facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bootcamp Bollenstreek

Bootcamp Bollenstreek

Info

Vanaf 4 April Zomerbootcamp. Elke maandag en woensdagavond bij de Klinkenbergerplas! Aanmelden via www.bootcampbollenstreek.nl

Geschiedenis

Ben jij gek op sporten, en wil je dit lekker in de buitenlucht doen? Dan bieden wij de ideale mogelijkheid voor jou met onze BOOTCAMP BOLLENSTREEK!
Trainen in en met behulp van de natuur bieden wij jou super leuke en uitdagende trainingen aan op jouw niveau! Onze Bootcamp Bollenstreek trainingen zijn bedoeld voor mannen en vrouwen die willen werken aan conditieverbetering, vetverbranding of het ontwikkelen van een gezonde lifestyle!

Beginner of atleet, bierbuik of sixpack. Iedereen is welkom! Onder begeleiding van fysiotherapeut Jorrit van der Meij en fitnessinstructrice Eline Verdegaal gaan we samen aan de slag!

Lijkt dit je leuk, Stuur een mailtje naar [email protected] en meldt je aan voor een gratis proefles en ervaar de Bootcamp Bollenstreek!

Adres: Klinkenbergerpad, Oegstgeest
Stad: Oegstgeest
Route: Klinkenbergerpad


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Milan  Heijnen Milan Heijnen 398 meter
Vvh Attila Handboog/Archery Sport Vvh Attila Handboog/Archery Sport 750 meter Hele leuke club, netjes, goed geregeld, leuke mensen.
Ajax Cricket Club Ajax Cricket Club 1 km Prachtige kantine ! Nu maar hopen dat het kunstgras niet door gaat !
Hockeyclub LOHC Leiden Hockeyclub LOHC Leiden 2 km Dit is de pagina van LOHC, de Leidsche en Oegstgeester Hockeyclub in Oegstgeest.
VV Oegstgeest VV Oegstgeest 2 km Bij Voetbalvereniging Oegstgeest is het gezellig en sportief voetballen voor jong en ...
FC Oegstgeest VR3 FC Oegstgeest VR3 2 km Leuke club aardige mensen, kids zie je gewoon genieten, en daar gaat t om
Sportschool Rob van der Hoorn Sportschool Rob van der Hoorn 3 km Meester Karel David
HVN - Historisch Vrijvechten Nederland HVN - Historisch Vrijvechten Nederland 3 km Historisch Vrijvechten Nederland is een vechtschool waar de Historische Europese Mart...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid