facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Il Sogno - Zuylestein

Info

Il Sogno - Zuylestein is gevestigd in de Portierswoning van Landgoed Zuylestein en is geopend voor Italiaanse koffie, lunch, borrel en diner!

Adres: Rijksstraatweg 3, 3956 CH Leersum
Telefoonnummer: 0625586373
Stad: Leersum
Route: Rijksstraatweg 3
Postcode: 3956 CH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Don Nino Don Nino 1 km Pizza's waren goed, alleen jammer dat er een half uur langer over gedaan werd. Als he...
Recensies
Vandaag 15-09-‘18 heerlijk geluncht bij deze prachtige, mooie en oude portierswoning, aan de rand van een groot bos. Het Italiaanse eten was echt goddelijk lekker, we aten het broodje met venkelzaad, salami, mozerella en courgette, uit hun eigen moestuin. 1 van de beste sandwiches ever! Zeker een aanrader om die te proberen! Prima personeel en konden heerlijk buiten zitten in de zon. Neem ook even een kijkje binnen : sfeervol pand. Een fijne ervaring om het weekend mee te starten!
Prettige bediening en lekkere koffie. De moestuin vlakbij op 400mtr is ten vens leuk om te zien en voor een loopje prima te doen
Heerlijk gegeten! Aardige gastvrouw en goede bediening. Niet veel keus op de kaart maar het eten is echt lekker daar scoren ze punten mee. fijn huiselijk gevoel krijg je in het oude pand.
Hier kun je echt super lekker Italiaans eten. De gerechten zijn met passie gemaakt en dat proef je. Komen zeker nog eens terug.
Super locatie, knullige bediening, kaart en wijnen niet bijzonder. Lekker gegeten.
Jammer dat je met de lunchen geen andere keuze hebt dan alleen maar pizza, paar simpele broodjes zou ook lekker zijn geweest. Locatie is prima !! Er is een binnenplein en je kan heerlijk op een terras onder de bomen zitten.
Mooie lokatie prachtig gebouwtje daar was niks mee . Ik had koffie en appeltaart nou ik wist niet dat er zulke kleine kopjes waren en ook het gebak was een punt zonder punt verder de zoetigheid die in een strooier zat kwam er alleen maar uit als je met je vuist op de achterkant sloeg ook enkele personen in de bediening waren niet echt gemotiveerd
Heerlijke pizza met worst van de varkens die loslopen in het bos. Reserveren is aanbevolen.
Afgelopen week zijn we 2x bij Nassau geweest. Prachtige locatie, kok Carlos maakt heerlijke Spaans/Italiaanse gerechten. Op zondag met de kids heerlijke pizza’s gegeten, lekkere dunne bodem rijk belegd, traditionele en originele smaken. Heerlijk! Door de weeks lunch met z’n 2en buiten achter op het terras in het bos, op een mooi grasveldje, zonnetje erbij. Erg genoten! Lunch proeverij met culinaire Italiaans/Spaanse anti pasta verassingen van de kaart en wat dagspecials van de kok. We hadden gewoon een mediterraans vakantie gevoel. Geen standaard broodjes-lunch maar heerlijke gerechtjes. Ongedwongen sfeer, zeer vriendelijke bediening, culinaire en eerlijke prijzen. We komen snel weer terug!
Wat een fantastische locatie en heerlijk eten! Afgelopen weekend voor de tweede keer genoten van het pizza driegangenmenu. Het enige jammere: de bediening. Zelf al tweemaal ontevreden hierover en ook een vriendin zei, o is dat het restaurant op mooie locatie maar met vreselijke bediening? Sommige verzoeken wel vier keer moeten doen omdat de bediening het opnieuw vergat. Eten werd gebracht, lege flesjes/glazen niet meegenomen maar wel overvolle tafel. Karaf water geserveerd met drie glazen voor vijf personen, gevraagd om glazen voor iedereen, nooit gezien. Brood vooraf werd ook vergeten. Ik twijfel of ik terug zou gaan: eten en locatie zijn dus top, maar eindeloos opnieuw ergens om vragen en het lange wachten vind ik toch een groot minpunt van deze mooie plek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid