facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elevé

Elevé
Adres: Heliconweg 52 , Leeuwarden 8914 AT, NL
Telefoonnummer: 058 233 4900
Stad: Leeuwarden
Route: Heliconweg 52
Postcode: 8914 AT


Openingstijden

Maandag: 17:00-00:00
Dinsdag: 17:00-00:00
Woensdag: 17:00-00:00
Donderdag: 17:00-00:00
Vrijdag: 17:00-00:00
Zaterdag: 17:00-00:00
Zondag: 17:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: Menukaart élevé Leeuwarden, WestCord Leeuwarden, Valentijnsdiner Leeuwarden, Kerstbrunch Leeuwarden, Kerstdiner afhalen Leeuwarden, WestCord terschelling menukaart, Restaurant élevé menu, ROAST Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Thús Café Thús 2 km Lekker gelunched. Suikerbrood met geitenkaas, honing, salade en uienjam gehad, dit is...
Humphrey's Humphrey's 2 km Hebben hier vandaag fantastisch gegeten. Konden mooi buiten op het terras eten direct...
Vinny & Jo Vinny & Jo 2 km
Sjoddy Sjoddy 2 km Heerlijk gegeten en gedronken! Vriendelijk personeel met zeer goed advies voor wijnen...
Mauritshuis Mauritshuis 2 km Diner Café Het MauritsHuis staat voor heerlijke wereldse en gerechten, voor een klein...
Recensies
Genoten van een heerlijk drie gangen bib gourmand diner. Vlotte, leuke bediening. Leuke sfeer. Mooi uitzicht over Leeuwarden Vegetarische menuopties: Aanwezig Parkeren: Voldoende Rolstoeltoegankelijkheid: Kunt overal komen
Hier gereserveerd en eerst een drankje aan de bar gedronken. Gevraagd om een specifieke cocktail die meneer wel kon maken. Belabberde halve cocktail ontvangen en die van mijn vriendin was meer een shot in een veel te groot glas. Met zo’n binnenkomer zijn we weer vertrokken en hebben ons geld wijselijk elders besteed.
Onverwachts genieten, heerlijk gegeten en verrast met de gerechten. Bib-gourmand menu zeker een aanrader! Jongens in de bediening erg vlot en aardig, passen zich aan naar de soort gast. Prachtig uitzicht. Al met al een fijne avond, ster waardig!
Zeer lekker eten, wijn en cocktails!
Sfeer uitstekend, niet te chic, vriendelijke bediening goed getimed, prima info over gerechten. Eten origineel en met smaak bereid.
Fantastich restaurant met uitzicht over de Skyline van Leeuwarden/Friesland. Mooie kaart, goede service, prachtige gerechten, een meer dan goede ervaringEten: 5/5
Heerlijk eten, fijne bediening. Voelden ons zeer welkom.Eten: 4/5
Geweldige keuken en fijne bediening. Bijzondere ervaring om je hier te laten verwennen. En ook als je geen alcohol drinkt maken ze heerlijke cocktails voor je.
Mooi en sfeervol ingerichte locatie met uitzicht over de stad. Aan alles is te zien dat er oog voor detail is, zo ook voor de verschillende gerechten. Wij hebben gekozen voor 8 gangen met bijpassende wijnen. Van te voren doorgegeven dat we geen vis aten en we hebben, anders dan bij sommige sterrenzaken, geen enkele keer het gevoel gehad dat ons gerecht hetzelfde was als het visgericht, maar dan zonder vis. Top! Het team deed het ook fantastisch, ze waren super gastvrij en geïnteresseerd en hadden zichtbaar plezier in hun werk. We raden Elévé absoluut aan als je in Leeuwarden bent.
Je kunt de goedkoop restaurand ook reseveren. Dat scheel zo 50 euro voor 2 100 euro inxl drankjes dure kant 120 voor 2 driegangen. Exl drankjes. 5 drankjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid