facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frieschen bedden

Frieschen bedden

Info

Frieschen: de beddenmakers uit Friesland!

Frieschen is het bedrijf achter een grote assortiment van boxsprings, waterbedden en matrassen (eventueel met massage). Deze worden stuk voor stuk ambachtelijk gemaakt in Friesland.

Geschiedenis

Welkom op onze Facebookpagina van Frieschen. Heb je een vraag over een boxspring, waterbed of over één van onze andere producten? Stuur dan meteen je vraag naar [email protected] of bel ons 0513 - 79 22 22. Frieschen helpt je graag tussen 09:00 en 17:30 uur. Wij maken graag tijd vrij om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen. Op maandag en dinsdag zijn wij op afspraak geopend.

Geen massaproductie, maar een exclusief bed van uitstekende kwaliteit, gemaakt naar de wensen van de klant. Ieder mens is uniek, dus moet een bed ook onderscheidend kunnen zijn. Natuurlijk goed betaalbaar en binnen vijf weken leverbaar.



"Frieschen, de beddenmakers uit Friesland.Onze showroom is woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 geopend.Zaterdag, zondag en maandag zijn wij op afspraak geopend, u kunt een afspraak inplannen via onze website.Bij ons stelt u een eigen bed samen, dat persoonlijk aanpasbaar is naar uw wensen.Boxspring's - Waterbedden - MatrassenElk bed wat wij produceren is uniek en volledig naar wens van de klant gemaakt, toch zijn onze bedden zeer goed betaalbaar.Levertijd van onze bedden is 4 tot 6 weken na bestelling."
Adres: Handelswei 6, 8501 XJ Joure
Telefoonnummer: 0513 - 79 22 22
Stad: Joure
Route: Handelswei 6
Postcode: 8501 XJ



op zoek naar gerelateerd: Modulair matras, Combinatie waterbed matras, Dreamline matras review, B&B Langweer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holtrop Slaapcomfort Holtrop Slaapcomfort 2 km Afgelopen zaterdag Holtrop bezocht voor een nieuw bed. Uitstekend geadviseerd, ruime ...
Recensies
Vriendelijk onthaal, heerlijke bedden. En goed overleg over aflevering en betaling.
We hebben een boxspring modulair gekocht in augustus. Het bed bevalt ons uitstekend. We slapen heerlijk. We zijn goed geholpen en er was alle tijd en aandacht voor ons. Wij bevelen Frieschen bedden zeker aan !!!
Ook wij slapen inmiddels op een bed van frieschen, wij hebben gekozen boxspring sloten. Super bedrijf duidelijke uitleg door Thomas en snelle levering en plaatsing ook door Thomas samen met Evert. Kortom raad iedereen aan om hier een bed te kopen. Toppie ga zo door frieschen
In september een bed op maat gekocht met modules. Alles is echt mogelijk kwa maat en stoffen. Vervolgens js de levertijd ook gewoon nog lekker ouderwets want na 4 weken stond alles gemonteerd in de slaapkamer. Door de modules kan je zelf nog wat ligcomfort finetunen. Na twee maandjes slapen kunnen wij wel zeggen dat een bed van Frieschen een uitstekende keus is. Ambacht uit de regio!
Na veel informatie te hebben opgedaan zowel op internet als bij bedden retailers, werden wij geattendeerd op friesche bedden en wat een feest! Nuchtere friesheid gecombineerd met Kennis , persoonlijke service en kwaliteit gemaakt in NL , de eigenaar kwam zelf mee voor installatie, wij slapen heerlijk! Jelco bedankt! Layla en Collin
Heerlijk waterbed gekocht. Duidelijke uitleg, top service en montage was ook dik voor mekaar. Fijn bedrijf!
Hele fijne zaak, waar je vriendelijk wordt geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je, en je kan alles helemaal naar wens aanpassen. Niks is te gek. Wij Hebben hier een heel mooi bed uitgezocht.
Lekker sliepe, lekker koese, lekker slapen, lekker.......... .Ik kan nog wel even doorgaan. Kortom je slaapt als een marmot in een bed van Frieschen. Neem de stap en bezoek hun showroom. Met vriendelijk en deskundig advies weet je wat je koopt en kun je goed uitgerust de dag beginnen.
Goed advies gekregen. Geen flauwelkul of gebakken lucht. Alle verschillende typen in showroom. En natuurlijk een echt fries product! Waterbed gekocht. Levering duurt nog een paar weken.
Fantastisch bed, goede prijs en aardige mensen. Kortom wij zijn erg tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid