facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hug the Tea

Hug the Tea
"Hug the Tea - Matcha Bar/Store - Biologisch matcha & thee merk - Thee uit JapanJe kunt bij Hug the Tea terecht voor ontbijt, brunch, lunch, high tea of gewoon voor een Matcha of andere thee met wat lekkers. Daarnaast verkopen wij ook Japanse thee en accessoires.Op het menu staan diverse Matcha warme en koude drankjes en losse Japanse thee.Matcha sweets, zoals een Matcha cakeroll, cheesecake, macarons en ook vegan opties. De lunch bestaat uit: Japanse sandwiches, avocado toast, salades, wafels en pancakes.Kom gezellig langs bij Hug the Tea in de Papestraat!"
Adres: Papestraat 13 , Den Haag 2513 AV, NL
Telefoonnummer: 06 38710593
Stad: Den Haag
Route: Papestraat 13
Postcode: 2513 AV



op zoek naar gerelateerd: High Tea Den Haag, Matcha Den Haag, Hug the tea instagram, HUG THE TEA High tea, Vegetarische High tea Den Haag, High Tea Den Haag bezorgen, High Tea Boot Den Haag, High Tea Stan en co Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sissi's Tealounge Sissi's Tealounge 513 meter In den Haag centrum zijn er heel veel bubble tea tentjes. Ik ben door veel langs gelo...
Scallys Scallys 624 meter Tja, ik heb een zwak voor Scallys. Superleuke rommelige sfeer, prachtige plafondschil...
ijgenweis ijgenweis 3 km Gezellige dagzaak in prachtige omgeving. Snelle bediening en heerlijk wisselend gebak...
Thee aan Zee Thee aan Zee 6 km Heerlijk eerlijk koffie en thee. Met goed stuk taart.
Recensies
Hele aardigen mensen en super leker eten! Kom hier zeker terug om de rest van het menu te proberen. Het is in een zij straatje dus er komen niet super veel mensen lang waardoor je rustig van de matcha kan genieten in de zon
Wafels zijn heerlijk. De matcha lattes, waar ik eigenlijk voor kwam, vond ik een beetje tegenvallen. Het smaakte vooral erg naar sojamelk en je kon de matcha amper proeven.
Schattig tentje, alles goed verzorgd. Dit is thee drinken niveau 2. Wel héél veel met matcha, dus als je daar niet van houdt, heb je minder keuze.
Aardige bediening ! Lekker eten en heerlijke thee echt te proberen waard. Kom zeker een keer terugEten: 5/5
De hightea viel tegen door de kleine hoeveelheid van hapjes. Je hebt keuze tussen een matcha-latte of thee. Dat is wel jammer, een hightea zonder thee.. De balans tussen zoet en hartig was niet goed. We begonnen met zoete hapjes en het enige hartige dat kwam, was een avocado toast. Wij hadden meer verwacht voor het bedrag dat we hebben besteed. Voor de rest; vriendelijke mensen en een schattig cafe.
Geweldig aanbod aan kwaliteitsvolle Japanse thee, zelden zo'n heerlijke thee gedronken in België of Nederland... Prijzen erg schappelijk voor de kwaliteit die je krijgt. Vriendelijke bediening. Een adresje dat een aanrader is voor elke theeleut!
Super leuk tentje en vriendelijk personeel! Matcha van Hug the tea is van goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Nu zijn zij helaas dicht en daarom heb ik een setje besteld met de ceremonial matcha drinking grade en ben zeer tevreden! Aanrader!
Had a matcha shot made for us by the super friendly girl behind the bar. She informed us about all the different aspects of making the tea, what is in it etc. She was incredibly knowledgeable. We also enjoyed a matcha macaroon, yum! - Voor ons matcha shots door het heel gezellige en geïnformeerde meisje achter de bar. Zij heeft ons alles over het maken/voorbereiden van zo'n shot en verteld over wat er allemaal in matcha zit. Daarnaast hebben we ook verrukkelijk genoten van een matcha macaroon. The products here are expensive as anything, but the drinks/little bites are nice for a treat. 4 euros for a shot Wouldn't come everyday for a shot, but as they're set up now, that's also not the point... - Producten zijn wel erg duur, maar drankjes/hapjes zijn wel te doen als speciaal iets eens in de zoveel tijd. Zou niet iedere dag hier willen komen vanwege de prijs 4 euro voor een matcha shot, maar zoals het nu ingericht is, is dat ook niet de bedoeling...
Leuk zaakje op de hoek van de Molenstraat en Nobelstraat en tegenover de Papestraat, waar je biologische thee kan drinken en kopen. Alles Japans. Nou ja bijna alles. De kruidenthee niet. Drie verschillende soorten matcha en je kan er ook een goede Matcha Latte drinken. Daarnaast van alles te koop wat je bij het zetten van thee - Japanese style - nodig hebt. Online bestellen is mogelijk, maar de winkel zelf is erg mooi en dan mis je ook de fantastische uitleg over deze theesoorten door een van de eigenaressen.
Ceremoniële matcha grada A is zoals geadverteerd; topkwaliteit. De kleur is heldergroen. Smaak is zacht maar vol. De maling is goed gebeurd dat merk ik doordat er kleine resten aan mijn zeef blijven plakken. Prijs kwaliteit is top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid