facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel-Appartementen De Oude Hamer

Hotel-Appartementen De Oude Hamer

Info

Hotel-Appartementen "De Oude Hamer" is rustig en charmant gelegen in het Geuldal, op één van de mooiste panoramaplekjes in Zuid-Limburg.

Geschiedenis

De gezellige conversatieruimte met open haard ademt een gemoedelijke sfeer. Alle hotelkamers zijn voorzien van grote flatscreen tv's, douche en toilet. 2 kamers zijn tevens voorzien van een bad.

Met ons heerlijk ontbijt kunt u de dag weer goed beginnen. In ons gastenrestaurant ervaart u met recht waarom het Bourgondische leven zo aantrekkelijk is.

De appartementen zijn onderdeel van het hotel. Ze zijn voorzien van een woonkamer met grote flatscreen tv's, open keuken, badkamer met douche en toilet, slaapkamer (een aantal met balkon). Geschikt voor maximaal twee personen en twee kinderen tot twaalf jaar. Ze hebben evenals de hotelkamers een fraai uitzicht. U kunt desgewenst gebruik maken van ontbijt en diner (tijdens het seizoen), inclusief de overige faciliteiten.

Ook bent u verzekerd van rust, lekker eten en veel ruimte. Onze tuin heeft een oppervlakte van 8000 vierkante meter, zodat uw privacy gewaarborgd is.

Unieke ligging met fantastisch uitzicht op het Geuldal!!! Nu ook zalenverhuur voor vergaderingen, presentaties en feesten.

Vanaf 1 november tot 28 maart Bed & Breakfast op een appartement voor € 35,- p.p.p.n. vanaf 3 nachten een fles huiswijn gratis.

Alle kamers en appartementen zijn voorzien van LED flatscreen SMART tv's. Gratis wifi.

Adres: Bommerigerweg 28, 6281 BS Mechelen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31434551391
Stad: Mechelen
Route: Bommerigerweg 28
Postcode: 6281 BS



op zoek naar gerelateerd: Inkelshoes, Hotel appartement Limburg, Bommerigerweg 28 mechelen, Hotel Hamer Berg en Dal, Half Pension arrangement Zuid-Limburg, Appartement met ontbijt Nederland, Familiehotel Mechelen, Appartementen Mechelen Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Villa Commandeur Villa Commandeur 1 km Mooi pand, mooie ruime tuin met veel privacy. Top locatie in Zuid-Limburg
Hotel Hoeve de Plei Hotel Hoeve de Plei 1 km Wat een fijne plek in het Limburgse Heuvelland. We sliepen hier 2 nachten en kunnen e...
De Vinkenhof De Vinkenhof 2 km Wij komen hier al meer dan 12 jaar, met volle tevredenheid. Het is hier geweldig, de ...
Motorhotel En Appartementen Zuid-Limburg Motorhotel En Appartementen Zuid-Limburg 2 km Motorvriendelijk Hotel en Appartementen in Zuid-Limburg
Heuvelland hotel en appartementen de Bloeiende berg Heuvelland hotel en appartementen de Bloeien... 2 km Super aardige eigenaren en heerlijk eten. Goede kamers en een garage voor de motoren....
Recensies
Heerlijk plekje! We hadden een appartement aan het gezamenlijke dakterras met uitzicht op de zonsondergang. Ondanks de nog frisse avonden in april, toch lekker buiten gezeten. Appartement is niet groot en simpel maar voldoet. Koelkast, vriesvakje, kookplaat, servies, fijne stoelen, goede bedden. Enige nadeel was weinig opbergruimte voor boodschappen en je eigen kleding wat je meebrengt. Verder goede uitvalsbasis voor wandelingen in de omgeving. Binnen no time loop je langs de Geul of in het bos. Er is ook een fietsverhuur vlakbij. Eigenaren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Bijna alles is mogelijk! Kamers: Appartement is niet groot en simpel maar voldoet. Koelkast, vriesvakje, kookplaat, servies, fijne stoelen, goede bedden. Enige nadeel was weinig opbergruimte voor boodschappen en je eigen kleding wat je meebrengt.
Net als vorig jaar zijn we weer te gast geweest in de Oude Hamer. Omdat het vorig jaar zo goed beviel zijn we dit jaar 2 weken gegaan. Wederom is het weer naar wens geweest en hebben we genoten. De aardige familie Beenkens die alles doen om het je naar de zin te maken. Het ontbijt was super goed verzorgd,en we hebben alle avonden heerlijk gegeten bij de Oude hamer. Na het fietsen of wandelen heerlijk relaxen in de grote tuin waar je allerlei soorten vogeltjes hoort,en een prachtig uitzicht hebt. Wij houden van de gemoedelijke sfeer,en de stilte die er nog is. Het voelt voor ons alsof we er een familie bij hebben gekregen.
Echt een aanrader! Prachtig uitzicht, fijne eigenaars. Goede bedden en lekker eten.Kamers: 4/5
Prima naar ons zin gehad,het is eenvoudig maar alles schoon en netjes,hele vriendelijke en gezellige mensen,vragen staat vrij en niets is te veel!!! Heerlijk ontbijt en diner,alles vers en lekker!! Kamers: Super schoon,fijne bedden,goed sanitair. Activiteiten in de buurt: Steden bezoeken,Drielandenpunt,Labyrint.... teveel om op te noemen Veiligheid: Alles netjes in orde Beloopbaarheid van de buurt: Prachtige wandelingen te maken met wat klimmen en dalen... Eten en drinken: Heerlijk en genoeg!!! Bijzondere details: Beetje ons kent ons. Hele gezellige huiskamer,savonds bakje koffie/thee.....biertje-wijntje-sapje....voor elk wat wils....niets verplicht...veel mag en kan. De Fam. Beenkens heeft een groot vertrouwen in haar gasten,voelt heel prettig! Prachtig buitenterras,beneden en boven,schitterend uitzicht. Her en der een zitje om of gezellig samen of op jezelf te zitten.
Vriendelijk ontvangst met een kop koffie. Heerlijk en goed ontbijd . En schone kamers met goed onbijd . Hotel ligt landelijk , waar je mooi kunt fietsen en wandelen . Mooi uitzicht vanuit de tuin . Fijne mensen , waar je thuis bij voelt . Dit zegt veel .Kamers: 4/5
Prachtige locatie ,fijne gaan, erg schoon... We zijn afgelopen weekend er geweest, na 7 jaar weer met ons gezin een weekend weg... Was erg genieten, ook de rust is erg fijn.. Mijn man ik komen zeker nog eens terug... Afz fam Planting uit Koudum Friesland
Een week lang genoten. Heel vriendelijke mensen. Prachtige tuin met panoramisch uitzcht. Heerlijk voor rustzoekers. Iedere dag heerlijk 3 gangendiner met verse streekproducten.Kamers: 3/5
Al jaren de fijnste plek om te verblijven in Zuid-Limburg. Heerlijke kamers, prachtig uitzicht, super ontbijt, lekkere tuin met zitjes en geweldig aardige mensen. Bedankt en tot de volgende keer!
Prachtige plaats voor de categorie: "niet zeuren". Onthoud: het is anders dan Van der Valk oid. Wij hebben het als gezin met twee kinderen van 5 en 1,5 zeer goed naar ons zin gehad.
Ik vond het niet fijn hier te overnachten, hotel hijenrath is beter!Kamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid