facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heuvelland hotel en appartementen de Bloeiende berg

Info

Wij zijn de uitvalsbasis voor Wandelaars, Fietsers, Mountain bikers en
Motorrijders, ( een motorvriendelijk hotel met een afgesloten garage voor u Motor)
natuur- en cultuurliefhebbers, avontuur- rustzoekers, golfers.

Adres: Schweibergerweg 48, 6281 nh Mechelen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0031.43.4551259
Stad: Mechelen
Route: Schweibergerweg 48
Postcode: 6281 nh



op zoek naar gerelateerd: Hotel Schweiberg, Appartementen Schweiberg, Hotel Epen, Hotels Mergellandroute, Hotel Berg en Dal Epen, Appartementen Berg en Dal Epen, Www Hotel Berg en Dal, Familie hotel in Epen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vinkenhof De Vinkenhof 1 km Wij komen hier al meer dan 12 jaar, met volle tevredenheid. Het is hier geweldig, de ...
Hotel-Appartementen De Oude Hamer Hotel-Appartementen De Oude Hamer 2 km Heerlijk plekje! We hadden een appartement aan het gezamenlijke dakterras met uitzich...
Recensies
Super aardige eigenaren en heerlijk eten. Goede kamers en een garage voor de motoren. Echt een aanrader dit hotel.
Een mooie wandeling gemaakt afgelopen weekend in de omgeving. Heel jammer dat de horeca veel bezoekers niet kan ontvangen. Vanaf De Bloeiende Berg een mooi uitzicht.
Mooi gelegen kleinschalig hotel gerund door vriendelijke en gastvrije familie. Mooie terrastuin, heerlijk eten, prima kamer en heerlijke speciaalbieren. Een plek waar je graag nog eens terugkomt!
Mooie omgeving, mooie accommodaties, zeer schoon. Gezellige sfeer, lekker eten en drinken, vriendelijke bediening. Prima stalling voor de motor.echt een aanrader voor een motorweekend!! Mvg Han.
Fijn hotel voor motorrijders afsluitbare garage, fietsers en wandelaars. Gastvrije, uitstekende service en lekker eten. Bedden aan de zachte kant.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Motor kun je binnen stallen. Kamers zijn goed onderhouden en schoon.
Voor de 4e keer afgereisd naar De Bloeiende Berg met onze motoren, het weekend was weer geweldig! Het eten is super, de service is super, de kamers zijn netjes! Alles word tot in de puntjes geweldig geregeld, wij komen zeker nog een keer weer terug vanuit Groningen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid