facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Devaca - Creative Support

Devaca - Creative Support

Info

Devaca - Creative Support, voor al uw ontwerp, drukwerk en webdesign!

Geschiedenis

Devaca biedt creatieve ondersteuning aan bedrijven en particulieren in de vorm van het vormgeven van een herkenbare huisstijl, waarbij visitekaartjes en briefpapier niet mogen ontbreken. Voor andere promotiematerialen als spandoeken, vlaggen en roll-up banners bent u hier aan het juiste adres. Ook is Devaca voor veel klanten de webdesigner, waarbij rekening wordt gehouden met uw positie en vindbaarheid in zoekmachines als Google. Desgewenst wordt geadviseerd over de inzet van social media voor uw onderneming.



"Devaca is hét kleine reclamebureau voor uw grote ideeën. Devaca ontwerpt en geeft vorm aan grafische logo's en complete huisstijlen. Inclusief drukwerk. Nieuwe website nodig? Geen probleem, laat het vandaag nog weten. De aanpak van Devaca staat bekend als persoonlijk, snel en betrokken. Geen overhead, maar doelgericht en samen naar een gewenst eindresultaat.Klein klusje of uitgebreide opdracht?Devaca werkt voor je merk!"
Adres: Gieser Wildeman 72, 3371 NG Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0184774017
Stad: Hardinxveld
Route: Gieser Wildeman 72
Postcode: 3371 NG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Local Signage Local Signage 2 km Local Signage, uw Narrowcasting partner. Local Signage heeft Narrowcasting systemen h...
IJzersterk Producties IJzersterk Producties 2 km Het team van IJzersterk heeft mij geholpen om mijn eigen blog, QualityTimes, te lance...
Koppelaar Reclame Koppelaar Reclame 3 km Al jaren werk ik samen met Koppelaar Reclame. Echt vakmensen waar je op kunt bouwen. ...
Recensies
Absoluut 5 sterren waard! Dennis is heel vriendelijk, snel, professioneel en creatief. Hij heeft van mijn mega warrige brainstorm een tof ontwerp voor mijn logo en visitekaartjes gemaakt. Ben erg tevreden en kan hem absoluut aanraden!
Zeer tevreden. Super snel, goed bereikbaar en begrijpt precies wat ik bedoel! Inmiddels besteden wij alles uit aan Dennis we zijn zeer goed tevreden. Dennis doet wat hij zegt en is wie hij zegt dat hij is!
Devaca is voor ons als klein bedrijf onmisbaar voor drukwerk, website, ontwerpen, facebook acties, enz. Dennis heeft maar een half woord nodig en hij voelt precies aan wat wij bedoelen. Dit maakt Devaca een waardevolle partner voor ons als kleine ondernemer!
Devaca heeft mijn website eind vorig jaar gemaakt. Dennis begrijpt wat je visie is en legt dit mooi vast op je website. Onlangs ben ik een samenwerking aangegaan waardoor de website weer gewijzigd diende te worden. Door de snelle service van Dennis ben je in no time weer helemaal up-to-date. Ik ben zeer tevreden over Devaca. Een aanrader!
Devaca heeft voor een aantal projecten al meerdere logo's ontworpen. Iedere keer weer wist hij waar ik naar op zoek was. Hij is kort in zijn communicatie en komt snel 'to-the-point'. Een eerlijke prijs, met een hoge kwaliteit producten en diensten!
Nieuwe website/huisstijl van KPS Keukens gemaakt door Devaca. Complimenten voor de recht-toe-recht-aan werkwijze. Wij geven een dikke tien!
Devaca is een zeer betrouwbaar bedrijf. In opdracht van Kroon Kozijn Dordrecht en Klikgordijn heeft Devaca twee schitterende websites gecreëerd waar wij erg blij mee zijn! Met name de duidelijke adviserende rol en de creatieve insteek zijn kenmerkend voor dit bedrijf en haar medewerkers.
Dennis van Devaca voelt heel goed aan wat de wens van de klant is. Hij verdiept zich in de doelgroep en past de lay-out van de website daarop aan. Daarnaast is het ook nog eens heel fijn samenwerken met Dennis. Kortom super tevreden met de nieuwe website van How-2-Learn.
Devaca heeft voor DBM Elektrotechniek een nieuwe huisstijl en logo ontworpen. Ook hebben ze het ontwerp gemaakt van onze bedrijfswagens. Deze samenwerking verliep zeer professioneel en naar onze volledige tevredenheid. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid