleinere portie kon bestellen omdat ik een maagverkleining heb gehad. Dit was niet mogelijk. De panini moest ik dan maar pakken, die was het kleinst. Nog gevraagd of een kleinere variant van de salade mogelijk was, maar helaas. De panini dan maar gekozen, viel helaas behoorlijk tegen, was niet warm en heel klef/nattig. Erg jammer als je dan al maar de helft ervan op kan. Die van de supermarkt zijn bijna beter en dat voor 7,50. Helaas geen herhaling voor mij. Locatie is overigens prachtig en binnenkant ook erg mooi.
Geweldig leuke plaats om van een lunch te genieten. Dat hebben wij wel gedaan.
Mooi plekje aan het water, maar helaas was er weinig oog voor wachtende gasten, hoewel er meer dan voldoende personeel was. Die liepen liever met lege handen de andere kant op te kijken. Duurde ook best lang voordat we ons drankje en bittergarnituur kregen. Wijn iets zuur, snacks kan weinig mis mee gaan Eten: 3/5
Tijdens een fietstocht hier gestopt voor koffie met appelkruimeltaart en koffie. Gezellig terras, goede bediening. Erg lekker, goede stevige slagroom erbij. Prijzen ook prima in verhouding.
Leuke lokatie. Afwisselende kaart. Zeer lekkere gerechten. Vegetarische pasta. Libanese Couscous salade. Veel soorten bier Aangenaam personeel. Alles netjes onderhouden en schoon. Daar worden we blij van
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid