facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Don Nino

Adres: Kerkplein 4, 3956 BW Leersum
Telefoonnummer: 0343454506
Stad: Leersum
Route: Kerkplein 4
Postcode: 3956 BW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grande Italië Grande Italië 132 meter Heerlijk gegeten van de pizza calzone. We zijn zeer tevreden. Heerlijk gevuld en prim...
Il Sogno - Zuylestein Il Sogno - Zuylestein 1 km Vandaag 15-09-‘18 heerlijk geluncht bij deze prachtige, mooie en oude portierswoning,...
Recensies
Pizza's waren goed, alleen jammer dat er een half uur langer over gedaan werd. Als het druk is geef dan een reële tijd aan.
Lekker gegeten personeel vriendelijk duurde wat langer ivm 1 kok maar de redden zich goed
Eten super lekker maar personeel wordt je niet blij van
Ik ben heel blij met het eten daar de kok is heel vriendelijk de eten daar was ook heel lekker
Een slecht onderhouden terras. Het was smoezelig. Er had wel even doekje over heen gehaald kunnen worden. Daarna lange wachttijd voor 3 pizza's en garnalen. Pizza waren best ok. Bodem leek echter wel prefab. Pannenkoekenhuis ernaast zag er veel beter uit.
Lange wachttijden kwam niet terug om.te vragen wat we wouden stond binnen te niksen het drinken smaakte nergens naar ga naar het cafeetje ernaast !!
Een zeer kundige chef die een goede productkennis heeft. Als een ingrediënt niet voldoet dit seizoen zijn de aardbeien niet goed genoeg dan vervalt soms een gerecht of dessert. Goede bediening en heerlijk eten. Een lokale aanrader.
Uitzonderlijk lekkere pizza! Snelle service, aardige bediening en de kok was zeer vriendelijk. Als wij weer in de buurt zijn komen wij hier zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid