facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horse Photo Experience

Horse Photo Experience

Info

Leer alles over paardenfotografie op www.horsephotoexperience.com
Workshops, fotoreizen en online cursussen.

Geschiedenis

Leer alles over paardenfotografie bij Horse Photo Experience.

Ga mee op een fantastische fotoreis, neem deel aan een van onze leerzame workshops of volg een online cursus en leer op je eigen tempo.

Of je nu beginnend of gevorderd bent: HPE is er voor fotografen op elk niveau, je raakt immers nooit uitgeleerd!

Bekijk ons aanbod op www.horsephotoexperience.com



"Paardenfotografie workshops, fotoreizen en online cursussen"
Adres:
Telefoonnummer: 0638593777
Stad: Assendelft


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Family Startup Family Startup 324 meter Mijn vriendin Eline en ik hebben een geweldig traject doorlopen bij Mark en Femke. We...
Tjar's Tjar's 2 km Coaching & Trainingen voor kinderen, jongeren & ouders Sportbegeleiding (professionee...
Recensies
In oktober heb ik een privé workshop gevolgd van Lisa Dijk. Toen ik de kans voorbij zag komen om paarden te fotograferen in een bos vol prachtige herfstkleuren twijfelde ik geen moment. De dagen in aanloop naar de workshop kreeg ik via de mail informatie toegestuurd over de beste instellingen voor paardenfotografie. Naast de algemene informatie vraagt Lisa van tevoren ook wat jij graag wilt leren. Ik vond het erg prettig om die informatie van tevoren op mijn gemak te kunnen bestuderen. Hierdoor kon ik tijdens de workshop de fotomomenten beter benutten en gerichte vragen stellen. Het was duidelijk dat Lisa de workshop goed voorbereid had, waardoor we direct naar de mooiste plekken van het bos konden. Ook was er een strak schema en stonden de modellen allemaal op tijd klaar, waardoor ik drie heel verschillende paarden heb kunnen vastleggen in 2 uur. Lisa fotografeerde zelf ook mee tijdens de workshop. Ikzelf vond dit prettig, omdat ik me daardoor minder 'op de vingers gekeken' voelde en gelijk kon afkijken welke standpunten en plekken zij uitkiest. Ook al is Lisa zelf ook aan het fotograferen, dit belemmert de workshop totaal niet. Zij heeft aandacht voor jou als cursist en zorgt dat je je op je gemak voelt. Ze checkt regelmatig of je vragen hebt en of je de foto's hebt kunnen maken die je wilde. Een van de paarden heeft dan ook nog een paar extra rondjes voor mij gegaloppeerd, omdat ik dé foto nog niet had. Ik heb vooral veel geleerd over standpunten kiezen we lagen regelmatig middenin de bosjes om je foto meer een wow-effect te geven. Als je graag een workshop wilt volgen om je foto's te verbeteren, die ontspannen en gezellig is, maar ook van begin tot eind gevuld met fotomomenten, dan zou ik zeker aanraden om een workshop bij Lisa te volgen.
Ik heb de online cursus paarden fotografie bij Lisa gevolgd en aansluitend daarop een privé workshop. Het was een super leuke, gezellige en leerzame dag. Lisa heeft veel kennis in huis en weet deze op de juiste manier over te brengen. Dat Lisa zelf ook foto's maakt tijdens de workshop heb ik helemaal niet als een belemmering gezien. Het is juist heel leerzaam om iemand met zo veel kennis aan het werk te zien. De door Lisa uitgekozen locatie en modellen waren erg gaaf! Lisa heeft een fijne manier van communiceren zowel naar mij als cursist als naar de eigenaren van de modellen. Persoonlijk vind ik het aansturen van eigenaren nog wel eens moeilijk en ik heb ook in dit opzicht veel van Lisa geleerd. Na het fotograferen heeft Lisa mij nog geholpen met het bewerken van de foto's in photoshop. Ik bleek een heleboel dingen heel omslachtig te doen waardoor ze erg tijdrovend waren. Dankzij Lisa haar tips kan ik mijn foto's nu sneller uitzoeken en bewerken. In de toekomst ga ik zeker vaker een workshop bij Lisa volgen en ik kan het iedereen aanraden!
Ik volg de Online Cursus Paardenfotografie. Duidelijke uitleg waarbij telkens ook voorbeelden getoond worden. Niet verplichte test aan het eind van elk hoofdstuk geeft onmiddellijk aan wat je hebt opgestoken van het voorbije hoofdstuk. Er worden véél verschillende situaties besproken en je kan zelf ook input geven over dingen die je graag nog besproken zou zien in de cursus. Echt de moeite waard!
Volg de online cursus paarden fotografie, een duidelijke cursus en tevens een mooi naslag werk. Hoop dat ik er in de toekomst mijn voordeel uit kan halen vooral om op het juiste moment een scherpe foto te maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid