facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horeca T Kwadraat Tilburg

Horeca T Kwadraat Tilburg

Info

Horeca T Kwadraat: 't Eetcafe, Lounge en Apres Skibar

Geschiedenis

www.horecatkwadraat.nl - 013-5812884 - [email protected]

Horeca T Kwadraat heeft 3 verschillende horeca gedeeltes in 1 locatie: (topsporthal T-Kwadraat) met alle 3 hun eigen sfeer en uitstraling:

't Eetcafe is dagelijks geopend vanaf 9:30 uur en hier kan iedereen binnen komen lopen om iets te nuttigen. Hier kun je ontbijten, lunchen of een warme hap eten, gewoon een kop koffie pakken of naborrelen na: een werkdag, het sporten of na de film (want we zitten naast de Euroscoop). Er staat een poolbiljart, je kunt er darten of gewoon even een krantje lezen. Ook kun je voor de lunch broodjes bestellen, bel dit tijdig even door en je kunt het dan op komen halen op jou aangegeven tijdstip.
Veel bedrijvigheid dus bij ons in 't Eetcafé.

De Apres Skibar ligt naast de Ireen Wüstijsbaan en is aangekleed in winterse sferen. Even bijkomen van het schaatsen, lekker een kop warme chocomel, speciaal biertje drinken of een broodje eten. maar ook voor feestjes is dit een geweldige locatie tot 150 personen.

De Lounge is een gezellige, open ruimte die vaak gebruik wordt om na het sporten bij te komen en te kletsen met teamgenoten en hun publiek. Maar ook voor vergaderingen, grote groepen die komen ontbijten, lunchen of van een buffet komen nuttigen. En er worden hier borrels gehouden en diverse andere gelegenheden.

Op elke locatie kan men een feestje geven of een andere gelegenheid vieren. Wij zorgen er voor dat jij en jou gasten een gezellige avond beleven en luisteren daarbij naar jou wensen.
Ook zijn er diverse arrangementen, kinderfeestjes en clinics te boeken via één van onze partners in het pand of bij de Euroscoop. Kijk even op de website wat de mogelijkheden zijn hiervoor. www.horecatkwadraat.nl

Adres: Olympiaplein 383, 5022DX Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 013-5812884
Stad: Tilburg
Route: Olympiaplein 383
Postcode: 5022DX


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 01:00
Dinsdag: 09:30 - 01:00
Woensdag: 09:30 - 01:00
Donderdag: 09:30 - 01:00
Vrijdag: 09:30 - 02:00
Zaterdag: 09:30 - 02:00
Zondag: 09:30 - 00:00

Recensies
Een mooie kaart met meer dan genoeg keuze, vriendelijke en vlotte bediening, prijs kwaliteit verhouding is ook prima, hier kun je goed en lekker eten voor een betaalbare prijs.
Sinds jaren komen we hier al. De kwaliteit is nu wel achteruit gegaan. Helaas, hamburger was niet echt warm wel doorgebakken frietjes waren niet zo goed doorgebakken als we gewend waren. Salade was minimaal geworden. Wat ik wel snap met de prijs voor de groupon bonnen maar dat neemt niet weg dat het kwalitatief achteruit gaat. Ook het ijsje was een bolletje minder en veel minder vruchtjes, maar dat ze op hoeveelheid bezuinigen dat begrijp ik. Toch jammer, voorlopig komen we niet meer.
Erg klein maar gezellig cafetje. De bediening is een beetje rommelig maar is bij te houden. De prijzen zijn duur. Verder is het eten lekker en goed klaargemaakt. Ook de mogelijkheid om te pinnen en een drankje te doen met kennisen.
Het eten is goedkoop simpele gerechten bijvoordbeeld een hamburger, uitsmijter of een lekkere salade. Personeel is vriendelijk en onthoud de drankjes die je de vorige keer bestelde tenminste doet een poging .
Ik was daar voor een Afrikaans dansavond, genaamd Africa Night. Deze maandelijkse dansavond is erg leuk voor eigenlijk bijna alle leeftijden van 20 -....? Zeker de moeite van het bezoeken waard, iedere derde Zaterdag van de maand.
Nette bediening alleen te lang op het eten moeten wachten en eten was aan de koude kant daar baalde ik van maar verder prima
Leuk om even wat te drinken na het schaatsen. Bediening mag wel wat beter opgeleid worden. Die zijn erg passief ingesteld.
Lekker eten voor een goede prijs. Vriendelijk en attent personeel ook. Handig om even iets te eten voordat je naar de bioscoop gaat.
Lekkere friet met veel snacks, netjes geserveerd op een bord ipv bakjes. Poolen voor maar 1 euro. Aanrader!
Jammer dat je voor het toilet naar boven moet. Maar de kaart is erg uitgebreid voor een café. Bediening is prima.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Horeca T Kwadraat Tilburg.

Tilburg sportbar

openingstijden, locatie, vervoer. Olympiaplein 383 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Horeca T Kwadraat Tilburg adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Horeca T Kwadraat Tilburg. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Horeca T Kwadraat Tilburg delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T-Sportscafé T-Sportscafé 3 km Come and drink, chat, play, watch, listen, eat, relax Opening hours: Mo-fri 18-1 Sa-...
HC Tilburg HC Tilburg 4 km Groot zeg: wat een banen voor de Kids... kwamen kijken naar onze kleindochter...verlo...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid