facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HORNBACH Bouwmarkt Alblasserdam

HORNBACH Bouwmarkt Alblasserdam
Adres: Kelvinring 60, 2952 BG Alblasserdam, Nederland
Telefoonnummer: 078 620 3000
Staat: Zuid-Holland
District: Alblasserdam
Stad: Alblasserdam
Route: Kelvinring
Huisnummer: 60
Postcode: 2952 BG


Openingstijden

maandag: 07:00–21:00
dinsdag: 07:00–21:00
woensdag: 07:00–21:00
donderdag: 07:00–21:00
vrijdag: 07:00–21:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HORNBACH HORNBACH 3 meter We hebben hier een paar meter kunstgras gekocht. Dit was onze ervaring: de verkoper k...
Recensies
Bij Hornbach mijn keuken besteld, zeer behulpzaam en vakkundig bijdrage in het uitwerken van mijn gewenste keuken. De kasten kwamen kant en klaar binnen en je hoeft ze alleen maar te plaatsen en waterpas te stellen, ook in inbouw apparatuur bij Hornbach besteld. De keukenkasten zijn van Duitse kwaliteit dus uitstekend.nEen uitstekende keuze en concurrerende met bijvoorbeeld IKEA maar dan met veel meer kast mogelijkheden. Dat laatste was de aanleiding om bij Hornbach terecht te komen.nEen warme aanbeveling.nnMei 2024, Geberit UP320 gekocht en blinde toilet pot. De mensen hebben me vandaag weer heel goed geholpen om het juiste product beschikbaar te krijgen. Top en dank aan medewerkster Bianca.
Hele mooie prijzen, vriendelijl personeel en ze hebben altijd alles wat wij nodig hebben.
Voor onze verbouwing thuis veel materiaal gehaald en laten zagen bij deze Hornbach. Zojuist komen we erachter dat het meisje van de zagerij echt maar wat heeft gedaan i.p.v. netjes op maat gesneden. Daarna gehoord die aardige, oudere man vincent? die al een keer of 10 wél goed voor ons gezaagd heeft zijn contract niet wordt verlengd. Jammer dat er bezuinigd wordt op zulk kundig personeel en er steeds meer jongeren rondlopen die net niks weten.
Goede bouwmarkt met goede prijzen. Laatst online iets besteld en werd enige tijd later op de hoogte gebracht dat het product goedkoper was geworden en dat ik het verschil te goed kreeg. Laagste prijs garantie is wel degelijk echt. Verder is de bouwmarkt zelf wat chaotisch ingericht, echter kennen de medewerkers hun producten en helpen ze te vinden wat je zoekt.
Hier vind je bijna alles wat je nodig hebt voor je klus. Ook handig dat je op de website kan op zoeken wat de winkelvoorraad is en in welk pad je product ligt. De openingstijden mogen wel wat ruimer vooral rond het weekend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid