facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoogeveen Fietsbeleving

Hoogeveen Fietsbeleving

Info

Hoogeveen Fietsbeleving

Geschiedenis

Mensen die onze winkel in Gouda al kennen weten dat Hoogeveen Fietsbeleving een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding kent.

In onze ruimopgezette winkel kunt u op uw gemak kijken naar bijvoorbeeld een fiets voor uw kind, of de laatste trends op het gebied van fietskleding waarmee u weer helemaal klaar bent voor het nieuwe fietsseizoen.

Wanneer u vragen heeft zien wij u uiteraard graag terug in onze winkel of u kunt ons per e-mail of telefoon bereiken. Het team van Hoogeveen Fietsbeleving helpt u graag!



"Wij zijn Tweewielerwinkel van 2021! Hoogeveen Fietsbeleving is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Wilt u snel van A naar B of juist comfortabel een mooie fietsrit maken? Wij hebben e-bikes voor ieder gebruik. Bekijk onze website en kom langs in de winkel."
Adres: Goudvlinderstraat 2-4, 2805 KL Gouda
Telefoonnummer: 0182-513189
Stad: Gouda
Route: Goudvlinderstraat 2-4
Postcode: 2805 KL



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Gouda centrum, Fietsenwinkel Gouda Goverwelle, Grote fietsenwinkel Gouda, Tweedehands fietsen Gouda, Van Leeuwen Tweewielers Gouda, Fietsenwinkel Gouda Bloemendaal, Tweedehands fietsen Hoogeveen, hoogeveen fietsen nieuw-lekkerland openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoogeveen Vuurwerk Gouda Hoogeveen Vuurwerk Gouda 0 meter Na wat websites van fietsenwinkels bekeken te hebben, ben ik naar Hoogeveen gegaan. I...
Besteman Tweewielers Besteman Tweewielers 1 km Min vrouw had pech onderweg tijdens een vakantie ritje en werd snel met een glimlach ...
Fiets_nodig_0182 Fiets_nodig_0182 2 km Fiets_nodig_0182 verkoopt tweedehands fietsen in Gouda en omgeving. We bieden goede f...
Vuurwerk Goudvuur Gouda Vuurwerk Goudvuur Gouda 2 km Vriendelijk ontvangst en prettige behandeling toen bleek dat mijn bestelde vuurwerk n...
Recensies
Na wat websites van fietsenwinkels bekeken te hebben, ben ik naar Hoogeveen gegaan. Ik werd vriendelijk geholpen, men vroeg naar mijn wensen en kon gelijk fietsen uitproberen. Mijn keuze is gevallen op een QWICK. Heerlijke fiets, ben er erg blij mee. De bijbehorende service via de winkel is ook heel netjes. Ik raad Hoogeveen aan als u een zorgeloze fietsbeleving wilt hebben!
mooie fiets de R&M Chager 3 GT rijd zeer stabiel comfort super nu 600km er op top. Hogeveen winkel zelf mooie rustige winkel goede uitleg over de fietsen ook eerlijk antwoord als de fiets niks voor u is had een ander fiets in gedachten en ze hadden gelijk waarom vier steren het kan altijd beter, maar maar bij binnen komst altijd ff eerst een goed bak koffie eerst beurt moet nog komen voor mijn is dit begin voor mooie fiets toekomst de tijd moet het gaan blijken als er iets niet fijn is of een opmerking over de fiets is zeer goed besprek baar en er is altijd oplossing in overleg dat is fijn ook na aanschaf van fiets. mvg Ruud
Mijn man is al een aantal jaren enorm enthousiast over de goede advisering en service bij Hoogeveen Fietsbeleving, een logische keuze voor mij om daar ook mijn nieuwe fiets te gaan kopen. Ik kan zijn ervaring alleen maar delen! Vriendelijke mensen met verstand van zaken die luisterden naar mijn naar mijn wensen; samen zochten we naar de beste fiets voor mij. Proefritten op meerdere fietsen waren vanzelfsprekend, meedenken over de juiste accessoires ook. Eerlijkheid ook, over de lange wachttijd omdat Corona er ook voor gezorgd heeft dat niet alle onderdelen snel leverbaar waren. Tijdens deze wachttijd werd ik zelf nog een aantal keren gebeld met een update. Een heel prettige ervaring dus. Geen wonder dus dat ik met een nieuwe elektrische fiets naar huis ging die precies bij mijn wensen aansluit!
Professionele zaak waar men verstand van zake heeft. Heb hier mijn laatste fiets speedpedelec gekocht. Prijs/kwaliteit/service verhouding is uitstekend wat mij betreft. Kreeg ruim de gelegenheid om proefritjes te maken en men hield zich aan afspraken. Soms moest ik wel lang wachten omdat het erg druk is. In ruil daarvoor heeft men wel voor iedere klant aandacht. Ik kom hier zeker terug voor het onderhoud van mijn fiets!
Wat ben ik blij met mijn elektrische fiets van Hoogeveen Fietsbeleving! Na verschillende merken uitgeprobeerd te hebben, heb ik gekozen voor het merk Koga. Fantastisch, wat fietst hij heerlijk! Ook heel fijn en rustig geholpen door Jeroen, niets gehaast, een goed advies en er over na kunnen denken welke fiets het beste bij mij past! Bedankt Jeroen!
Samen met mijn man op zoek naar nieuwe fietsen. Wij zijn hier heel fijn en deskundig geholpen door een vriendelijke medewerker. Duidelijke uitleg gekregen over de verschillende modellen. Uiteindelijk hebben we beiden een fiets aangeschaft. Afspraken over levertijd zijn netjes nagekomen en we hebben de fietsen een week later inclusief gemonteerde kinderzitjes en fietstas kunnen ophalen. Vooralsnog erg tevreden over de aangeschafte fietsen.
Op aanraden ben ik bij Hoogeveen terechtgekomen. Na mijn wensen kenbaar gemaakt kwamen we uit bij QWIC Primium I auto met lage instap. Lichte degelijke fiets, ben er heel blij mee.
Ik heb onlangs een Gazelle e bike gekocht daar. Er werd de tijd genomen om me te helpen en ik kon op alle e bikes waar ik interesse voor had, een uitgebreide proefrit maken. De uitleg was goed en eerlijk. De e bike die ik wilde was niet meer voorradig maar er werd rondgebeld en in Bleiswijk was er er wel een voorradig. Die zouden ze ophalen en anderhalve week later kon ik mijn e bike afhalen in de winkel.
Hoogeveen heeft de juiste fietsen en uitstekende service binnen het afgelopen half jaar 2 fietsen aangeschaft en we touren met veel plezier door weer en wind wij hebben ook binnen onze familie en kennissen jullie fietsen aanbevolen en hopenlijk levert jullie dat extra klanten. Okk het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kortom wij blijven klant.
We kwamen om 2 fietsen aan te schaffen. Ons uitvoerig laten informeren door John. Hij liet ons van alles zien en wist een goed en vakkundig verhaal te vertellen. Uiteindelijk is de keuze op QWIC gevallen. nog diverse accessoires erbij aangeschaft. Alles is verder prima afgehandeld. Jammer dat men niet op de hoogte was gebracht dat QWIC het display had voorzien van een normale USB poort. Dit was altijd een USB-C waardoor het aangeschafte kabeltje om je telefoon op te laden niet paste. Maar ook dit is uiteindelijk prima opgelost. Misschien een kleine tip. Als je heel lang in de winkel bent zoals mijn vrouw en ik, is het aanbieden van een kopje koffie geen overbodige luxe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid