facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Humphrey's

Humphrey's

Info

Gezellig uit eten in Leeuwarden? Humphrey's Leeuwarden is gelegen aan de Nieuwestad en de perfecte locatie voor een gezellig avondje uit!

Geschiedenis

Al meer dan 25 jaar Bourgondisch genieten!

Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van € 26,95. Een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees- vis- en vegetarische gerechten.

Adres: Nieuwestad 91 , Leeuwarden 8911 CL, NL
Telefoonnummer: 058 216 4936
ln.syerhpmuh@nedrawueel
Stad: Leeuwarden
Route: Nieuwestad 91
Postcode: 8911 CL


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:00
Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:30
Zaterdag: 17:00-22:30
Zondag: 16:30-21:30


op zoek naar gerelateerd: humphreys vestigingen, humphreys amersfoort, humphreys menukaart, humphreys zwolle, humphreys korting, humphreys uden, humphreys anwb, humphreys groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Thús Café Thús 134 meter Lekker gelunched. Suikerbrood met geitenkaas, honing, salade en uienjam gehad, dit is...
Mauritshuis Mauritshuis 401 meter Diner Café Het MauritsHuis staat voor heerlijke wereldse en gerechten, voor een klein...
Elevé Elevé 2 km Genoten van een heerlijk drie gangen bib gourmand diner. Vlotte, leuke bediening. Leu...
Recensies
Hebben hier vandaag fantastisch gegeten. Konden mooi buiten op het terras eten direct aan het water. Was echt genieten. Dan uiteraard het eten nog. Dat was meer dan dik in orde. Een kaart die letterlijk groot is maar een beperkte keuze heeft en toch weer van alles wat. Goed he ?! We hebben genoten en alles was goed. Prijs prima en bediening vriendelijk en niet opdringerig. Dus genieten en zeker zo in fe zomer op het terras ! Als je gezellig en betaalbaar wilt eten is dit absoluut een aanrader !
Geweldig restaurant met heerlijk eten en een prima bediening. Alleen het restaurant is als gebouw van binnen al een bezoek waard. Prachtig, je weet niet wat je ziet. Aan de buitenzijde verwacht je dit niet. Echt een aanrader.
Leuk plekje om ff te zitten, alleen jammer dat je voor 2 zielige stukjes apfelstroedel een te sterke lattemacciato en een klein kommetje warme chokolademelk bijna €17 moest aftikken dat vonden we wel ff schrikken. De prijzen springen een beetje de pan uit daar word het niet leuker van.
Heerlijk gegeten in combinatie met een vlotte en vriendelijke bediening. Borden lekker voorverwarmd. Glaasje witte wijn €3.95 hmmz. Beetje te prijzig naar mijn oordeel. Maar verder top...!!!! Op de foto het sfeervolle bar/restaurantgedeelte achterin het diepe pand!
Ontzettend mooi restaurant waarbij je van de ene in de andere verbazing en verwondering valt . Prachtig oud pand met erg mooie inrichting en heerlijk eten.
Fijne bediening en heerlijk, eerlijk eten voor een mooie prijs
Mooi restaurant, vriendelijke bediening. Goed eten, standaard drie gangen menu. Aanrader in Leeuwarden. Prachtige zithoeken, zalen, gangetjes, trappen etc. prachtig pand!
Gisteren echt genoten van het Jubileummenu voor slechts 20 euro !. Geweldige nieuwe kaart. Aanrader: de Portobello's.
Wat een toprestaurant! Er wordt goed geluisterd naar je wensen en het personeel is ontzettend vriendelijk, vakkunddig en behulpzaam. Mijn vriend en ik gaan regelmatig uit eten, maar dit blijft toch onze favoriete restaurant. Er hangt een knus en warm sfeertje en je voelt je lekker op je gemak. Ook heel belangrijk, het eten is heerlijk! En ze hebben lekkere wijntjes
Heerlijk en super gezellig restaurant. Het restaurant is heel leuk ingericht en ziet er heel sfeervol uit. Vooral als je in het voorste gedeelte zit ziet het er heel kleinschalig uit. Toch valt dat best mee want als je door een klein gangetje loopt zijn er nog zo'n 30 tafels. Het eten is heerlijk. Alles is goed bereid en ziet er lekker uit. Ook hebben ze een vegetarische optie. Dit is maar 1 gerecht voor iedere gang. De bediening is heel vriendelijk en is snel. Alles bij elkaar was het een geweldige avond en hebben we heerlijk gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid