facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Holtrop Slaapcomfort

Holtrop Slaapcomfort
Adres: Midstraat 34, 8501 AR Joure
Telefoonnummer: 0513415673
Stad: Joure
Route: Midstraat 34
Postcode: 8501 AR



op zoek naar gerelateerd: Sleep en Dream matras aanbieding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frieschen bedden Frieschen bedden 2 km Vriendelijk onthaal, heerlijke bedden. En goed overleg over aflevering en betaling.
Recensies
Afgelopen zaterdag Holtrop bezocht voor een nieuw bed. Uitstekend geadviseerd, ruime keuze en eerlijk advies. Het uitgekozen bed was op voorraad en werd binnen een paar dagen al bezorgd. Top service!
Fijne niet al te grote winkel met een ruim assortiment met enkel kwalitatief hoogwaardige merken. Vader en zoon bestieren de zaak en dat merk je door serieuze interesse in je wensen en een vakkundig advies. Geen prijsstunter, maar gewoon erg goed in slaapcomfort. Deelnemer aan de slaapvoorlichters en daarom ook naast fair priced producten ook erg luxe materialen in het assortiment. Daarbuiten is Joure ook nog eens een gastvrij dorpje, dus maak er een leuk uitje van. Ik kan uit eigen ervaring dit bedrijf van harte aanbevelen.
Ontzettend goede en snelle service! Bij een andere winkel wacht ik al bijna 14 weken op een dekbed en scharen zij zich nu achter het corona-excuus en hebben ze zogenaamd ? leveringsproblemen. 1 belletje naar deze winkel: meneer Holtrop was supervriendelijk en behulpzaam, gelijk mijn bestelling online geplaatst en diezelfde week nog exact hetzelfde dekbed in huis. Daarnaast is de prijs ook vele malen beter. Ik ben superblij en kan niet wachten om het dekbed vanavond uit te proberen! Bedankt!
Tijdens het proefliggen in slaapgevallen. Hebben mij de hele nacht in de winkel laten liggen... te laat voor mijn werk gekomen. Kortom dikke bak ellende maar wel lekker geslapen.
Opzoek naar een nieuw kussen. Zeer onvriendelijk en matig advies . Kraakt zaken af zonder zonder enige vorm van Informatie. Ben regelmatig te vinden in diverse beddenzaken en adviseer zelf ook op basis van ervaring. Maar zeker niet op deze manier! Vraagt niet waar je op slaapt begint, begint gelijk met een 14cm latex kussen bij mijn vriendin met een klein postuur. Na het melden dat het te kussen te hoog is krijgt meneer een geïrriteerde houding. We stonden er van te kijken en zijn daarna zelfs de winkel uitgelopen, waardeloos! Heb hier een aantal dingen gekocht. Voor ons nooit weer Holtrop en zal andere mensen ook zeker adviseren, deze asociale winkel over te slaan, ongehoord!
Heerlijke zaak ! Geweldig contant en ze hebben mij zo goed geholpen.
Prima bedden speciaalzaak. Gewéldige service.
Asociaal ventje achter de telefoon
Eerste dienst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid