facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IJzerbar

Info

IJzerbar, gevestigd in het iconisch pand aan de Kruisweg. Een restaurant met een rijke geschiedenis en een concept dat aansluit bij de hedendaagse wensen. Hier komen zowel vleesliefhebbers als vegetariërs om te genieten van een heerlijke maaltijd.



"Misschienken je ons al.We zijn zoet,zilt,soms een beetje bitter.Maar altijd lekker.We zijn overdonderend subtiel.Wij zijn het verschiltussen het verkeerde beenen een goede dag.We blazen je omvermet een gevoelige snaar.Wij zijn bloedrooden bladgroen.Wij zijn wat je niet had verwachten precies waar je voor kwam.WijzijnIJzer."
Adres: Kruisweg 959, 2132CD Hoofddorp
Stad: Hoofddorp
Route: Kruisweg 959
Postcode: 2132CD



op zoek naar gerelateerd: IJzer menukaart, Valentijnsdiner Hoofddorp, Kerstlunch Hoofddorp, Elders Hoofddorp, Market Club, Pizzeria Hoofddorp, Argentijn Hoofddorp, Joseph Hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Traverse House Traverse House 128 meter Wij dineerden hier met 7 personen omdat we iets te vieren hadden. Het restaurant ziet...
Traverse House Traverse House 130 meter Wij dineerden hier met 7 personen omdat we iets te vieren hadden. Het restaurant ziet...
Papa's Beach House Papa's Beach House 3 km Heerlijk buiten aan het strandje geluncht. Zeer smakelijk gegeten, was weer een toppe...
BARRACA BARRACA 3 km Wat een geweldig restaurant! Heerlijk eten, fantastische sfeer, vriendelijke en goede...
Recensies
De Ijzerbar is een plek waar je naartoe gaat om echt te genieten! Deze mensen weten wat subliem eten, een topsfeer en geweldige service inhouden. We zijn al vaker bij de Ijzerbar geweest, maar deze keer hadden wij echt iets te vieren. We besloten daarom om meerdere kleine gerechten te bestellen om op deze manier lekker lang te tafelen en zoveel mogelijk te kunnen proeven. Ieder gerecht smaakte heerlijk in combinatie met bijpassende drank. Vooral de A5 Wagyu was een pareltje! De Ijzerbar is een aanrader voor iedereen! Bedankt voor de superavond en tot snel!
Eerste keer hier gegeten en kom hier zeker terug. Het eten is goed en lekker. Ik ben zelf een vleesliefhebber en dan kom je hier zeker aan je trekken. Maar, ik heb ook vegetarische gerechten geprobeerd en die zijn ook goed en lekker. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ongedwongen sfeer.
Een geweldige ervaring!! Petje af! Door mijn coeliakie kan ik niet overal eten, maar bij Ijzerbar kun je met een gerust hart eten. Alles wordt van te voren kortgesloten wat je wel en niet kunt eten. Er wordt meegedacht. Ik kom hier vaker terug!!!
Echt een fantastisch restaurant! Heerlijke sfeer en ontzettend leuk personeel! Het eten is echt heel erg lekker. Een absolute aanrader!
Super gezellig restaurantje. Zowel als je niet te fancy maar gewoon goed eten wilt, of als je t wat specialer wilt maken. De proeverij is een aanrader!
Wát een fantastisch restaurant! Goede sfeer, ontzettend lief en leuk personeel! Eten heel lekker. Echt een aanrader!
Wederom een onwijs mooie avond gehad. Vriendelijk personeel die graag een praatje maken zonder opdringerig te zijn. Goede kennis van het menu en geven graag hun advies over wat te eten. Zelf geen vegetariër maar genoten van het sticky mais recept op aanraden van het personeel. De Wagyu is elke cent waard en een oprechte ervaring. Leuke club mensen en wij voelden ons geen seconde ongemakkelijk als laatste gasten... Dat is bij anderen restaurants wel anders geweest. Jullie hebben echt goud in handen met dit concept en weet zeker dat toekomstige ambities succesvol zullen zijn.
Wij gingen vandaag na het eten nog door naar het theater en wij hadden gehoopt dit met gemak te redden in 2,5uur tijd. Helaas is dit niet gelukt, zijn we niet aan het dessert toegekomen en we kwamen na het hoofdgerecht 10 minuten te laat de zaal binnen bij de voorstelling waar we heen gingen. Het personeel was vriendelijk en gezellig en deed oprecht z'n best. Het eten.... ik had als hoofd een bloemkoolsteak die echt behoorlijk verbrand was... qua smaak vond ik alles ook mwa. Coctails wel erg lekker! Ik heb vernomen dat vandaag de eerste dag was waarop er met een nieuwe menukaart gewerkt werd. Misschien is Valentijnsdag niet de meest handige dag om dit te doen, met een bomvol restaurant.... Ik heb een leuke avond gehad maar ik ga niet meer terug naar dit restaurant.
ten eerste zaten we in een leeg restaurant aan de meest ongemakkelijke tafel. De vis die ik bestelde was absoluut smakeloos. Het decor zag eruit als een servet, en het smaakte hetzelfde Dessert heeft me vermoord!Het was mijn verjaardag en ik ik eet niet vaak desserts had iets lekkers gepland. Ik heb crème Brule besteld, dus wat? ze konden niet eens een korst maken het was een warme, zoete soep "royaal" ze hadden dit dessert niet in de rekening opgenomen. Maar ik zou niet betalen. Ik raad dit restaurant niet aan.
Wat een feest om bij Ijzer te eten, we hebben weer genoten van de nieuwe gerechten op de kaart! Oesters met een lekkere vinaigrette van framboos, steak tartare met een verrassende touch van witte chocolat, en een chateaubriand in een zoutkorst klaar gemaakt! Wijnen die perfect bij de gerechten passen en bediening die heel attent en heel vriendelijk is! De perfecte plek voor een zaalig avond uit Vegetarische menuopties: Veel keuze aan vegetarische gerechten
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar IJzerbar met het openbaar vervoer


Hoofddorp, Draverslaan 290 meter
160
Hoofddorp, Draverslaan 290 meter
160
Hoofddorp, Van den Berghlaan 300 meter
160
Hoofddorp, Van den Berghlaan 310 meter
160
Hoofddorp, Hoofddorp Centrum 410 meter
160
161
162
169
401

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid