facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evenementen Zaanstad

Evenementen Zaanstad

Info

Deze pagina geeft een zo volledig mogelijk overzicht van de evenementen die in Zaanstad plaatsvinden.

Geschiedenis

Deze pagina geeft een zo volledig mogelijk overzicht van de evenementen die in Zaanstad plaatsvinden.

Mocht je een evenement missen, dan horen wij het graag. Stuur ons dan een bericht via Facebook/Messenger en wij voegen hem toe.

Waarom deze pagina?
Persoonlijk mis ik een goed overzicht van alle evenementen die in Zaanstad plaatsvinden. Dat vind ik zonde, want er gebeurt genoeg!

Als je een evenement goed wilt promoten moet je er al snel veel geld aan uitgeven en dan nog weet je niet of je alle doelgroepen voldoende bereikt. Natuurlijk zit niet iedereen op Facebook, maar wel heel veel potentiële bezoekers. En als iedereen dan ook nog deze pagina en de evenementen daarop gaan delen, heb je al een hele grote groep te pakken.

Uiteraard blijven we goed controleren of de berichten die geplaatst worden passend zijn. Zo niet, dan worden ze verwijderd of er wordt contact gezocht met de persoon die hem geplaatst heeft. Dit om deze pagina wel zuiver te houden.

Veel plezier met de pagina en natuurlijk alle evenementen!

Adres: Dorpsstraat 868, 1566 EZ Assendelft
Telefoonnummer: 075-7720039
Stad: Assendelft
Route: Dorpsstraat 868
Postcode: 1566 EZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lotus Events Lotus Events 0 meter Heel erg goed!
House of Woodsen House of Woodsen 361 meter Sinds november zit ik bij de Fit Collective. Een unieke kans omdat je nu ook voor de ...
BAAZ BAAZ 439 meter Welkom op de pagina van BAAZ, de grote broer van Raaz. Heb jij een tof idee? Moet je...
Ninja Academie Ninja Academie 726 meter Ik heb mijn 4jarige gevraagd en hij zegt een 10 maar helaas kon ik alleen 5 geven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid