facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJzersterk Producties

IJzersterk Producties

Info

IJzersterk is een reclamebureau dat zich richt op Video Producties, Grafische Vormgeving, Websites & Webshops.



"Reclamebureau voor offline- en online marketing."

"Reclamebureau voor offline- en online marketing."
Adres:
Telefoonnummer: +31681825183
Stad: Hardinxveld


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Local Signage Local Signage 408 meter Local Signage, uw Narrowcasting partner. Local Signage heeft Narrowcasting systemen h...
Koppelaar Reclame Koppelaar Reclame 1 km Al jaren werk ik samen met Koppelaar Reclame. Echt vakmensen waar je op kunt bouwen. ...
Devaca - Creative Support Devaca - Creative Support 2 km Absoluut 5 sterren waard! Dennis is heel vriendelijk, snel, professioneel en creatief...
Recensies
Het team van IJzersterk heeft mij geholpen om mijn eigen blog, QualityTimes, te lanceren. Ik had totaal geen ervaring met het maken van een blog en de inrichting hiervan. Het team heeft goed naar mijn wensen geluisterd en deze precies laten terugkomen in de huis style. Als ik een vraag heb omtrent implementatie wordt dit snel opgepakt. Ik raad dan ook iedereen aan om je vraagstuk bij het team van IJzersterk neer te leggen.
De mannen van IJzersterk zijn echt ijzersterk gebleken! Wat een mooie website hebben zij voor onze stichting gebouwd! Ze luisterden goed naar onze wensen en waren snel met reageren. Een compliment voor hun geduld en voor het resultaat! Wij zijn er erg blij mee!
Thijmen heeft voor mij een gehele eventdag alles gefilmd en omgezet naar een professionele aftermovie. Ik ben zeer blij met het resultaat. Zijn oog voor details maken dat de film zeer goed de sfeer van de dag weergeeft. Thijmen staat voor kwaliteit en afspraak is afspraak. Ik beveel IJzersterk Procucties dan ook van harte aan en vraag ze zeker een volgende keer weer!
Door dit bedrijf geholpen bij het maken van Reclamemateriaal en websitevernieuwing. Service was heel goed: foto's werden vooraf gemaakt en alles daarna bewerkt naar wens. Op een email wordt zeer snel gereageerd en veranderingen aanbrengen is geen probleem. Wij bevelen het bedrijf zeker van harte aan.
Zeer te spreken over de webshop die IJzersterk Producties voor ons heeft geleverd. IJzersterk is meedenkend en proactief. Niet alleen wordt er aan de gang gegaan met de gestelde eisen. Ook worden er opties aangedragen die bijdragen aan een nog betere en functionelere webshop. IJzersterk heeft voor ons een fantastisch eindproduct afgeleverd en we hebben een super samenwerking gehad. We gaan nu verder waarbij IJzersterk onze website zal blijven onderhouden.
Wat een mooie professionele website hebben we dankzij IJzersterk produkties! Mooi vormgegeven en alles overzichtelijk. De service is ook uitstekend. Alles maken ze naar onze wens en kan aangepast worden naar behoefte. En snel! Je stelt een vraag en meteen wordt het uitgevoerd. Ik raad iedereen aan om een mooie website door dit geweldige team te laten bouwen!
Thijmen heeft voor ons een video gemaakt van de nieuwe Volvo S60. Hier zijn wij erg tevreden over. Ook de samenwerking verliep erg prettig.
Na enige samenwerking kan ik zeggen dat deze jongens altijd klaar staan om je te helpen binnen korte tijd en erg betrokken zijn geweest bij het succes van mijn onderneming!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid