facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor House of Woodsen

House of Woodsen
"Lifestyle Coaching"
Adres: Krommeven 12, 1567BD Assendelft
Telefoonnummer: 06-24798571
Stad: Assendelft
Route: Krommeven 12
Postcode: 1567BD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BAAZ BAAZ 177 meter Welkom op de pagina van BAAZ, de grote broer van Raaz. Heb jij een tof idee? Moet je...
Lotus Events Lotus Events 361 meter Heel erg goed!
Evenementen Zaanstad Evenementen Zaanstad 361 meter Deze pagina geeft een zo volledig mogelijk overzicht van de evenementen die in Zaanst...
Ninja Academie Ninja Academie 1 km Ik heb mijn 4jarige gevraagd en hij zegt een 10 maar helaas kon ik alleen 5 geven!
Recensies
Sinds november zit ik bij de Fit Collective. Een unieke kans omdat je nu ook voor de optie van een jaar kon kiezen. Omdat ik graag mijn progressie en dus de gezonde levensstijl wil behouden was dit een geweldige kans. Met Jill als coach heb ik al zoveel geleerd. Niet alleen over training en voeding, maar echt ook hoe je je mindset met verschillende doelen kunt veranderen. Om je doel niet enkel te behalen maar juist ook te behouden. Jills ervaring en kijk op alle aspecten is zo uitgebreid, ze brengt haar kennis zo duidelijk over. En haar energie en positiviteit is aanstekelijk! De community binnen de FC is ook geweldig, allemaal hebben we verschillende doelen, waarbij we elkaar steunen waar nodig maar ook het met elkaar vieren als we dichter bij onze doelen komen of die behalen. We motiveren elkaar. Elke maand hebben we een coach call waarin we alles kunnen doornemen. En een gast spreker over uiteenlopende onderwerpen. Maar Jill is er elke dag om ons te helpen, te ondersteunen en te adviseren binnen de community. Ik ben al jaren bezig om mijn energie level en levensstijl weer op orde te krijgen. Ik ben echt geweldig blij dat ik mijzelf de FC gegund heb, want de stappen die ik nu al heb gemaakt zijn echt blijvend. Ik raad de FC met Jill echt aan als je om jezelf geeft en je stappen wilt zetten om een gezonde levensstijl te ontwikkelen én te behouden! Jill is echt een fantastische coach en vooral een fantastische vrouw vol kennis en ervaring die dit vol enthousiasme met ons wilt delen!
Ongeveer 1,5 jaar geleden stapte ik bij Jill in het programma. Ik had een ongezonde relatie met eten, kwam vaak in de verleiding om te eten en had echt vreselijke vreetbuien. Jill heeft mij laten zien hoe je de balans kan houden en focus kan houden op mijn doel. Ik heb nu de handvatten om het zelf te doen. Daarnaast is Jill een hele fijne coach, denkt met je mee en geeft goed advies. Als je in 2023 een frisse start wil maken dan is Jill echt de coach die je moet hebben.
Tien weken geleden ben ik gestart met het quality of life programma van Jill omdat ik graag weer wilde gaan sporten. Sporten is niet iets wat mij vanzelf af gaat, maar het programma van Jill motiveert mij om nu al tien weken lang twee keer per week te sporten : De energie van Jill is heel fijn en ik hou van de dansjes en grapjes tussendoor. Zo blijft het leuk! Verder is het fijn dat er verschillende niveaus van de oefeningen worden aangeboden en dat ze je eraan blijft herinneren 'doe wat bij jou past'. Als beginnende sporter is dat heel fijn om langzaam op te kunnen bouwen.
Sinds dit jaar begonnen met het QOL programma van Jill. Zelf had ik best veel moeite om ergens de motivatie vandaag te halen, dankzij Jill is mijn motivatie weer helemaal terug. Ik voel me energieker dan ooit en ga weer meer van mezelf lijf houden! Ze heeft handige voedingstips en hele goede qualitytime tips! Het is het meer dan waard!
Ik wilde mijn schoonzus bedanken voor alles wat ze doet voor ons zonder er iets voor terug te vragen. Dan is House of Woodsen de perfecte optie! Ik heb Jill van HoW een paar ingrediënten gegeven wat ik wilde en wat ik zeker niet wilde. Locatie, restaurants en activiteiten was volledig door HoW ingevuld. Een volledig verzorgd surprise weekend is het geworden. En een geweldige surprise was het!! Heerlijk om zo onbezorgd een weekend in te gaan. Het was een onvergetelijk weekend en we hebben gegierd van het lachen en top gegeten en geslapen. Volgend jaar weer met HoW!!
House of Woodsen staat voor: Quality-time, weekend vol verrassingen,mooie locaties om te slapen, goede tips voor lekker eten, voor elk budget een superleuk georganiseerd weekend!! Ik heb t nu 2x mogen meemaken en het is ECHT een aanrader!!! Alles wordt tot in de puntjes geregeld door Jill en het enige wat je zelf mag doen is GENIETEN!!!
Een feestje geven was nooit mijn favoriete bezigheid. Heb ik aan alles gedacht? Is er genoeg te eten en te drinken? Heeft iedereen het wel naar zijn zin? Allemaal verleden tijd! Wat is er nou leuker dan zelf te genieten van je feest, in plaats van zorgen maken. Wel elke gelegenheid schakelen mijn vrouw en ik House of Woodsen in. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid