facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HVN - Historisch Vrijvechten Nederland

HVN - Historisch Vrijvechten Nederland

Info

Historisch Vrijvechten Nederland is een vechtschool waar de Historische Europese Martial Arts getraind worden. Voornamelijk Langzwaard en Sabel.

Geschiedenis

Bij de HVN wordt getrained in de Historische Europese Martial Arts. Trainingen zijn voornamelijk met het langzwaard, daarnaast wordt er in de lessen aandacht besteed aan dolk en worstelen. Buiten de reguliere lessen wordt er ook gespard en getraind met een aantal andere wapens zoals sabel, zwaard&beukelaar, messer en sidesword. De lessen worden gegeven door Matthys Kool, internationaal toernooivechter en instructeur.



"Vereniging van 700 leden.Doelstelling:-behoud van historische waarden in Oegstgeest-een groene leefomgeving-gesprekspartner van de Gemeente Oegstgeest."
Adres: Homeruslaan, 2341 AL Oegstgeest
Telefoonnummer: 0619190592
Stad: Oegstgeest
Route: Homeruslaan
Postcode: 2341 AL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VV Oegstgeest VV Oegstgeest 358 meter Bij Voetbalvereniging Oegstgeest is het gezellig en sportief voetballen voor jong en ...
FC Oegstgeest VR3 FC Oegstgeest VR3 369 meter Leuke club aardige mensen, kids zie je gewoon genieten, en daar gaat t om
Sportschool Rob van der Hoorn Sportschool Rob van der Hoorn 419 meter Meester Karel David
Hockeyclub LOHC Leiden Hockeyclub LOHC Leiden 1 km Dit is de pagina van LOHC, de Leidsche en Oegstgeester Hockeyclub in Oegstgeest.
Vvh Attila Handboog/Archery Sport Vvh Attila Handboog/Archery Sport 2 km Hele leuke club, netjes, goed geregeld, leuke mensen.
Ajax Cricket Club Ajax Cricket Club 2 km Prachtige kantine ! Nu maar hopen dat het kunstgras niet door gaat !
Bootcamp Bollenstreek Bootcamp Bollenstreek 3 km Vanaf 4 April Zomerbootcamp. Elke maandag en woensdagavond bij de Klinkenbergerplas!...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid