facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Family Startup

Family Startup

Info

Inspiratie en training om het gezin van je dromen te creëren.

Geschiedenis

Het is onze missie om ieder gezin te laten ervaren dat gelukkig ouderschap binnen handbereik ligt. Wij zijn thuis, thuis in onszelf en thuis bij elkaar. Hierdoor is het ons gelukt om een gezin van onze dromen te creëren. Wij zien genoeg zinnen worstelen, met zichzelf en met de relatie die je naast het zijn van ouders met elkaar hebt als geliefden. Bij het krijgen van de kinderen, ontstaan ook vaak de problemen. Een kind geboren uit liefde, maar vervolgens gaat diezelfde liefde nog te vaak ten onder door de sleur van de dag, door verschillende behoeften en door het niet goed kunnen communiceren met elkaar hierover. Daarnaast vergeten we vaak, na de komst van de kinderen, om een nieuwe stip te creëren, namelijk een vooruitzicht waar je als gezin naar toe werkt. Wij geloven dat dit anders kan en dat het echt ontzettend leuk is om te je eigen leven als gezin en als stel te creëren. Dus wacht niet af tot de problemen komen, of omdat je denkt 'dit overkomt ons toch niet', wij hebben inmiddels ervaren hoe velen gezinnen dit dachten en waarbij een relatiecrisis volgende, wij waren er zelf ook een van. Het is leuk om te leren, met elkaar en samen ergens naar toe te groeien. Ervaar dat ook jullie dit droomgezin kunnen verwezenlijken!



"Relatiecoaching"

"Relatiecoaching"
Adres: Dudenpark 15, 1567 HN Assendelft
Telefoonnummer: 0629293203
Stad: Assendelft
Route: Dudenpark 15
Postcode: 1567 HN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Horse Photo Experience Horse Photo Experience 324 meter In oktober heb ik een privé workshop gevolgd van Lisa Dijk. Toen ik de kans voorbij z...
Panthera Personal Training Panthera Personal Training 1 km Ruim anderhalf jaar geleden ben ik met mijn buurvrouw samen bij Panthera naar binnen ...
Tjar's Tjar's 1 km Coaching & Trainingen voor kinderen, jongeren & ouders Sportbegeleiding (professionee...
EQfit BV EQfit BV 1 km Zonder poespas DE beste plek om een nog mooiere versie van jezelf te worden
Rob Talens Rob Talens 1 km Vanwege heftige rug- en bilklachten overal al een keer of meerdere keren geweest. Van...
AHC Assendelft AHC Assendelft 1 km AHC Assendelft was onderdeel van Achmea Health Centers en is nu Ben Rietdijk Sport As...
Communiceren met jezelf Communiceren met jezelf 2 km Natuurcoaching, Bach bloesem remedies, Shinrin-Yoku training, Reiki, AuraTouch healin...
Recensies
Mijn vriendin Eline en ik hebben een geweldig traject doorlopen bij Mark en Femke. We hadden een fijne relatie, maar er kunnen altijd dingen verbeterd worden en we hebben in onze relatie en ook zelf een mooie groei doorgemaakt. Ik beveel ze zeker aan!!!
We waren 15 jaar samen, hadden eigenlijk een hele fijne fundering in onze relatie. En toch hadden we ook beide meer behoefte aan verbinding. Al een jaar hadden we het over relatietherapie, maar hadden niemand gevonden die passend voelde. Tot we Mark en Femke tegen kwamen. Een instant klik, veilig setting en het was voor ons heel fijn dat er zowel een man als een vrouw was. Het voelde niet eens als relatietherapie, in het beeld zoals we dat vaak kennen. Veel fijner. Super dankbaar dat we dit traject gevolgd hebben. Werkelijk geen seconde spijt gehad, het heeft ons zoveel gebracht. Dit merkte we eigenlijk al na de eerste sessie. Elkaar meer kunnen zien, elkaar nog beter begrijpen en die sterkere verbinding hebben we zeker gevonden. Het was een cadeautje voor onze relatie en zelfs voor het helen van persoonlijke stukken die onbewust doorwerkte in onze relatie. Het belangrijkste wat we mee nemen is het nieuwsgierig blijven naar de wereld van de ander en de manier van communiceren met elkaar. Het heeft voor ons op een hele diepe laag voor opening gezorgd. Dit traject is echt een aanrader. Het werkt nog op zoveel lagen door. Iedereen zou dit minstens één keer in hun relatie "moeten" volgen. Enjoy the journey!
Wij hebben de Love experience journey bij Mark en Femke gevolgd en zijn erg tevreden. Ik volg ze al een tijdje op social media en toen ze hier meer over gingen posten werd ik gelijk enthousiast. Wij zijn pas 1,5 jaar samen, maar hadden zin in een nieuwe ervaring op het gebied van samen ontwikkelen. Hiervoor is het programma perfect. Je hoeft alleen maar nieuwsgierig te zijn en daardoor ligt er totaal geen zware lading op. Bij Femke en Mark voel je je direct welkom en op je gemak, waardoor het voor ons makkelijker werd op ons open te stellen voor nieuwe ervaringen. Bedankt voor alles!
Via een kennis kwam mijn man in contact met Mark en Femke vanwege onze relatie die niet meer goed liep. Zij raadden aan om samen het deep dive traject te gaan volgen om te onderzoeken of onze relatie weer nieuw leven ingeblazen kon krijgen. Het afgelopen half jaar hebben we met behulp van Mark en Femke ontdekt wat ons ooit bij elkaar gebracht heeft en waarom we nog steeds bij elkaar willen zijn. Ze hebben ons veel geleerd over onszelf en elkaar waardoor we op een andere manier met lastige situaties om kunnen gaan. We voelden ons erg vertrouwd bij ze vanaf het eerste moment en ondanks de lastige situaties waar we tegenaan liepen hebben we ook kunnen lachen samen. Mark en Femke hebben ons geholpen onze relatie weer leuk te maken op het moment dat we zelf niet meer wisten hoe we dat moesten doen!
De afgelopen maanden heb ik samen met mijn partner het DEEP DIVE traject doorlopen bij Mark en Femke. En wat hebben we veel geleerd. We zijn een jong gezin met 2 prachtige kids , de buiten wereld dacht dat alles op rolletjes liep . Maar feit is dat we de verbinding met elkaar verloren waren . Dan kun je 2 dingen doen, de stekker er uit trekken of hulp zoeken omdat we beide inzagen dat we hier zelf niet uit gingen komen. We hebben voor het laatste gekozen en wat ben ik daar blij om. Na het bekijken van hun site voelde ik al een klik , dit omdat ze in een soort gelijke situatie hebben gezeten. Dit gaf mij een vorm van vertrouwen. Na de eerste gesprekken merkte ik al dat Mark en Femke niet de mensen zijn die de meeste mensen verwachten tijdens een relatie therapie . Je zit in een huiselijke setting, je voelt je op je gemak en dat is voor mij heel belangrijk om me open te stellen. Ik ben geen prater , middels verschillende opdrachten en dialogen onder begeleiding Mark en Femke ben ik me gaan openstellen . Hierdoor ben ik zo veel gaan leren en vooral ook gaan begrijpen. Door die dingen toe te passen zijn mijn partner en ik weer dichter naar elkaar gegroeid en zijn we nog steeds een gelukkig gezin die een grote hobbel overwonnen hebben. Een relatie is blijven werken en gaat niet vanzelf. Mark en Femke jullie zijn toppers en nogmaals bedankt. Voor stellen die meer uit hun relatie willen halen of voor stellen die wat hobbels te overwinnen hebben een echte aanrader.
Samen met mijn partner een traject gevolgd bij Mark en Femke om naast ons drukke gezinsleven de verbinding naar elkaar ook weer te vinden. Wat een reis! Dit heeft zoveel meer opgeleverd dan ik had verwacht. Mark en Femke geven alles een liefdevolle bedding en ik heb me vooral heel erg veilig en gezien gevoeld. Fijn ook dat we naast de sessies samen apart sessies hadden. Het heeft opgeleverd dat we nu veel bewuster zijn van patronen tussen ons en dat maakt dat heel veel dingen geen issue meer zijn. Ik weet wat mijn eigen verborgen agenda is en wat ik zelf te doen heb om dichter bij elkaar te komen. Het heeft onze relatie dieper en liefdevoller gemaakt dan het ooit was. Aanrader!
In een warme, open, maar vooral veilige sfeer, is het makkelijk om je kwetsbaar op te stellen. Diepe connectie met elkaar maken, door elkaar echt te zien en door oprecht naar elkaar te luisteren. Hierdoor ontstaat er nog meer vertrouwen in elkaar en onze relatie. Femke en Mark delen heel open uit eigen ervaringen en daardoor is het makkelijk om zelf ook te delen.
Mark & Femke zijn top en maken investeren in de relatie leuk. Ze zijn elk op hun eigen manier doortastend en leggen de vinger snel op de zere plek, vrij van oordeel, wat vertrouwen geeft om kwetsbaar en open te zijn. Daarnaast zijn ze open en eerlijk over hun eigen relatie wat zorgt voor herkenning en gelijkwaardigheid en ook dat nodigt uit om met ze mee te gaan in het proces. Ik vraag me of ik zonder het traject dat we bij hen volgden, überhaupt nog wel bij elkaar zouden zijn. Nu zijn we weer echt samen en is de verbinding er weer. We hebben onze relatie opnieuw uitgevonden en daar ben ik ze voor altijd dankbaar voor.
De keuze om te starten met de sessies was erg snel gemaakt, dit omdat wij het belangrijk vonden om juist op dit punt in ons leven, waarin wij net ouders waren en dit nog nieuw is, actie te ondernemen. Ons gezin was net gestart en wij konden er nu nog iets aan doen om samen een goed team te vormen voor onze dochter in plaats van het jaren door te laten sudderen. Het traject was op maat gemaakt en voelde heel behapbaar zonder gelijk enorm lange tijd in therapie te zitten. Wij zijn ontzettend blij met de keuze om deze stap te zetten want van tevoren wisten we niet wat het ouderschap zou gaan brengen. Wisten we niet dat het belangrijk is om als ouders van tevoren goed te bespreken hoe je de opvoeding en het ouderschap in wil vullen. Op het moment dat je kindje er is, is het een enorme uitdaging omdat ieder anders in het ouderschap staat. Het krijgen van een kindje is een enorme verandering in je leven en in je relatie. We proberen ons allemaal helemaal voor te bereiden op de bevalling middels een cursus maar we staan eigenlijk helemaal niet stil bij wat er allemaal komen gaat als je eenmaal bevallen bent terwijl dat naar mijn idee veel belangrijker is. Gun jezelf en je partner een cadeautje en leer de ander kennen als ouder. De sessies bij Mark & Femke hebben ons veel meer begrip gebracht. Begrip voor elkaar maar ook voor onszelf. Waarom doen wij zoals we doen en wat voor weerslag heeft dat op een ander. Wat wij ontzettend prettig vonden is dat de begeleiding gelijkwaardig was omdat Mark & Femke ook als stel dingen deelden die wij herkenden. Wij voelden ons beide gehoord en Mark & Femke waren niet belerend maar helpend.
Femke is een professionele, zeer betrokken coach. Ik begon aan haar coaching als single en eindigde met een fijne, bewuste relatie. De coaching gaf me inzicht ik wat ik verlangde in een relatie en hoe ik daar gehoor aan kan geven. Wat mijn eigen belemmeringen en patronen zijn en hoe ik daar nieuwe gewoontes voor in de plaats kan zetten. Absoluut een aanrader, ook voor mensen die single zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid