facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ijgenweis

Adres: Clingendael 6 , Den Haag 2597 VH, NL
Stad: Den Haag
Route: Clingendael 6
Postcode: 2597 VH



op zoek naar gerelateerd: IJgenweis Streekbos menukaart, Koffie to go Clingendael, Openingstijden Japanse Tuin Clingendael Den Haag 2021, Landhuis Den Haag, Meijendel Den Haag, Botanische tuin Den Haag, Eigenwijs eten en drinken, Restaurant leidsestraatweg Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hug the Tea Hug the Tea 3 km Hele aardigen mensen en super leker eten! Kom hier zeker terug om de rest van het men...
Sissi's Tealounge Sissi's Tealounge 3 km In den Haag centrum zijn er heel veel bubble tea tentjes. Ik ben door veel langs gelo...
Scallys Scallys 3 km Tja, ik heb een zwak voor Scallys. Superleuke rommelige sfeer, prachtige plafondschil...
Thee aan Zee Thee aan Zee 8 km Heerlijk eerlijk koffie en thee. Met goed stuk taart.
Recensies
Gezellige dagzaak in prachtige omgeving. Snelle bediening en heerlijk wisselend gebak. Geen wifi maar dat heb je daar ook niet nodig.
Zelden een plek op zon mooie locatie gevonden waar het personeel met zoveel plezier werkt dat je er liefst dagelijks even gaat zitten voor de koffie. Eerst een wandeling door de bossen en dan even genieten van koffie met iets lekkers bij IJgenweis. Altijd een praatje en altijd een koekje voor de hond. En het eten is ook nog eens heerlijk!
Lekkere cappuccino met speculaasje, en vlotte bediening. Heerlijk buiten gezeten aan picknicktafel met anderen. En zo kwam leuk eigenwijs gesprek op gang. Eten: 5/5
Vanmiddag een half uur zitten wachten of er bediening kwam..Er hangt tenslotte een bord dat er buiten bediening is.... Binnen gevraagd om daar eten te bestellen...kon niet. Buiten gevraagd,kon ook niet,zij had een andere wijk???? Degene die de wijk had waar wij zaten heeft zichbij ons iig niet laten zien. Tenslotte zijn we maar opgestapt. Kortom een hoop ergernis en een vervelende afsluiting van wat een uitje had moeten zijn. Niet voor herhaling vatbaar!
Dit restaurant is een aanrader voor iedereen, genieten van koffie/thee of een glas wijn maar wel in de natuur! Alle mensen van de bediening zijn reuze aardig, mw.Lydia en mw.Petra mw. Bianca zijn wel de visitekaartjes van dit restaurant, chapeau! Ik geef een 10!
Ik kom hier al vanaf mijn jeugd. Altijd gezellig en je zit er heerlijk in de schaduw. Ook fijn als je hondje mee kan. De gerechten zijn goed en de bediening altijd vriendelijk.
Wat een onaardige en ongeïnteresseerde dames! Elke keer maar weer! Tijd voor een leuk en professioneel paviljoen in Clingendael ipv dit onsympathieke concept. Dit park verdient zoveel meer dan dit!
Enige plek in Clingendael waar je wat kan drinken, dus je moet wel. Echter uitstekende ijskoffie en goede slagroom Rielekste sfeer.eenvoudig.
Een tijd gezeten zonder geholpen te worden. Na 25min opgestapt. Ze hoeven blijkbaar niet hun best te doen, omdat er geen concurrentie is.
Erg vriendelijke bediening bij het afhalen. Helaas hadden ze geen veganistische broodjes of gebak, maar wel een latte met havermelk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid