facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Besteman Tweewielers

Besteman Tweewielers

Info

Besteman Tweewielers, gevestigd in Winkelcentrum goverwelle te Gouda, is gespecialiseerd
in de verkoop en reparatie van fietsen en accessoires.

Geschiedenis

Besteman Tweewielers, gevestigd in Winkelcentrum goverwelle te Gouda, is gespecialiseerd
in de verkoop en reparatie van fietsen en accessoires.

Adres: Middenmolenplein 82, 2807 GZ Gouda
Telefoonnummer: 0182511030
Stad: Gouda
Route: Middenmolenplein 82
Postcode: 2807 GZ



op zoek naar gerelateerd: Van Leeuwen Tweewielers Gouda, Fietsenwinkel Gouda centrum, Fietsenwinkel Gouda Bloemendaal, Fietsenwinkel Gouda Karnemelksloot, Thiers fietsen Gouda, Ari Bike Gouda, Hoogeveen fietsen, Bakfiets Gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoogeveen Fietsbeleving Hoogeveen Fietsbeleving 1 km Na wat websites van fietsenwinkels bekeken te hebben, ben ik naar Hoogeveen gegaan. I...
Fiets_nodig_0182 Fiets_nodig_0182 3 km Fiets_nodig_0182 verkoopt tweedehands fietsen in Gouda en omgeving. We bieden goede f...
Recensies
Min vrouw had pech onderweg tijdens een vakantie ritje en werd snel met een glimlach zonder kosten weer verder geholpen.
Hele fijne fietsenmaker. We hebben een nieuwe mamafiets gekocht en een oudere laten oplappen. Beiden binnen 1 dag gereed! Prima werk afgeleverd en fijne no-nonsense communicatie. Wij kunnen weer lekker fietsen!
Pech onderweg... 10 Euro voor een handeling van 10 seconden, of anders m’n eigen gereedschap aanschaffen? Dank je stichtelijk. Ik heb hier altijd naar tevredenheid m’n fiets laten onderhouden, maar om je vaste klanten zo uit te knijpen? Niet waar ik bij ben. Op zoek naar een nieuwe fietsenmaker dus.
Hele fijne fietsenwinkel! Goede service en advies. Reparaties snel gedaan en transparant over de kosten. Mijn volgende fiets haal ik zeker ook daar!
Top fietsenmaker! Niet duur en prima werk wat er geleverd wordt! Communicatie is ideaal en als de fiets gerepareerd is krijg je een sms’je dat hij klaar is en wat het kost. Ideaal!!
In deze zaak gekeken voor een fiets. Omdat ik een proefrit wilde maken, moest de medewerkster de fiets tussen de andere fietsen uithalen. Na de proefrit gaf ik aan dat ik het een mooie fiets vond, maar ik nog even verder wilde kijken. Toen gaf de medewerkster aan dat ik haar had blij gemaakt met een dooie mus en dat ze de fiets voor niets had gepakt. Mijns inziens ga je niet zo met klanten om. Op deze manier probeert de medewerkster mij een schuldgevoel aan te praten en verleent zij totaal geen service. Ik mag een fiets nog zo mooi vinden, maar met zo’n service verbind je mij niet als klant. Gunfactor 0.
Heel fijn geholpen bij deze fietsenwinkel. Goed advies en hulp van zeer vriendelijk personeel.
Netjes geholpen aan een mooie nieuwe fiets.
Leuke gezellige winkel met heel veel keuze!!
Vertaald door Google Bovenkant!! Origineel Top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid